Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Allah bizi bunlarla karşılaştırmasın, amin.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Ağır konuşmak vaktidir.. Sizin ben eğlence anlayışınızı dikeyim, götünüz yiyorsa çıkın pistte eğlenin,sizin o yaptığınız görmemişlik, mallık,egonuzu tatmin etme çabalarınızı buradaki herkes yapabilir hatta çok daha iyisini de yapabilir.. ama adamlar birine sebep olmamak için yapmıyorlar, sizin gibi salaklarda beceremediklerinden yapmıyorlar sanıyorlar.


    O kadar salaksınız,o kadar cahilsiniz ki miğdem bulanıyor. Gecenin o saatinde motosikletiniz arızalansa emniyet şeridine girseniz, bu babası belli olmayan yaratık makas atarken sizi altına alsa parçalasa o zaman da eğlenirmiydin acaba?

    At yaprağına bak ya, işte bu tipler görmemiş,hayatına sevgili eli tutmamış, yol kenarı travestilerini zengin eden, bonzai içen,amcasının teyzesinin kızına hallenen,denyo,kro tipler.. maldonado bunlar.. ulan 50.000 tl lik araba var altımda,kaç hava yastığı olduğunu ben bile bilmiyorum, kaskosu da var, direk denize uçsam parasını gider alırım, makas mı? ESP var anasını aglatırım ama yapmıyorum.. neden? çünkü kimseye sebep olmak istemiyorum!


    Hani hergün haberlerde izliyoruz ya ''motorlu gence çarptı kaçtı,motorlu genci öldüren araç bulunamadı'' diye, işte o katiller bunlar, tam olarak bu hıyarlar işte. Babalarının arabasıyla,annelerinden aldıkları harçlıklarla benzin alıp gazlayan dingiller. vatan haini i..neler, terörist şerefsizler.


    Eğlence anlayışı insandan insana değişiyor işte, sanırım bunlar araba bulamayınca birbirini düdükleyerek eğleniyorlar..
    barodi, tt768, soa ve 20 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    14 Ağustos 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    Biz ne kadar kendimizi parçalasak da, nasıl bir ülkede yaşadığımız gerçeğini, suratımıza tokat gibi yiyoruz bu gibi durumlarda. Memleketimizde bu insanlar ciddi bir çoğunlukta ve bilinç düzeyleri ancak bir amip ile karşılaştırılabilir. Herkes kendi doğrularına sarılmış, harala gürele uçurumdan aşağı gidiyoruz. Liyakat sahibi, iyi eğitimli insanlar devre dışı bırakılmış, bilinçsizce güçlüye kulluk edenler her tarafa yayılmış durumda.
    Hadi bu amipleri geçtim, asıl iç karartıcı olan, eğitimli payesini yakıştırdığımız insanların durumu. Ehliyet sınavında "dur" işaretinde yol boşsa durmana gerek yok diye yorum yazanları gördüm ben burada. Ondan sonra her ay trafik kazalarında 25-30 kişinin öldüğü, daha fazlasının iş kazalarında öldüğü bu memlekette yaşa!
    Motoruna 2 çocuğunu ve eşini bindiren mi ararsın, arabanın ön koltuğunda kucağında bebeğiyle giden anne mi ararsın, kucağında direksiyona 2 yaşında oğlunu oturtup trafiğe çıkan avukat baba mı ararsın, küçük kızı kucağına almış koca VW minibüs kullandıran mı ararsın, sol şeritte 160 giderken (hız limiti 90) sol şeritte gitme hastalığından şikayet edenini mi ararsın, kırmızı ışığa yaklaşırken hızını düşürmesi gerekirken geçmek için daha da arttıran mı ararsın...kendilerine sorarsan hepsi haklıdır.
    Biz ne zaman kuralların her zaman yapılabilecek hataları minimale indirme ve bu gibi durumlarda olabilecek kayıpları en aza indirme amacı taşıdığını anlarız, o zaman bir şeyler olur belki.
    tt768, mehmetenis, depicci ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #43
    eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Henüz yok.
    Bugün yine E5 de bir otomobil kullanıcısı, motosiklete çarpmış ve kaçmış, motosiklet kullanıcısı hayatını kaybetmiş, eğlenmeye devam edin siz.

