Merhaba arkadaşlar Touring- of road tarzı 500 ile 1000 CC arasında bir motorsiklet almak istiyorum. Yamaha TDM 900 - FZ 6 FAZER /
Suziki GSF 600 S / Honda XL 650 V TRANSALP ilgilendiğim motorsikletler. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar Touring- of road tarzı 500 ile 1000 CC arasında bir motorsiklet almak istiyorum. Yamaha TDM 900 - FZ 6 FAZER /
Suziki GSF 600 S / Honda XL 650 V TRANSALP ilgilendiğim motorsikletler. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Daha hiçkimseden bir yorum gelmedi bu sayfada. Bu motorsiklet alma mı demek oluyor. Yoksa kimsenin bu motorlar hakkında bilgisimi yok. her firma kendi motorunu üstün görüyor. Benim bu motorlardan bilgisi olan bir kullanıcının tavsiyesine ihtiyacım var
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
CEVAP VERMEMEK DEMEK ALMA ANLAMINA GELMEZ.HOŞELDİN SİTEYE..ÇOĞUMUZ İSTANBUL DA OLDUĞUMUZ İÇİN TAVSİYE EDECEĞİMİZ BİR YER MALESEF YOK ÜZGÜNÜZ Kİ ANCAK NETTE İLAN VERİRSEN TÜM ŞEHİRLERE HİTAP ETMİŞ OLURSUN?MESELA YOL PROBLEM OLUR MU SENİN İÇİN NEKADARA KADAR ARIYOSUN?
AYRICA BU İLANINI BİT PAZARI BÖLÜMÜNE DE YAZMANDA FAYDA VAR :
UAMRIM BULURSUN ARADIĞINI..UNUTMA GEÇ OLSUN ÖZ OLSUN
Ben de bu tür motorlar dan düşünmüştüm , bana yapılan tavsiye honda transalp idi. Hatta kızıltopraktaki bir tamirci 90 model bile olsa bu motor adam edilir diyordu, sorun çıkarmaz diyordu. Başka kişilerde doğruladı. Ancak motorun selesine oturduğumda bana çok yüksek geldi bkz"DD nin motor seçimi" halbuki boyum uzun sayılır 182 cm ama ancak ayak uclarımla ,balerin duruşu yapabiliyordum? Deneme fırsatım olmadı ama bmw 650 nin selesi daha alçak gibi geliyor bana, ?
tdm900
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Peril adlı üyeden alıntı
Öncelikle hoşbulduk. Sıfır bir motorsiklet alacağım. Benim amacım bahsettiğim motorlardan hangisi daha kullanışlı onu tespit etmek. Bu yüzden bu bölüme yazdım.
suzuki ve tdm derim :
iyi yapmışın düüşncelerini paylaşmaya devam et
tdm yi yılbaşından önce bi kullanma şansım oldu bizim bir arkadaş yeni aldı ilk başta biraz ağır bi motor muş gibi geliyor ama alışınca üstünden inesim gelmedi çok rahat bir motor
mersinde olanlar bilirler motor istiklal de duruyo
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
merhabalar touring lerden bahsettiğine göre para sende gani.demişsinki 500 ile 1000 arasında madem okadar para verecen bu makinalara sana tavsiyem fjr 1300 A en azından motora binersin.ayrıca tdm tek sıra iki silindirli 10 subaplı bir motor.race olarak pek sonuç alamayız.fakat bu fjr için geçerli değil tek sıra dört silindirli ve 16 subap.zannedersem iki teker arasıda bir buçuk metre filan.sürat dersen sınır yok.fakat bu alet 27 milyar.bende bu para olsa touring e bakmam kafadan yamaha warrior chopper alırdım ama zevk ve renkler tartışılmaz.diğer motorları bilmiyorum ama 4 silindirli bir alet bulunca hiç tdm ye bakma.
Suzuki V-Storm veya Honda Varadero derim naçizane
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Haftasonu test sürüşleri yapıp son kararımı vereceğim. sağlıcakla kalın
bence de 4 silindirden vazgeçme. daha önce hangi motorları kullandığını yazmamışsın ama TA sana çook yavaş gelebilir. yüksekliğine gelince istediğin ölçüde alçaltmanı sağlayan ayarlı süspansiyonu var. FZ6 ve GSF tarz olarak birbirine yakın motorlar ama TDM çok farklı. ne tam bir off-road ne de touring. eğer touring bir motor düşünüyorsan önerim FZ6 olur (fiyat kullanışlılık açısından) ama biraz da off-road olsun diyosan V-Strom 650 bence çok güzel bir motor...
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
fazerda hem karizmada yerinde
ERASER WİLL COME BACK
baba enduromu istion alıcan bi GS 1150 R bidaha da motor almıcan başka
2 silindir 85 hp canavar gibim valla
:bestmt:
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. suzuki V strom ve yamaha FZ6 fazer i deneme şansım oldu. Yamaha FZ6 Fazer alıyorum. Tekrar ilginize çok teşekür ederim. Sağlıcakla kalın.
Fazer'da güzel bir seçim.. Lastiklerin her daim dik olarak yere bassın.. Allah kaza bela vermesin..
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)