Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İlk defa 2.el motor alıcağım yardımlarınızı bekliyorum

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaşlar 20yaşımda öğrenciyim. kendimi bildim bileli bisiklet sürüyorum. bu gece hesap için oturduğumda yazın 3ay boyunca yaklaşık 2bin km gezdiğimi(sadece uzun yol) fark ettim. 2000km yolda ortalama 600lirada yemek yemişim eskisi gibi bisiklet gurubumuz yok herkes üniversiteye dağıldı çoğuda yazın artık sürmek istemiyor. Ben bu yaz çalışmayı ve motor almayı düşünüyorum. açıkcası benim için en azında 80-90km hıza ulaşabilsin ve yazın arkadaşım ile en azından yaylaya çıkmak istesem(60-70km rampa) çok zorlanmadan 2kişi çıkabileceğim bir ikinci el motor arıyorum. bütcem 1000-1300 arası genellikle arabalarda otomatik kullanmaktan nefret ederim ve hız tutkunuyumdur ama motorda yakmasın diye basasım gelmiyor ve vites atmayı bilmediğimden midir bilmiyorum otomatikler çok rahat geliyor yakmaması ve rahat olması önemli bnm için. Memleketimin çevresinde baktığım ilanlarda 2adet motor buldum. eğer tavsiye etmesseniz sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden herkeze ve bu platformu kurduğu için kurucu ailesine teşekkür ederim.
    + 2006 model Mondial 150zc 11.000km de genel olarak temiz görünüyor(1-2çatlak ve kaportadaki çırt çırtlar dışında) 1000lira demiş kardeşimiz ancak plaka ruhsat vesaire herhangi birşeyden bahsetmemiş.
    + 2009 model Mondial 150hs 17.000km de genel olarak temiz sayılır belden altında ciziği biraz var. trafiğe çıkışı 05.2012 de 1400lira demiş kardeşimiz. ilanda plaka ruhsat muayeden bahsedilmemiş ancak ilanda olmasa belirtirdi sanıyorum. sizce bu motorlar nasıldır arkadaşlar km si fazlamıdır sıkıntı çok açarmı motor kitlesek yolda mağzallah 3aşşa 5yukarı kaça gelir bize şimdiden teşekkür ediyorum hepinize

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hem scooter alacaksın hemde çin malı alacaksın. Hiç akıl karı değil.

Mondial snappy gibi yarı otomatik olanlardan alırsan onlar sağlamdır ancak ZN vs HS'ye ben bulaşma derim.

Sıfır alıp kullanmadıysan başkasının artığını toparlayamazsın. Hem maddi açıdan yorar hemde seni soğutur.

Hyena yada snappy bak sen.

aslında bende almak istemiyorum ama malesef bütce bir yandan bisiklete biryandan bilgisayara ve okula para harcıyorum motor benim için ekstra olacak bu yüzden bütcem çok kısıtlı malesef çin malınıda çok küçümsemek istemiyorum aslında 40.000bin kmde motor yaptırmısım 2000liralık motora yada 1000liralığa 20.000binde pek fark yok gibi geliyor bana sadece yazın 2-3ay kullanabileceğim eğer ankara ordu arası gidebileceğine inanırsam okula giderken motoruda götürürüm

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Biraz para biriktir bu yaz değil gelecek yaz yamaha crypton cub alirsin senelerce binersin

hocam bnde senelerce binmek için almıyorum açıkcası yazadan yaza alıp satarım piyasasınada alışırsam ne kar ne zarar edeceğim şekilde en azından 3ay gezerim ne motor yatar nede kardeşim alır kaza yapar ona bişey olur korkusuyla yaşarım. ama 0 alırsam eğer 700km yolda 90km hızla gidip gelebilen birşey bulursam en kotü 40.000 50.000km de motor ömrü olursa 0ına 2000lira veririm tabi böyle paraya bir motor yoktur büyük ihtimal ile.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Yamaha crytpton al sifir . Sifiri 3400 tl olmasi lazim . Degil 50 bin 150 bin km bile yapar düzgün bakimlarini yaparsan Yok o kadar para veremem diyorsan mondial 100luk cub al 2 bine sifir . O da baya götürür seni

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    cub tan şaşma 1000 tl civarına güzel cub lar var sizi 2 kişi her rampa ya çıkarır
    SULH bunu beğendi.

Hocam acikcasi bi motora simdilik butceyi zorlamayi dusunmuyorum. Ama cup'ada baktigimda eski bmx im aklima geliyor hic sevmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:47 ----------

Hocam cuplari sevmiyorum hatta buna nefret bile denebilir bn daha cok komforlu bisey ariyorumyukarida yazdigim motorlar sizce okadar etmez ve sorun mu cikarirlar ben daha cok yukardaki tarzdan istiyorum

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    2006 model 150 hs kullandım motor kesinlike az yakmıyor 5,5 lt/100 km de yakıyor kesinlikle tavsiye etmem.

Karachali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1.600 tl ye 0km Hyena 100 alirsin ama tipi mahalle muhtari gibi. O para Cub bulursun. Viteslerden korkma debriyaj yok biraz gaz kes bas pedala geciyo vites hizi 80-90 dir Cub motorlarin. Ve cok az yakar.

İnce motoru hc secmiyorm arkadaslar acik konusmak gerekirse biaikletim cok daha guzel duruyor yani siz zc hs tavsiye etmiyosnz peki 151 alsam 19binde 2009 model budami cok yakar?

Karachali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mert5252 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnce motoru hc secmiyorm arkadaslar acik konusmak gerekirse biaikletim cok daha guzel duruyor yani siz zc hs tavsiye etmiyosnz peki 151 alsam 19binde 2009 model budami cok yakar?
    scooterlarin cogu cok yakar.

Peki hocam 125 MX Grumble alsam 2.el 2013 model 10.000km civarında temiz nasıl olur sizce?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

125mx i sahibi satmış malesef anlaşıyan bisiklete devam edeceğim bu gidişle

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Bizim Halkımız Böyledir Zaten Arabayı - Motoru - Bisikleti - Helikopteri - Savaş Uçağını - Yolcu Ucağını Aklına Ne Gelirse Tipine Göre Alır, Kaç Kere Dedim Tipe Göre Taşıt Alınmaz !

Her Ne Alırsan Al Önce Bakacaksın:

1- ) Senin Amacına Hizmet Ediyormu ?

2- ) Yedek Parça ve Servis Ağı Ne Şekilde ?

3- ) Yakıt Tüketimi Ne Kadar ?

4- ) Konforu Nasıl ?

5- ) TİP !

Bir Taşıt Alırken Son Bakacağınız Şey Tipi Olmalıdır.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)