Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Fazlasıyla Havalı Değil mi ? LightMode Neon Kask

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    02 Ağustos 2014
    Şehir
    İzmit/Mersin



    Motorsiklet sürmek zaten zorlu bir iş, bir de bazen gece kullanmak gerekiyor, işte o durumlar için LightMode kask var.

    Gece olduğunda motorsiklet kullanmanız gerekiyorsa, kendinizi otomobil sürücülerine göstermek için elinizden geleni yapmanız gerekir. Motorunuzun tüm ışıklarının, far ve sinyallerinin düzgün çalıştığına emin olmalısınız. Ama LightMode kask gibi bir ekstra güvenlik önlemi de fena olmazdı doğrusu.

    LightMode motorsiklet kask tasarımları, sanki ünlü bilimkurgu filmi Tron’dan fırlamış da gelmiş gibi duruyor. 1980’lerin klasiklerinden biri haline gelen Tron filmindeki neon kaplı kıyafetler ve kasklar, LightMode tasarımları için rahatlıkla ilham kaynağı olmuş olabilir.

    Aslında LightMode kaskın mantığı çok basit. Kaliteli bir motosiklet kaskı alıyorsunuz, elektrik verildiğinde parlayan neon özellikli bantları uygun şekilde yapıştırıyorsunuz, uçlarını da kontrol cihazına tutturup pilleri takıyorsunuz. İşte bu kadar, elinizde neon gibi parlayan ve sürücülerin gece sizi görmesini kolaylaştıracak bir kaskınız var.

    Kasın üzerindeki ışıklar pil değiştirmeden 13 saate kadar çalışıyor. Kontrol cihazından ışıkları açıp kapatabiliyor, devamlı yanmasını sağlayabiliyor veya bir sinyal gibi yanıp sönmesini ayarlayabiliyorsunuz.

    Firmanın seri üretim için başlattığı Kickstarter kampanyası çoktan belirlenen hedefi geçti ama geç kalmış sayılmazsınız. Buraya tıklayıp https://www.kickstarter.com/projects...rcycle-helmetsKickstarter sitesine gidip haır bir LightMode kaskı 395 Dolar’a ısmarlayabilir veya kendi kaskınıza neon takmak için sadece ışık setini 70 Dolar’a sipariş edebilirsiniz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    19 Ekim 2013
    Şehir
    Samsun
    Kornealarım yandı.
    Yazı biraz daha küçük olsa daha güzel olur gibi.

  3. #3
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    bizim üyeler 15 tl ye takar o neonu her kaska bu sitede öyle işlere kafası çalışan çok arkadaş var
    RAMİREZ ve Lev3562 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)