Sonunda HONDA CBR 250R' ıma kavuştum, hatta ilk uzun yolumu da yaptım :) İzmir - İst
-
Evet arkadaşlar, uzun zamandır hayalini kurduğum 250r' ı dün, izmir karşıyakada, çok temiz bir arkadaşımızdan aldım, motor aynı dediği gibi, hiç çiziksiz, düşme kalkma yok, 1392 km.de.. önceki motorum 2013 model cbr125 idi. Ama 250 ile aralarında beklediğim performans farkı kesinlikle var. Motor mükemmel hızlanıyor, kalkışı 125e göre inanılmaz.
Dün saat 5.00' da izmirden çıktım yola, istanbula doğru koyuldum, ama geceye kaldığım için Hayatımın en büyük hatalarından biriydi bu sanırım, izmirden istanbula motorla kışın gitmek.. yağmur çok fazla denk gelmedim ama resmen dondum, o kadar korumalara içliğe rağmen, yok arkadaş, cbr250r yaz için uzun yol motoruymuş gibi geldi bana. Sırt çantama salak gibi lazım olur diye kilitlerimide koymuştum, ağırdı, 7 saatte geldim istanbula gece tam 12 de evdeydim, belim sırtım, omuzlarım, afedersiniz ama kalçamın üzerine bile oturamadım bir süre boğazlarım da tahriş olmuş bu arada.
şimdi otobüse niye koymadın diyenler olacak, valla konuştum ama otobüs yan şekilde koyuluyordu, bide benzini de boşaltmamı istediler, bende zarar gelir diye koymadım.. gaza gelip kendim getirdim. valla yakıtı tam hesap edemedim ama yaklaşık 16 kr. civarında yaktı heralde, 110 130 arasında gittim genelde, kısa süreliğine üstlere çıkmışlığım var..
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Ben de bir CBR125 e kavuşsam baharda süper olacak :D
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Ben de bir CBR125 e kavuşsam baharda süper olacak :D
kavuşursun insallah, ben çok bekledim zamanla oluyor
-
hayırlı olsun kazasız belasız
-
Caner sen delisin. :D Tekrardan tebrik ederim dostum.
-
İzmirden çözmüşsün işini
Hayırlısı olsun bu havada iyi cesaret izmirden istanbula
Kazasız belasız kullanman dileğiyle
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Hayırlı olsun, en azından yeni motorunla güzel bir aksiyon yapmışın.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
Hayırlı olsun. Beni kessen o saatte o yolu gitmem.
-
hayırlı olsun. Güle güle kullanın
-
Hayirli olsun hocam motosikletiniz kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Caner sen delisin. :D Tekrardan tebrik ederim dostum.
kardeşim inan yollar zifiri karanlık, bir ara bıktım gitmekten, ulan dedim şurda viraj çıksada uçsamda biraz dinlensem diye düşündüm :D
herkese çok teşekkürler, umarım uzun süre kazasız belasız bineriz, amacım bir kaç yıl binmek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, en azından yeni motorunla güzel bir aksiyon yapmışın.
sormayın üstadım, hayatımın aksiyonu oldu :D
-
Hayırlı olsun. Tekerlerin sağlam bassın İnşaallah.
Koltuk aşırı sert. Hemen bir döşemecinin yolunu tut derim. Sattığım 250R ın hem ön hem arka koltuğuna araya inceden sünger koydurarak deri çektirmiştim. Süper oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Tekerlerin sağlam bassın İnşaallah.
Koltuk aşırı sert. Hemen bir döşemecinin yolunu tut derim. Sattığım 250R ın hem ön hem arka koltuğuna araya inceden sünger koydurarak deri çektirmiştim. Süper oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
aslında aklıma gelmedi değil, çünkü ciddi sert, abi mahvoldu kıçım yaa
-
Kazasız belasız güle güle kullan.
-
Moderatör
Hayırlı olsun, kazasız belasız nice kilometreler
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun,hep güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
-
kazasız sürüşler...hayırlı olsun alabilmişsin sonunda
bir tavsiyem var koruma takozu taktır 169 tl idi honda cbr 250 ve 125 için var link atabilirim.
bir önceki 125 garajda düşüp çizilmişti sanırsam bizim burda 250 de var koruma takozu 3 kere düşürdü motoru 1 çizik yok motorda
-
hayırlı ugurlu olsun nıhayet almana sevındım fiyat renk konusunda kafandakı rakamlaramı buldun
-
hayırlı olsun kaça aldın? artık resmini çeker paylaşırsın avatarada koyarsın süper olur
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
Hayırlı olsun. Avatardaki resim konusuna ben de katılıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)