Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Fahri Müfettişin Yazdığı Cezayı Mahkemeye Verdim ve İptal Edildi...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2010
    Şehir
    SİNOP
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı ahmetersoz1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam itiraz sureci cok basit. Kisaca yazayim...

    1. Ceza tutanaginin fotokopisi
    2. PTT den gelen teslim edildigindeki bildirim kagidi (bu arada bildirim on gunden gec bir surede adresinize geldiyse direk iptal ediliyormus haksiz da olsaniz sart kosulmadan iptal)
    3.ehliyetinizin fotokopisi

    Bunlari derdinizi acikladiginiz bir dilekçe ile cezanin yazıldığı yerde varsa trafik mahkemesine yoksa sulh ceza mahkemesi savciliginin kalemine teslim ediyorsunuz.

    Sadece bu kadar dava sonuclandiginda adresinize sonuc geliyor baska hic bir islem yapmiyoruz...

    Inşallah hic birimizin ihtiyaci olmaz ama olursa cok basit bir işlem. Davanin hic bir adimiyla ugrasmiyoruz teslim ediyoruz sonuc bize geliyor hic bi ucret vs. Birseyde odenmiyor.

    Şu kısmı açıklar mısınız? Ceza kesildikten sonra 10 günde bize ulaşmazsa iptal oluyor yani?
    Bunun içinde savcılığa başvurmamız gerekiyor mu?
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    12 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı adonis84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forumda bazı arkadaşlar var biz kötüyüz, motorcu kötü, biz apachiyiz, müfettiş iyi, polis süper, kurallar mükemmel gibi anlayışa sahipler ama ben bu anlayışı hala anlayabilmiş değilim .
    Geçen gün bir partinin mitinginde yunuslar kaldırımdan gidiyorlar işgal etmişler resmen trafik sıkışık olduğu için biz yapsak ceza kesersiniz diye bağırarak yanlarından geçtim yaya şeklinde susuyorlar. Polis bunu yaptıktan sonra ne düşünürsün?
    ahmetersoz1 bunu beğendi.
    No matter how bad your day is

    Your bike will always make you feel better.

  3. #23

    Üyelik
    04 Temmuz 2014
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sacma mi? Fahri mufettisler laf olsun diye ceza kesmezler, adamin radari olmadigi icin hiz kismini mecbur bos birakmis, sizde aciktan faydalanmissiniz, adam sizin iyiliginiz icin ceza kesmis ama size uymamis...
    fahri müfettişin radarı yok madem, arkadaşın hızlı olduğunu nasıl tespit edebilmiş. arkadaş makul süratli mi acaba?
    madem öyle benim canım sıkıldı. verin plakanızı, aşırı hız yaptığınız için polise şikayet edeyim. şimdi olmazsa yarın hızlı gidersiniz ne de olsa. peşin peşin cezanızı ödeyin, gaza basacağınız zaman aklınıza gelsin ve yavaşlayın. sırf sizin iyiliğiniz için diyorum, başka bir derdim yok.
    ahmetersoz1 ve aquarist4 bunu beğendiler.

  4. #24
    Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2010
    Şehir
    Bandırma-Trabzon
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    kaç günde sonuçlandı itirazınız?

  5. #25
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Eylül 2014
    Şehir
    İzmir-Çiğli
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Alıntı qezgin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen gün bir partinin mitinginde yunuslar kaldırımdan gidiyorlar işgal etmişler resmen trafik sıkışık olduğu için biz yapsak ceza kesersiniz diye bağırarak yanlarından geçtim yaya şeklinde susuyorlar. Polis bunu yaptıktan sonra ne düşünürsün?
    Görevini kötüye kullanan polis çok maalesef, bir aciliyeti olmadığı halde ters yöne girmek üzereyken sirenini açıp sonra kenarda durup arkadaşını indiren ve ardından sireni kapayıp yoluna sakin sakin devam eden polis aracı da görmüşlüğüm var.
    ahmetersoz1 bunu beğendi.
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