  4. #44
    sozerten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2010
    Şehir
    Nazilli / Eskişehir
    Motosikleti
    Suzuki INAZUMA '14
    Alıntı yasdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu adamın aynısı geçen yıl 3,5 yaşındaki yeğenimi aramızdan aldı. 70 le otobanda orta şeritten giderlerken makas atıp "EYLENEN" bu sevimli arkadaşın türdaşı sol arkadan çarpıp takla atmalarına neden oldu. Araçtakilerin kemeri takılıydı, yalnız dedesi uykuya dalan yeğenimi koltuğuna koyup uyandırmaya kıyamamıştı. Bu forumda bile beğeni toplayabilen şerefsiz ve onun zihniyeti bizim uyandırmaya kıyamadığımız Ceren'imize kıydılar. Allah kimseye, bunlara bile, 3 yaşında bir çocuğu mezara koyma acısı yaşatmasın.
    Bu gerçekten dayanılmaz bir acı. Başınız sağolsun.

  5. #45
    s.ozer1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2014
    Şehir
    Ataşehir/İstanbul
    Motosikleti
    2011 Hyosung GT250R EFi
    Devletimiz trafikte haksız yere birinin ölümüne sebep olan kişiyi idam etmeli ki diğerleri korkup kendilerine çekidüzen versin. Her trafiğe çıktığımda kendi kendime diyorum; kendi ölümü göreyim başkasını görmeye dayanamam. O vicdan azabıyla bir ömür boyu yaşanmaz. Az biraz akıllı adam da bunun bilincinde olur insanların hayatını tehlikeye atmaz...
    hasansonmez, meki 60 ve anaconda84 bunu beğendiler.

  6. #46
    Bozüyüksporl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2014
    Şehir
    Bozüyük
    Motosikleti
    150 Mr Vulture
    Videoyu izledim şok oldum.Videonun yorumlarını okudum 2.'ye şok oldum.Forumdaki yorumları okuyunca 3.'ye şok oldum.Bizim forum ortamımızda bu tip insanların olması üzücü.Allah hepsini ıslah etsin.Kimsenin 'eylence' için başkasını hayatından etmeye hakkı yok.

  7. #47

    Üyelik
    10 Eylül 2014
    ulan emliyet şeridinden gitmek nezaman eğlence oldu !!!
    anaconda84 bunu beğendi.

  8. #48
    2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    mal çok ya bu forumda, eski tadı kalmadı bu forumun. yaş sınırı yerlerde, beyin seviyesi yerlerde.. Motorcumusun eşkıyamısın belli değil. Ne var ki bu videoda adamlar eğleniyor yazmış dallama. Birgün sinek gibi yapışırsın arkadan gelen aranın ızgarasına bu yazdıklarımı hatırla.
    Kaç kişi öldü , kaç kişi yaralandı e beyinsiz. Ulan daha çok sözverdim de işim çok şu an yazamıyorum. Sevgili yöneticiler birisi yazımı şikayet ederse sakın banlamayın beni direk silin üyeliğimi.
    insnaları , heveslileri eğitmeye yardımcı olmaya çalıştıkca cahiliyet ağır basmaya başladı. Yok arkadaş ya bizden adam olmaz..
    qezgin bunu beğendi.

  9. #49
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2011
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    yorumları okuyunca kanım dondu. Biz nasıl mahlukatlarla yaşıyormuşuz yahu. Madem illa eğlenmek istiyorsun gidersin piste ne bok yiyeceksen yersin. Canım memleketimde şu denetim işini bir ayarlayamadılar. Ayrıca idam kesinlikle geri gelmeli ve bu mahlukatlar karıştıkları kaza da kasten adam öldürmekten dolayı idam cezası almalı ki bir daha cesaret edecek kıçları olmasın.

  10. #50
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2012
    Şehir
    Bursa
    hadi bu adamların öyle yada böyle kafası iyide yorumları yazanların durumu dahada kötü sizi geçtim bu tarz hareketlerle annene babana kardeşine yada eşine çarpsa acaba ne yapardınız

    duz boru takılmasına karşıyım fakat egsozdu cam filmiydi yaydı ses sitemiydi bu tarz şeylerle uğraşacaklarına bu tarz potansiyel katilleri yakalasalar daha iyi olacak

  11. #51

    Üyelik
    24 Temmuz 2014
    Şehir
    Ankara-Alanya
    Dün foruma girş yapamadım cevap yazmaya, ilk cevabı yazacaktım "eylenen" arkadaşlara deli oldum. Umarım bir gün aynı kafanda biri sizin gibileri motor sürerken yakalar başka da birşey demiyorum.
    anaconda84 bunu beğendi.

  12. #52

    Üyelik
    02 Ocak 2014
    Şehir
    Kadıköy
    Ailem öğretmen, 35 yıldır bu ülkede gördüklerini yaşadıkları... Sizin de basit bir örneğini verdiğiniz gibi, kendi çocuğunu bulunmaz nimet sayan saygısız, hadsiz ve en önemlisi eğitimsiz veliler öğretmenleri canından bezdirebiliyor.

