Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Harbiden üşütmeyen BOT-ÇİZME? Parası önemli değil

Motovento
    REKLAM ALANI
    dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Ben de bot arayışındayım. Yds Diablo 11.0 modelini bayağı araştırdım ve neredeyse herkes memnun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Şİmdi fiyat farketmez ise neden YDS derim. Ben de bunun kısasını aldım, açıkçası goretex olduğuna inanmıyorum. Goretex'in sitesinde YDS tedarikçilerden biri olarak görünmüyor, ayrıca botun üzerindeki etiketlerde Goretex etiketi de yok. Bence muadil bir kumaş kullanıyorlar.

Bot çok sert maalesef, kütük gibi. Ama yağmur, çamur rüzgar geçirmiyor en ufak o konuda güvenin. Üşütme konusu dediğim gibi benimki kısa olandan, ayrıca maksimum yarım saat kullanıyorum bir seferde o yüzden bir şey diyemem.

Onun dışında para varsa, daha konforlu bir bot alınabilir bence.

ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Merhaba,

Ben bunları kullanıyorum, Dainese-D-Dry, -0 derece de bile kullandım, yaklaşık 40Km yol yapıyorum günde ve bunun çoğu otobanda geçiyor ve ortalama 80Km bir hız. Yane maruz kaldığım soğun şiddeti bu ölçüde. Zaten tavsiye üzerine almıştım. Tavisye ederim.

http://www.motosikletaksesuarlari.co...ravo_8199.html

Motosikleti
    Alıntı ayhan.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şİmdi fiyat farketmez ise neden YDS derim. Ben de bunun kısasını aldım, açıkçası goretex olduğuna inanmıyorum. Goretex'in sitesinde YDS tedarikçilerden biri olarak görünmüyor, ayrıca botun üzerindeki etiketlerde Goretex etiketi de yok. Bence muadil bir kumaş kullanıyorlar.

Bot çok sert maalesef, kütük gibi. Ama yağmur, çamur rüzgar geçirmiyor en ufak o konuda güvenin. Üşütme konusu dediğim gibi benimki kısa olandan, ayrıca maksimum yarım saat kullanıyorum bir seferde o yüzden bir şey diyemem.

Gore-tex'in sitesinde her gore-tex kullanan markanın listede olduğunu düşünüyor musunuz? YDS'yi kullanıyorsunuz tamam ama özellikle uzun modelini kullananların yorumlarına baktınız mı? Uzun modelin yazın dahi çok rahatsız etmediğini söylüyorlar. Bunun nedenini de gore-tex olduğuna bağlıyorum. Bu arada YDS'nin de gore-tex deyip de kullanmadığını sanmıyorum çünkü ufak bir firma değil.

EsesLifan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial mcx 150, Lifan tay100
    bugun harley davidson çizme aldım 270tl hem sivilde hem motorda giyiyorum çok memnunum hiç üşütme yok su geçirmede yok ben birde ecza deposunda kuryeyım 11 saat giyiyorum memnunum

Motosikleti
    Alıntı EsesLifan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun harley davidson çizme aldım 270tl hem sivilde hem motorda giyiyorum çok memnunum hiç üşütme yok su geçirmede yok ben birde ecza deposunda kuryeyım 11 saat giyiyorum memnunum
    Hocam güle güle kullan. Madem günde o kadar yol yapıyosun ve o kadar da para verdin. Keşke korumalı motosiklet botu alsaydın.

EsesLifan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial mcx 150, Lifan tay100
    bot yağmurluğuda var onlarda botların üzerine bi katman oluyor işte botlarda sıcak tututoyor onlarda botları koruyor oluyor bitiyor yaa

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS

Ben aldığımda özellikle sordum. çünkü özellikle doğada kullandığım yazlık yada kışlık tüm teknik malzemeyi gore-tex yada muadili membran kullanan ürünlerden seçerim. Botun kutusundan gore-tex'in kullanım etiketi çıktı, fermuarın oraya zımbalı halde.

kene35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 - Suzuki İnazuma 250
    Bende YDS diablo 7.2 kısa modelini almayı düşünüyorum. Günlük hayattada rahat rahat kullanılabilir mi ? yani sabah okula veya iş yerine gelip bütün gün bu botlarla rahat yürünebilir mi ? Kullananlar beni aydınlatırsa sevinirim...

farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    İçine neopren patik giyebileceğiniz bi büyüklükte bot alırsanız problem çözülür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Şu resimdeki bottan var bende,motomaxtan almıştım 400-500 tl arası bişey..İçine normal çorap giyiyorum ve -5 derece havada 1 saat kadar motor kullanımında parmak uçlarım resmen sızlıyor,donuyor...Bunların içinde parmaklar,bilek kısımları zaten zar zor hareket ediyor soğuda görünce üşümeler başlıyor...bugün kentparkta YDS nin gtx 11'ine baktım,hem kısasına hemde uzun olana....IIIıh yok yani bir farkı yok....Şu havalarda uzun süreli kullanımda yetersiz...Ya korumadan feragat edip kışlık Trekking bot alıcan --ki kesinlikle ayakların üşümez-- Kaliteli trekkingler temel ayak korumanıda sağlar,Yada botun içine özel çorap alıp kullanacaksın.

Motosikleti
    Ybr 125(satıldı) yamaha xmax ABS
    harley bot aldım memnunum bir bak istersen

Motosikleti
    Alıntı kene35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende YDS diablo 7.2 kısa modelini almayı düşünüyorum. Günlük hayattada rahat rahat kullanılabilir mi ? yani sabah okula veya iş yerine gelip bütün gün bu botlarla rahat yürünebilir mi ? Kullananlar beni aydınlatırsa sevinirim...
    Kullanırsın kullanmasına da rahat olmazsın yani normal bir ayakkabı gibi. Ben ofiste kendime bir çift ayakkabı bırakıyorum, gelince YDS'leri çıkartıp onları giyiyorum. Bir de allah affetsin baya çirkin bir bot o yüzden günlük olarak kullanmayı düşünme bence.
    kene35 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu resimdeki bottan var bende,motomaxtan almıştım 400-500 tl arası bişey..İçine normal çorap giyiyorum ve -5 derece havada 1 saat kadar motor kullanımında parmak uçlarım resmen sızlıyor,donuyor...Bunların içinde parmaklar,bilek kısımları zaten zar zor hareket ediyor soğuda görünce üşümeler başlıyor...bugün kentparkta YDS nin gtx 11'ine baktım,hem kısasına hemde uzun olana....IIIıh yok yani bir farkı yok....Şu havalarda uzun süreli kullanımda yetersiz...Ya korumadan feragat edip kışlık Trekking bot alıcan --ki kesinlikle ayakların üşümez-- Kaliteli trekkingler temel ayak korumanıda sağlar,Yada botun içine özel çorap alıp kullanacaksın.
    http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vu6cj.jpg
    Hocam bu botu alıp da kışın kullanmayı düşünmek yanlış olur. Siz en başta yanlışı yapmışsınız. Botun özelliklerine bakın bakalım soğuk yada su geçirmezlik ile alakalı birşey yazıyor mu? Bu bot tamamen koruma amaçlı yapılmış. Soğuk yada yağmura hiç önem verilmemiş diye düşünüyorum.

http://www.motomaxonlineshop.com/for...s-botu-pmu1457

TEKNİK ÖZELLİKLER;
    DIŞ
    Havalandırma sağlayan micro-fiber
    Formanın yeni geliştirdiği çift yoğunluklu kaydırmaz taban
    FCS® (FLEX CONTROL SYSTEM), esnek olmasının yanında esnekliğini sınırlayarak çiddi yaralanmaları engeller, ayrıca motorun gövdesine zarar vermez.
    Hava girişli sliderlar
    Plastik vites deüiştirme pedleri
    Injeksiyonla şekillendirilmiş korumalar
    Kişisel ihtiyaçlara göre ayarlanabilir çoklu hava girişleri
    Velcro ve fermuarlı kapanış
    Arkadan bağlanan madlallı kapanış
    Elastik ayak üstü sıkma sistemi
    Plastik ve havalandırmalı topuk koruma

Bir de Yds'ye bakın.

http://www.ydsshop.com/?urun-112-diablo-11-0-gtx

Zaten gore-tex'den yapılmış ve su geçirmez bir bot.

Bu arada ben bu botu henüz almadım ama biraz araştırınca nasıl birşey olduğu zaten ortaya çıkıyor.

http://www.cbfturkiye.org/forum/view...hp?f=9&t=13942

http://www.enduroist.com/forum/showt...llanan-varm%FD

Bu arada Yds ile herhangi bir alakam yoktur. Kendim de almayı düşündüğüm için araştırıyorum ama şuan kafamda başka bir model daha var. O da Forma Adventure modeli.