  6. #26
    ahmetersoz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2012
    Şehir
    KARABÜK / BURSA
    Motosikleti
    Mondial 150 KN
    Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu kısmı açıklar mısınız? Ceza kesildikten sonra 10 günde bize ulaşmazsa iptal oluyor yani?
    Bunun içinde savcılığa başvurmamız gerekiyor mu?
    Hocam kusura bakma tatildeydim yeni bakabildim. Benim itiraz dönemimde 10 gün kuralı varmış ve direk iptalmiş yani haklı haksız bakılmıyormuş. Ceza kesildiğinde 10 gün içerisinde size yada kapınıza not bırakılıyor. Diyelim ceza geldi ama cezanın kesildiği tarih 15 gün öncesine ait belirttiğim itiraz işlemlerini aynen yapıyorsunuz ve dilekçeyede 10 gün içerisinde tarafıma bildirilmediği için iptalini talep ediyorum diyorsunuz. aynı durum muhtemelen değişmemiştir. Biraz nette araştırmak lazım.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç günde sonuçlandı itirazınız?
    Normalde 2 ay gibi bir zaman içerisinde sonuçlanıyormuş ama ben küçük bir ilde olduğumdan pek yoğunluk yok sanırım 25-30 gün içerisinde sonuç geldi.

  7. #27
    hayabussa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mayıs 2006
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sacma mi? Fahri mufettisler laf olsun diye ceza kesmezler, adamin radari olmadigi icin hiz kismini mecbur bos birakmis, sizde aciktan faydalanmissiniz, adam sizin iyiliginiz icin ceza kesmis ama size uymamis...
    arada diyorum çıkıp biraz dolaşın, yaşadığınız çevreyi öğrenin, insanlarla sohbet edin yaşadığınız ülke hakkında fikir edinirsiniz hani...

  8. #28
    Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Haziran 2014
    Şehir
    Samsun
    Genellikle bu müfettişler emekli ve disiplin sahibi işlerde çalışmış insanlar oluyorlar.. Adamın başka işi gücü yok bunları takip ediyor.. Dayı git tarla al ek biç sebze meyve organik takıl.. Adamlar gelmiş ona buna ceza yazacam diye uğraşıyorlar.. Polisin işini polis yapsın..

  9. #29

    Üyelik
    08 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Bahsettiğiniz konu aslında şöyle; trafik cezası kesildiği andan itibaren 10 gün içerisinde tebliğe çıkarılmış olmalı deniyor yani memur 9. Gün postaya verse ve 1 hafta sonra size tebliğ olsa da ceza geçerlidir, ancak sonradan bu kararın bozulduğuna ilişkin yazılar da görmüştüm.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

    AVUKAT DAVA KAZANDI

    8 Ekimde medyaya yansıyan bir haber oldukça ilgi görmüştü.

    Bir avukat olay anından itibaren 10 gün içinde tebliğ edilmediği için trafik cezasının iptali için dava açmış ve davayı kazanmıştı. Tıklayınız.

    YÖNETMELİKTE EKSİK DÜZENLEME VAR

    Ancak avukatın davayı kazanmasına neden düzenleme sadece yönetmelikte yer alan bir hükümden kaynaklanıyor. "Karayolları Trafik Kanunu Hükümleri Gereğince Uygulanan İdari Para Cezalarının Tahsilinde ve Takibinde Uygulanacak Usul ve Esaslar ile Kullanılacak Alındılar, Tutanaklar ve Defterler Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesinde, trafik cezalarının "10 işgünü içinde" tebliğ edilmesi gerektiği hükme bağlanmıştır.

    EMNİYET, MEVZUAT EKSİKLİĞİNİ KANUN İLE GİDERDİ

    Ancak Emniyet, söz konusu mevzuat açığının bir üst hukuk normu olan kanun ile giderildiğini 9 Ekim itibariyle açıkladı. Emniyet, trafik para ceza tutanakları ile ilgili olarak 5326 sayılı Kabahatler Kanunun 20'nci maddesine, 2011 yılında, şu düzenlemenin konulduğunu açıkladı.

    "Ancak, 89 uncu maddesi hariç olmak üzere 1111 sayılı Askerlik Kanunu, 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu, 2972 sayılı Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi Hakkında Kanun, 3376 sayılı Anayasa Değişikliklerinin Halkoyuna Sunulması Hakkında Kanun, 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu, 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu ve 6001 sayılı Karayolları Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunda belirtilen ve idari para cezasını gerektiren fiilin işlendiği tarihi takip eden takvim yılının son günü bitimine kadar idari para cezası verilerek tebliğ edilmediği takdirde idari yaptırım kararı verilemez, verilmiş olanlar düşer"

    Bu yasal düzenlemeye göre, bir trafik cezasının, takvim yolu sonuna kadar tebliğ edilmesi halinde ödenmesi gerekmektedir.

    HABERLERDEN DOLAYI ÇOK SAYIDA DAVA AÇILIYOR

    Medyada yer alan haberlerden dolayı çok sayıda dava açılıyor. Gazetelerde yer alan haberlere göre, ödenek eksikliğinin giderilmesi sonrasında 760 bin trafik ceza tutanağı bir anda gönderildi.

