- Konu Yazar
Abilerim,ablalarım,kardeşlerim merhabalar öncelikle
Uzun süredir foruma mesaj atmıyordum, kısmet bugüneymiş.
Aklıma takılan bir soru var sizlere danışmak istiyorum.
Yakın zamanda kamera sipariş ettim, video çekme planım var, uzun yol videoları özellikle.
Şimdi, gerek youtube olsun gerek başka sitelerde farklı açılardan kamera görüntüleri izledim izliyorum.
Montaj konusunda kararsızım.Seçeneklerimiz genel anlamıyla;
-Kaskın üzerine
-Depo Üzerine
-Gidona
-Sağ veya sol grenaja (ön tekere doğru)
Benim tercihim kaskın üzerine takmak,Nolan kask kullanıyorum.
Bir yandan da Depo üzeri daha mı hoş durur onu düşünüyorum.
Kaskın üzerine takarsak avantajları kafamızı çevirir manzaralar olsun heryeri görebiliriz.
Depo üzeri ise daha mı estetik ve profesyonel duruyor karar veremedim.
+Depo üzeri titreşim faktörüde var o yüzden sıcak bakmıyorum, hatta siyah camım var görüş açısı olmaz diye düşünüyorum anca yükseltirsem mümkün, bu seferde gidon gözükmez sadece yol gözükür amatörce olur gibi geliyor.Kararsızım gerekirse beyaz cam takarım depo için ama aklım kask üzerinden yana bilemiyorum henüz, kameram gelmek üzere.
Şimdi , avantajları dezavantajları , estetik / teknik açıdan sizin fikirleriniz nedir, böyle birşey yapsanız hangi montaj şeklini seçerdiniz cevaplarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
Uzun süredir foruma mesaj atmıyordum, kısmet bugüneymiş.
Aklıma takılan bir soru var sizlere danışmak istiyorum.
Yakın zamanda kamera sipariş ettim, video çekme planım var, uzun yol videoları özellikle.
Şimdi, gerek youtube olsun gerek başka sitelerde farklı açılardan kamera görüntüleri izledim izliyorum.
Montaj konusunda kararsızım.Seçeneklerimiz genel anlamıyla;
-Kaskın üzerine
-Depo Üzerine
-Gidona
-Sağ veya sol grenaja (ön tekere doğru)
Benim tercihim kaskın üzerine takmak,Nolan kask kullanıyorum.
Bir yandan da Depo üzeri daha mı hoş durur onu düşünüyorum.
Kaskın üzerine takarsak avantajları kafamızı çevirir manzaralar olsun heryeri görebiliriz.
Depo üzeri ise daha mı estetik ve profesyonel duruyor karar veremedim.
+Depo üzeri titreşim faktörüde var o yüzden sıcak bakmıyorum, hatta siyah camım var görüş açısı olmaz diye düşünüyorum anca yükseltirsem mümkün, bu seferde gidon gözükmez sadece yol gözükür amatörce olur gibi geliyor.Kararsızım gerekirse beyaz cam takarım depo için ama aklım kask üzerinden yana bilemiyorum henüz, kameram gelmek üzere.
Şimdi , avantajları dezavantajları , estetik / teknik açıdan sizin fikirleriniz nedir, böyle birşey yapsanız hangi montaj şeklini seçerdiniz cevaplarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.