Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Arka tekerin düşük hızlarda kıç atması

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    09 Haziran 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yamaha r 125
    Arkadaşlar Dün nc700x aldım rahmi hoca ile bi alışma eğitimi yaptık yaklaşık 100 150 km kadar . Fakat ; eve geldim akşam biraz turladım arka lastik hafif kıç atıyor gibi. Söyleki ,yüksek hızlarda yada virajlarda degil , daha çok 10 -40 km arası hafif manevralar sonrası , mesela az önce , boş yolda biraz slalom yaptım, çok hafif toplarken kıç attı gibi bikaç kezde düşük hızda sağ sol yaparken (10-20km)
    2. vitesteydim devir 2000 4000 arası.. tam emin değilim fakat düşük devilrdeydim. Lastikler 2000km de michelen en kaliteli lastiklerdenmiş gören herkes böyle söyledi (rahmi hoca lastiklerde pek viraja girmemiş aşınma ortada bol viraj yapıp aynı seviyeye getir dedi ) Motorun arka amörtisörler garanti kapsamında değişmiş bi sorun olabilirmi yoksa benmi bi hata yapıyorum ? (ani gaz açmıyorum hatta hiç gaza dokunmuyorum)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2006
    Şehir
    AYDIN-NAZILLI
    Motosikleti
    FAZER 800
    Lastik rulmanı dağınık mı ? Lastiği ortadan tutan mil (dingil) vidası gevşek mi ? Zincir gerginliği nasıl ? Lastikte balon yapma var mı ?
    Motoru varsa çift ayağa alın. Elinizle lastiğin tepesinden tutarak sağlı sollu sallamaya çalışın. Dönme yönüne dik olacak şekilde. Elinizle lastiği döndürün karşıdan bakın. Arka maşayı sağ sol sallayın. Amortisör bağlantılarını gözden geçirin. Sorunu tespit edebilmeniz ve çözebilmeniz dileğiyle...

  3. #3
    aytacaksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2011
    Şehir
    Bakirkoy/Istanbul
    Motosikleti
    Honda VFR800X Crossrunner
    benzinciye git, on lastige 36 arka lastige 42 hava bas. sonra lastikteki yagi temizle. gazida insan gibi kullan

  4. #4
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    tahmini konuşuyorum ama 700 x dede 5 kademeli prolink olması lazım amartisör ön yüklemen en düşükte falan olabilir kilona göre sertleştir öyle bi dene istersen (cbr 250 5 kademe ben 100 kiloyum 4. derecede kullanıyorum fabrikadan 2. derecede geliyor) lastik havasınada bakılabilir


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)