    YARGITAY, İDAREDEN YANA KARAR ALDI

    Yargıtay trafik ceza tutanaklarının 10 gün içinde tebliğ edilmemesi halinde açılacak davalarda idareden yana karar aldı. Yargıtay 7. Ceza Dairesi Trafik Cezaları'nın 10 gün içinde tebliğ edilmemesi halinde geçersiz olacağı yönündeki tartışmalara son noktayı koydu. Daire tebligata ilişkin süre sınırlamasının sadece idariyi bağladığını trafik cezasının tahsilinde etkili olmadığına hükmetti.

    DEĞERLENDİRME

    2011 yılında yapılan yasal düzenleme, yönetmeliğe yansıtılmamıştır. Ancak kanun, yönetmeliğin bir üst hukuk normudur. Bu nedenle ilk derece mahkemelerinde bazı davalar kazanılmış olsa dahi, üst mahkeme bu kararları bozabilecektir. Bozma ihtimali daha büyüktür. Bu nedenle dava açacakların bir kez daha düşünmelerinde yarar bulunmaktadır.

  10. #30
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2011
    Şehir
    Lefkoşa, KKTC
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    selamlar...
    benimde plakama ceza yazmışlar.. dur ihtarına uymamak ve ters yöne girmek... toplam 277 tl... 190 dur ihtarı.... 88 ters yön...
    ceza kesim tarihi 6.7.2015.... tebliğ tarihi 3.8.15.... yani 28 gün sonra bana tebliğ edildi...

    yarın gideceğim mahkemeye ama dur ihtarı için gideceğim... ters yöne girdiğimi kabul ediyorum...
    ama kimse beni çeviripte dur demedi... keşke deselerdi... eksik evrağım da yok... hatta 15 gün sigortasız gezme hakkım oldugu halde noter satışından hemen sonra sigorta yaptırdım ve ardından emniyetten ruhsatımı çıkarttım...

    izmirden çeşme den ankara ya 600-700 km yol geleceğim... eksik evrağımda yok... neden kaçayımki... hatta ters yöne girmeden 10-15 dakika önce 3-4 tane polisin yanından 2 şer defa geçtim... kimse de birşey dememişti...

    neyse tebliğ tarihi 10 günü geçtiği için (28 gün) iptal ettirme hakkımı kullanabilir miyim acaba...

  11. #31

    Üyelik
    20 Mart 2015
    Motosikleti
    Msx 125
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar...
    benimde plakama ceza yazmışlar.. dur ihtarına uymamak ve ters yöne girmek... toplam 277 tl... 190 dur ihtarı.... 88 ters yön...
    ceza kesim tarihi 6.7.2015.... tebliğ tarihi 3.8.15.... yani 28 gün sonra bana tebliğ edildi...

    yarın gideceğim mahkemeye ama dur ihtarı için gideceğim... ters yöne girdiğimi kabul ediyorum...
    ama kimse beni çeviripte dur demedi... keşke deselerdi... eksik evrağım da yok... hatta 15 gün sigortasız gezme hakkım oldugu halde noter satışından hemen sonra sigorta yaptırdım ve ardından emniyetten ruhsatımı çıkarttım...

    izmirden çeşme den ankara ya 600-700 km yol geleceğim... eksik evrağımda yok... neden kaçayımki... hatta ters yöne girmeden 10-15 dakika önce 3-4 tane polisin yanından 2 şer defa geçtim... kimse de birşey dememişti...

    neyse tebliğ tarihi 10 günü geçtiği için (28 gün) iptal ettirme hakkımı kullanabilir miyim acaba...
    Aynı olay benim başımda şu an, hiç gitmediğim bi yerde arkadan yazılmış, dur ihtarına uymamak trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek levhalara uymamak vs.

    sulh ceza hakimliğine itiraz dilekçemi yazdım, cezanın tebliğ zamanı 16 gün dilekçeye hiç orada bulunmadığımı ve tebliğ tarihinden bahsettim,

    15 gün içerisinde hakimlikten cevap geldi, delillerinizi 10 gün içersinde mahkememize sunun diye, yani tebliğ zamanı 16 gün olmasına rağmen ceza iptal olmadı, aracın orada olmadığını kanıtlamamı istiyorlar benden, bunu trafik polisi kanıtlamak zorunda değilmiş aksini iddaa eden vatandaş kanıtlamak zorundaymış,

    tekrar dilekçe yazdım bekliyorum bakalım sonucu, yinede tavsiyem nolursa olsun sulh ceza hakimliğine dilekçeni vermen, istersen özelden dilekçe örneği yollayabilirim.
    ferhatkars bunu beğendi.