    Farklı bir ailede büyümüş, pek modern eğitimin (büyük kısmı parayla satın alınabilecek) faydalarını yaşayamamış eğitimsiz bir aileden geliyor olabilirsiniz. Bir gün evlenip çocuk sahibi olduğunuzda, yaşınız 40'a yaklaştığında hala kendi çocukluğunuzda size yaşatılan yanlışları düzeltemiyor, bugün sahip olduğunuz çocuğunuzu eğitemiyorsanız (hatta hiç umursamıyorsanız ne yaptığını) afedersiniz sığırdan pek farkınız yok demektir.

    Çocuğuma insan olmayı, ahlakı başkalarına saygıyı, milletini vatanını sevmeyi, adam olabilmek yolunda çalışmayı öğretemezsem ben de sığırın biri olarak ölüp giderim bu dünyadan. Bir .oka yaramayan israf edilmiş bir gençlik. Gövdenin üstündekinin saksı değil beyin olduğunu ona öğretmek velisinin görevidir.

    Kimseye aşırı değer vermemek hadsizce davranmasına fırsat vermemek gerekiyor. Pahalı bir restorana giren Türk futbolcusu nasıl karşılanıyor bu ülkede? Yurt dışında nasıl?

    Yeni Türkiye. Eğitim = her şeydir.

  13. #53
    cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2013
    Şehir
    Berlin
    Motosikleti
    Duke 390
    ÇOK daha AĞIR ŞEYLER YAZASIM GELİYOR YA TUTUYORUM KENDİMİ

    İBRETİ ALEM İÇİN BU İTLERİ ÖNCE TASMA TAKIP SOYUP BARİYERE BAĞLAYIP 72 SAAT BEKLETMEK LAZIM YA

    Neyse Hümanististim çok şükür
    anaconda84 bunu beğendi.
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

  14. #54
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Anası babası bu arkadaşı imal ederken çok "eylenememişler" belli ki, aceleye gelmiş, olmamış bu çocuk...
    cece89, otopsici, anaconda84 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  15. #55

    Üyelik
    11 Kasım 2011
    Şehir
    Bakırköy
    Motosikleti
    Honda CBR250R - HRC " ÇALINDI "
    Alıntı Afyonlu_Cash adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nesi var yahu adamlar kendi çapında eyleniyolar. eylenmekte suc oldu memlekette
    gardaş senin canınla da eğlenelim istersen ?! ne de olsa senin dediğin gibi eğlenmek suç olmamalı..
    bu arada senin türkçe öğretmenine de ayrıca selamlar.. (eylenmek ne a..)

  16. #56
    Afyonlu_Cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2014
    Şehir
    AfyonKarahisar Ataköy
    Motosikleti
    Lifan Tay 100 - Şahin S (95 model )
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anası babası bu arkadaşı imal ederken çok "eylenememişler" belli ki, aceleye gelmiş, olmamış bu çocuk...
    ayıp ayıp yazdıgından utan.

  17. #57
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2009
    Şehir
    van
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı Afyonlu_Cash adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayıp ayıp yazdıgından utan.
    sen onca yazılan şeyden sonra yazdığından utandın mı?
    lan bi de ayıp ayıp diye konuşuyor ...........
    anaconda84 ve maxi97 bunu beğendiler.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

  18. #58
    Afyonlu_Cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2014
    Şehir
    AfyonKarahisar Ataköy
    Motosikleti
    Lifan Tay 100 - Şahin S (95 model )
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen onca yazılan şeyden sonra yazdığından utandın mı?
    lan bi de ayıp ayıp diye konuşuyor ...........
    ne yazmışım ki utanacagım. eğlenmek degilde dalgınlıkla eylenmek yazdıgımdan mı utanacam. yok utanmam anadolu insanıyız. batı özentisi degiL. ayriyeten ben burada hiç kimsenin konuşamayacagı şekilde akıcı bir şekilde lucas arkadaşa cevabını verirdimde. şimdi gir hotmail e yeni hesap aç filan ugraşamam.

  19. #59

    Üyelik
    10 Ocak 2013
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    Anadolu insanı utanır
    anaconda84 ve dovahhkin bunu beğendiler.

  20. #60
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2009
    Şehir
    van
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    beyin ölümü çoktan gerçekleşmiş
    inşallah başkasını öldürmez beyinsizler
    anaconda84 ve maxi97 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)