Kahve içerken,yıkarken,park ettikten sonra,sildikten sonra,camdan bakarken,binmek için yaklaşırken,yemek yerken,muhabbet ederken
E ne zman?
Kahve içerken,yıkarken,park ettikten sonra,sildikten sonra,camdan bakarken,binmek için yaklaşırken,yemek yerken,muhabbet ederken
E ne zman?
To know me is to love me....
Gece mışıl mışıl uyurken
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
yanından geçtiğim arabaların camı yada kaportasından yansıyan görüntüsünü seyretmeyi seviyorum
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
uzun yoldayken benzinlikte durunca mola verince gece saat 3:00 ve 5:00 arası ölürüm o zaman da seyretmeyi...
ama keşke olsaydı..
Birde motorumu seyredenleri seyretmek var tabi. O ayrı bir zevk
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Eski bir motorcu taniyorum izmirde yasiyor. Adam eski harleyini calistirip karsisina tahta sandalye koyup cayini yudumlarken pistonlarin sesini dinleyip motorunu izlerdi. Mestolurdu o sesi dinleyip motorunu izlerken.
en çok keyif aldığım noktalardan birsidir bu..nerde ne nasıl ne içierken veya yerken farketmiyor
Aynen bende yolda giderken yansımamı seyretmek çok hoşuma gidiyor.Motorumu aldıktan 3-4 gün sonra onu ilk temizlemeden sonra karşısına geçip bi sigara yakıp motorumu seyretmiştim onu hiç unutmuyorum (belki iki hafta önceydi oyüzden unutmuyorumdeamon adlı üyeden alıntı
her zaman her yerde...
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
yolda motoru ve beni yansıtan heryerde. ama ençok yıkayıpta karşısında sigara içmek yokmu...
arabamla motorum yanyana gelince ikisini birden izlemek çok hoşuma gidiyo..
valla ben herzaman seyrederdim ama malesef ŞİMDİLİK yok ne yalan sölim kendimi bile okadar seyretmem belkide...
yıkamayı bitirince, birde pasta cilasını yapıyorum.. ondan sonra motoruma bakmayı çok seviyorum, hatta saçlarımı motora bakarak düzeltmek çok hoşuma gidiiyor..
birde bostanlı sahilde çimenlerin üzerinde yatıyorum motorum yanı başımda pırıl pırıl parlıyorsa ozaman gözlerimi motorumdan alamıyorum. etraftaki hatunları bile gözüm görmüyor.. yerde yatarak motora bakınca sanki daha bi güzel, daha bi büyük görünüyoo motor....
Dükkanların camından yansımasını görmek de güsel oluyor, ama düşmemek lazım.
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
her fırsat bulduumda seyrederim o benim bebeğim
KARTAL GOL GOL GOL
Her zaman ve heryerde seyretmek coşku veriyor. Bir an evvel uzerine atlayıp egzos sesini dinleme coşkusu yaratıyor bende. Ve sigaramdan iki nefes aldıktan sonra bu coşkuya kapılıp sigara bile içemiyorum...
Ne zaman canım çekerse...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
herzaman seyrederim,ölürüm onlar için eririm onlar benim yaşam kaynağım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
boy, dostum senin motorda seyrediliyor yani..
ama hani benimkininde eksik yanı yok..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)