  12. #32
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2011
    Şehir
    Lefkoşa, KKTC
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı SercanG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı olay benim başımda şu an, hiç gitmediğim bi yerde arkadan yazılmış, dur ihtarına uymamak trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek levhalara uymamak vs.

    sulh ceza hakimliğine itiraz dilekçemi yazdım, cezanın tebliğ zamanı 16 gün dilekçeye hiç orada bulunmadığımı ve tebliğ tarihinden bahsettim,

    15 gün içerisinde hakimlikten cevap geldi, delillerinizi 10 gün içersinde mahkememize sunun diye, yani tebliğ zamanı 16 gün olmasına rağmen ceza iptal olmadı, aracın orada olmadığını kanıtlamamı istiyorlar benden, bunu trafik polisi kanıtlamak zorunda değilmiş aksini iddaa eden vatandaş kanıtlamak zorundaymış,

    tekrar dilekçe yazdım bekliyorum bakalım sonucu, yinede tavsiyem nolursa olsun sulh ceza hakimliğine dilekçeni vermen, istersen özelden dilekçe örneği yollayabilirim.
    size de geçmiş olsun....
    10 gün olayını araştırdım da herhalde kalkmış o kanun...
    asıl itirazım dur ihtarına uymamak olacak... bunun için gideceğim yarın...
    valla örneği gönderirseniz çok çok iyi olur...
    şimdi onu aramaya başlamıştım...
    ama cezayı da hemen yatırayımki erken ödeme indiriminden bari yararlanayım dimi... yoksa bekleyim mi 3-5 ggün...
    4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...

  13. #33
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2009
    Şehir
    van
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buradan anlasilan su ki ispat gorevlinin sorumlulugunda degil sizdedir,
    Suçsuzluk karinesi kapsamında yer alan ve iddia edenin iddiasını ispatla yükümlü olması kuralı da Anayasa’nın 38. maddesinin dördüncü fıkrasının bireylere sağladığı anayasal bir güvencedir. Madde gerekçesinde de bu konu açıkça ifade edilmiştir.
    buraya kadar konuya dahil olmak istemiyordum fakat bununla ilgili yazmazsam çatlardım

    yıl 2004 yer Kafkas üniversitesi kampüsü
    olay öğrenci ayaklanması (minibüs ücretleri üç katına çıkınca öğrenciler eylem yapıyor)
    bir ara olay bi büyüdü polisler filan müdahale etmeye başladı
    tabi her zamanki gibi ülkücüler solcu gençlere saldırdı (eskiden kızıyordum bahçelinin son dönem hareketlerinden sonra gülüp geçiyorum)
    sanki onlar minibüse binince para vermiyor
    neyse polisler kitlelere allah ne verdiyse daldılar
    gençlerde taş sopa ne buldularsa polislere daldılar
    bu arada polisler elemanın birini yakalayıp baya bi dövdüler
    (o zamanlar bibergazı yok)
    neyse 38 öğrenci tutuklandı haberlere filan çıktı 38 terörist yakalandı diye
    asıl bomba bundan sonra koptu
    adamların baya bi dövdüğü eleman meğer sivil polismiş
    herifi öyle dövmüşler ki 2 ay konuşamamış üstte kimlik filan da yok
    elemanı hastanede yatağa kelepçeliyorlar hastaneden çıktıktan sonra içeri atıyorlar
    (şimdi soruyorsunuz lan ben polisim dememiş mi diye çok denemiş her dediğinde ağzının ortasına patlatmışlar)
    en son mahkemeye çıkarıyorlar orada yahu hakim bey ben polisim olaylarda görevliydim
    ülkücülerden biri beni gösterip aha teröristlerden biri dedi sonra gözümü burada açtım diyor
    hakim inanmıyor tabi eleman künyesini sicil nosunu ve diğre iş yeri bilgilerini veriyor oradan mesai arkadaşlarından bir kaçını çağırıyorlar lan bunu tanıyonuz mu diye arkadaşları gelip bi bakiyor bu bizim eleman
    meğer emniyette işe gelmedi diye herifi işten atmaya hazırlanıyormuş
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

