Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Pulsar 200 NS - Sele Hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Mart 2017
    Şehir
    Ankara
    Herkese iyi akşamlar aradığım sorulara cevap bulamazken kendimi buraya kaydolurken buldum.Honda cbr 125 ile başladığım maceram superlight 200, 2.el harley davidsonlar , hero hunk-karizma falan derken baya bi gezdim fiyat olsun görünüş olsun hala da fikirlerim değişmekte ama kesin olan bi motor alacağım.

    Şimdi asıl konuya gelirsek bajaj pulsar 200 ns hem bütçeme hem şekli şemali çok hoşuma gitti yalnız bi durum var hoşuma gitmeyen oturma pozisyonu dik geldi bacak boyu kısa olan 1.80 boyunda biriyim motorun kendi yüksekliğinin üstüne böyle dik bi görünüş olsun istemem açıkcası.
    Şuan görünecek mi bilmiyorum Ankara ve Ankara yakınlarında hafif yatık bir pozisyon özel tasarım sele yapan bi yer var mı ? Varsa maliyeti falan nedir ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Bir çok döşemeci yapar. Ama ne kadar inceltilirse inceltilsin, en fazla 1-2 cm fark eder. Sonuçta ayakların pozisyonu sabit olacak, selenin plastik kalıbı sabit olacak. Gidonun yeri sabit olacak.

    1,79 boydayım, pulsar kullandım. Düşünürsen ön cam ve arkaya topcase ile motor gayet heybetli duruyor. Şuan bindiğim CBR'den daha heybetli görünüyordu. Ama bütçen yeterli ise, Benelli modellerine de bir bak.

  3. #3

    Üyelik
    25 Mart 2017
    Şehir
    Ankara
    Anladığım kadarıyla seleyi alcatmaktan bahsetmişsin o da ayrı bi çözüm ama ben böyle arkaya doğru yükselen bi seleyle halledebilmeyi düşündüm o zaman yatık bi pozisyona gelir zannımca.

    Bütce o kadar çok yok pulsar 200 rs almakta zorlanabilirim öyle diyim taksiti sigortası falan 200 ns uygun motordur benim için


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)