Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kros Tavsiye

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kymco Like 200
    Arkadaşlar 7000 8000 tl ye ikinci el kros tavsiyesi istiyorum sizde. Belki zorlarsam az daha yukarı çıkabilir fiyatım.
    Plakalı olursa daha iyi olur. Polisin filan yakalamasından tereddüt ediyorum. Şimdiden teşekkürler
    www.gerberbicaklari.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    sahibinden.com bunun için biçilmiş kaftan bence ilk önce kafandaki marka model ve cc yi belirle ona göre yardımcı olalım.

Motosikleti
    Kymco Like 200
    Aslında biraz güçlü olsun istiyorum ama arazide çok güçlü olması iyi midir tam bilemiyorum yada 250 cc yeterli olur mu? marka olarak ta tanıdık bildik marka olması tercihim. aldıktan sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum çünkü. Suzuki, honda, kawasaki, ktm vs

Motosikleti
    250 cc arazi için yeterli dir. çok güçlü makine pro değilsen sana +sorun + ağırlık + masraf olarak dönecektir. ikinci el istersen http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8410646/detay/ pazarlık yapılır.

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Crf250 .
    cenkito ve dockerengin bunu beğendiler.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    Kawasaki klx250,yamaha wr125,ktm sixdays 125-250,honda crf250l,apachi xz250 vs...

Motosikleti
    Kymco Like 200
    Abiler kawasaki klx250 hosuma gitti goruntu olarak. Marka kaliteside var ama bu makinadan kullanan varmi klx250 den. Yakiti surus keyfi filan nasil. Max kac km hiz yapar bunlar.
    www.gerberbicaklari.com

Motosikleti
    cenkito bunu beğendi.

yiqit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR / X - MT03
    Yamaha WR 125 R iyidir iyi

Motosikleti
    Kymco Like 200
    Yanlız abiler youtube de six days 250 ye bakarken ktm525 exc nin videosunu gördüm. resmen aşık oldum ya. ktm 525 iyidir dimi. sanırım kawasaki klx 250 ye 10 basar herhalde
    www.gerberbicaklari.com

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc arazi için yeterli dir. çok güçlü makine pro değilsen sana +sorun + ağırlık + masraf olarak dönecektir. ikinci el istersen http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8410646/detay/ pazarlık yapılır.
    Yukiyi gidip Honda kategorisine koymakta neyin nesi !
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Like 200
    Arkadaşlar bu ktm 525 exc hakkında bilgilerinizi rica ediyorum. Ve mümkünse tecrübelerinizi
    www.gerberbicaklari.com

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı oyunageldim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukiyi gidip Honda kategorisine koymakta neyin nesi !
    ac tavuk kendini buğday ambarında sanır misali adamda yuki sini honda sanıyor

Motosikleti
    honda sanmakla ne alaksı var cogu kişi bilmiyor görünürlüğü arttırmak için koydum
    cenkito bunu beğendi.

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda sanmakla ne alaksı var cogu kişi bilmiyor görünürlüğü arttırmak için koydum
    güzel yöntem ama ben böyle ilan görünce lan hiçmi bilmiyon ilan koymayı diye biraz söyleniyorum

Motosikleti
    Kymco Like 200
    Abiler yuki kavgasi yapmaya gerek yok. Ben şu ktm 500 serisi hakkinda bilgisi olan varmi onu ogrenmek istiyom. Yardimci olursaniz coook sevinirim.
    www.gerberbicaklari.com

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı MÜCAHİT59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiler yuki kavgasi yapmaya gerek yok. Ben şu ktm 500 serisi hakkinda bilgisi olan varmi onu ogrenmek istiyom. Yardimci olursaniz coook sevinirim.
    Sahibinden'de bile 4 ilan var sadece. Pek bulunan bir motor değil sanırım...
    KTM elbette bu segmentin en iyilerinden ancak, pek bulunmayan,8-10 yaşında ve km olarak çok az sayılmayacak motorlara o paraları ben şahsen bağlayamam...

Motosikleti
    Yamaha WR125R-YAMAHA R25
    Ben bir eski Klx250s kullanıcısı olarak kawasakiden uzak durmanı tavsiye ederim çok titiz kullanıcı olmama rağmen motor 2 yılda resmen döküldü gitti.en başta kronik olan enjeksiyon sorunu var garantiden enjeksiyon değişti sorun yine devam etti.direksiyon rulmanı pas yaptı 7-8 aylıkken o değişti.göbek amortisöründen senesini geçince gıcırt gıcırt ses gelmeye başladı.cross motor olarak yamaha ya da honda almanı tevsiye ederim.cc yüksek olması gerekmez diyorsan wr125r al derim.ben şu an kullanıyorum 1 seneye yakındır.motorda en ufak problem yaşamadım.2.alternatif olarak da honda crf250l yi tavsiye ederim.çevremde bir çok yakınımda crf250l var çok memnun.

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Alıntı MÜCAHİT59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ktm kullanıcısı zaten az forumda, ben geldiğimden beri 525 kullananı bırak muhabbetini duymadım.. ayrıca ktmler tip olarak birbirinin aynısı değil mi yau?
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    klr650 'de olabilir...ktm'nin zaten yeri ayrı.düşünmeden alabilirsin imkanın varsa...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)