  14. #34
    mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buraya kadar konuya dahil olmak istemiyordum fakat bununla ilgili yazmazsam çatlardım

    yıl 2004 yer Kafkas üniversitesi kampüsü
    olay öğrenci ayaklanması (minibüs ücretleri üç katına çıkınca öğrenciler eylem yapıyor)
    bir ara olay bi büyüdü polisler filan müdahale etmeye başladı
    tabi her zamanki gibi ülkücüler solcu gençlere saldırdı (eskiden kızıyordum bahçelinin son dönem hareketlerinden sonra gülüp geçiyorum)
    sanki onlar minibüse binince para vermiyor
    neyse polisler kitlelere allah ne verdiyse daldılar
    gençlerde taş sopa ne buldularsa polislere daldılar
    bu arada polisler elemanın birini yakalayıp baya bi dövdüler
    (o zamanlar bibergazı yok)
    neyse 38 öğrenci tutuklandı haberlere filan çıktı 38 terörist yakalandı diye
    asıl bomba bundan sonra koptu
    adamların baya bi dövdüğü eleman meğer sivil polismiş
    herifi öyle dövmüşler ki 2 ay konuşamamış üstte kimlik filan da yok
    elemanı hastanede yatağa kelepçeliyorlar hastaneden çıktıktan sonra içeri atıyorlar
    (şimdi soruyorsunuz lan ben polisim dememiş mi diye çok denemiş her dediğinde ağzının ortasına patlatmışlar)
    en son mahkemeye çıkarıyorlar orada yahu hakim bey ben polisim olaylarda görevliydim
    ülkücülerden biri beni gösterip aha teröristlerden biri dedi sonra gözümü burada açtım diyor
    hakim inanmıyor tabi eleman künyesini sicil nosunu ve diğre iş yeri bilgilerini veriyor oradan mesai arkadaşlarından bir kaçını çağırıyorlar lan bunu tanıyonuz mu diye arkadaşları gelip bi bakiyor bu bizim eleman
    meğer emniyette işe gelmedi diye herifi işten atmaya hazırlanıyormuş
    Hahahaha aslı varsa süpermiş :D:D:D
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

  15. #35

    Üyelik
    20 Mart 2015
    Motosikleti
    Msx 125
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    size de geçmiş olsun....
    10 gün olayını araştırdım da herhalde kalkmış o kanun...
    asıl itirazım dur ihtarına uymamak olacak... bunun için gideceğim yarın...
    valla örneği gönderirseniz çok çok iyi olur...
    şimdi onu aramaya başlamıştım...
    ama cezayı da hemen yatırayımki erken ödeme indiriminden bari yararlanayım dimi... yoksa bekleyim mi 3-5 ggün...
    dilekçe örneğini yolladım hocam, siz kendinize göre doldurun inşallah bir sonuç çıkar.

  16. #36
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2011
    Şehir
    Lefkoşa, KKTC
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı SercanG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dilekçe örneğini yolladım hocam, siz kendinize göre doldurun inşallah bir sonuç çıkar.
    valla çok teşekkürler abicim ya... hemen şimdi düzenliyorum... yanına ekstra fotokobileri de ayarlayacağım...
    yarın gidip veririm.... 10. güne kadar da beklerim... sonra cezayı yatırırım.... zaten cezayı yatırdıktan sonra iptal edilirse geri paramızı alabiliyormuşuz... tekrardan çok sağolun...

  17. #37

    Üyelik
    20 Mart 2015
    Motosikleti
    Msx 125
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla çok teşekkür abicim ya... hemen şimdi düzenliyorum... yanına ekstra fotokobileri de ayarlayacağım...
    yarın gidip veririm.... 10. güne kadar da beklerim... sonra cezayı yatırırım.... zaten cezayı yatırdıktan sonra iptal edilirse geri paramızı alabiliyormuşuz... tekrardan çok sağolun...
    Rica ederim, ben cezayı yatırmadım herhangi bir faiz işlemez ceza itiraz sürecinde olduğundan. Ruhsat ehliyet fotokopisi falanda ekleyin dilekçenize.

  18. #38
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2011
    Şehir
    Lefkoşa, KKTC
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı SercanG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim, ben cezayı yatırmadım herhangi bir faiz işlemez ceza itiraz sürecinde olduğundan. Ruhsat ehliyet fotokopisi falanda ekleyin dilekçenize.
    o zaman yarın bu dilekçeyi verirken cezayı yatırıp yatırmayacağımı da bir sorayım...
    zaten öncesinde bir avukat arkadaşa da danışacağım...
    ahmetersoz1 bunu beğendi.
    4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...

  19. #39
    copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul(maltepe-agva)
    Motosikleti
    2014 mt-07 - 2016 xmax 250 abs
    ben de fahri içişleri bakanıyım, sorularınızı alayım.

    gerçekten bu fahri müfettişlikte sıkıntı var.
    ahmetersoz1 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)