Motosikleti
    Alıntı dockerengin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gore-tex'in sitesinde her gore-tex kullanan markanın listede olduğunu düşünüyor musunuz? YDS'yi kullanıyorsunuz tamam ama özellikle uzun modelini kullananların yorumlarına baktınız mı? Uzun modelin yazın dahi çok rahatsız etmediğini söylüyorlar. Bunun nedenini de gore-tex olduğuna bağlıyorum. Bu arada YDS'nin de gore-tex deyip de kullanmadığını sanmıyorum çünkü ufak bir firma değil.
    Evet tedarikçilerimiz diye bir bölümleri olduğu için buraya yazdıklarını düşündüm. Uzun modelini bilmem kullanmadım, ben kullandığım ürün için yorum yapıyorum. Fiyat performans oranı iyi ama daha çok paranız varsa daha rahat ve daha şık ürünler var piyasada.

Tamamen merakımdan email attım Gore Tex firmasına, bakalım ne diyecekler bu arada.
    dockerengin bunu beğendi.

kene35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 - Suzuki İnazuma 250
    Kullanırsın kullanmasına da rahat olmazsın yani normal bir ayakkabı gibi. Ben ofiste kendime bir çift ayakkabı bırakıyorum, gelince YDS'leri çıkartıp onları giyiyorum. Bir de allah affetsin baya çirkin bir bot o yüzden günlük olarak kullanmayı düşünme bence.
    bende pek begenmiyorum görüntüsünü. ben sabah okula gittiğimde aksama kadar ayagımda kalması lazım, ondan merak ediyorum sıkıntı yaratır mı diye. ama denemedende anlamak pek mümkün değil sanırım...

Redneck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Para önemsizse,

alpinestars ,dainese, sidi, puma, spx, tcx, icon dan başka bot almayın.

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    http://www.brnmotor.com.tr/Alpinestars-Tech-10-Cross-Bot,PR-1497.html
    http://www.brnmotor.com.tr/ALPINESTARS-SUPERTECH-R-BOT,PR-532.html
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

Forumdan Uzaklaştırıldı
    forma'yı yağmurda çok kullandım yağmur su geçirmiyor.Kışın bu tür botları tavsiye etmiyorum.. ki Kaliteli deri olan çoğu bot zaten yağmur-rüzgar geçirmiyor..İş soğu geçirip geçirmemesinde başlıyor,bende kışlık bot arayışındayım ancak hem koruması olan hemde kışın kesinlikle üşütmeyen bot bulamadım...İllaki bişeyler eksik kalıyor.. Motor kullanırken ayaklar hiç hareket etmiyor,kendi kendine ısı üretemiyor dolayısıyla dışardaki soğuk'u en çok hisseden uzuvlar bunlar. Botun içinde kışlık Ek malzemeler olmak zorunda-snowboard ayakkabılarındaki iç ayakkabı gibi- sadece kış için üretilmiş botlara bakmak gerek,varsa tavsiye bende bakmak isterim..

buda yds nin özellikleri; Kışın kullanmak için ne gibi özellikleri var bi bakın bakalım ? Goretex ten yapıldı demiyorki, kullanılan iç astar goretex

Beden Dağılımı40-46 /6.5-11İç Yükseklik250mm ±5mmSaya2.0 -2.2mm ciltli, nefes alabilir, su itici sığır saya derisi.İç AstarGore-tex® performance comfort footwear.Taban TeknolojisiMotorsiklet kullanıcıları için özel olarak sadece YDS için tasarlanmış Vibram® dış taban.Ek Özellikler*Sürüş konforu için tasarlanmış yüksek yoğunluklu sünger ve yumuşatılmış deri ile desteklenmiş ön ve arka körükler .
    *TPU vites değiştirme koruması.
    *TPU kaval kemiği koruması .
    *Açık hücreli, yüksek yoğunluklu PU sünger ile takviye edilmiş her iki tarafta bulunan TPU ayak bileği koruması .
    *Açık hücreli, nefes alabilen, yüksek yoğunluklu sünger sayesinde ileri seviye konfor.
    *Topuk reflektörü sayesinde gece görüşü .
    *Farklı ayak bileği kalınlıkları için kolay giyme-çıkarma imkanı sağlayan kapaklı yan fermuarlar .
    *PU kaplu deri takviyeler sayesinde sayada yüksek aşınma mukavemeti.MostraAnatomik olarak şekillendirilmiş, çıkartılabilir, yıkanabilir nem çeken, çabuk kuruyan, şok absorbe eden keçe mostra.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)