Benden size bayram hediyesi: 1 Lt 10x40 Castrol power 1 yağ: 20 TL
4 Lt : 70 TL Aldığım yer Bostancı Oto Sanayi
Oto Vedat 0532 313 49 48 Castrol bayi.
İçerenköy mah. Doğanbey cad. No:1/A Ataşehir/ Ist.
Benden size bayram hediyesi: 1 Lt 10x40 Castrol power 1 yağ: 20 TL
4 Lt : 70 TL Aldığım yer Bostancı Oto Sanayi
Oto Vedat 0532 313 49 48 Castrol bayi.
İçerenköy mah. Doğanbey cad. No:1/A Ataşehir/ Ist.
abi cbf o kadar yakıyor mu (pardon eksiltiyor)
Cbf Kullanan bir kurye 10w 60 yağ kullandığını çok az eksilttiğinikompresyonun arttığını sadece sabah çalıştırıken biraz fazla beklediğini söyledi.
10w 60 pahalı bir yağ mı ?
Bostancı sanayi castrol servisini şöyle tarif ediyim sizlere bende bari.
Bostancı köprüsü ışıklara gelmeden, ışıkların sağındaki sanayi girişinin sağ tarafında kalıyor hemen. Karşısında opel-ford parçaları satan koca bir dükkan vardır.
+
Dudulludaki castrol serviside bu fiyata veriyor.
Dudullu meydanı baz alıcak olursak, modoko istikametine doğru ilk ışıklardan sola girdiğinizde... Sağınızda koca castrol servisini görürsünüz.
Dudullu dominos pizzanın 3 dükkan yan tarafında.
Karşısında kocaman bir market var. Adı yanılmıyorsam oruç olması lazım.
yagın tarihini kontrol edin imalat ve son kullanma
:D Saniyede 1 litre castrol yağ 6.5 lira la ne 20 si
http://www.madeniyag.net/Castrol-Pow...Lt,PR-134.html.... demek 1 tl ye kapıma geliyo
ne uğraşıyorsunuz castrolla !!!
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9675657/detay/
alın size yağ üstelik kargo beleş :-))
o yağ sahte falan değildir sadece otomobil yağı olduğu için fiyatı normal.
bende arabama MOBIL super 3000 5w-40 yağın 4 litresini 60tl almıştım (mükemmel bir yağdır)
ıslak debriyajlı motosikletlerinize otomobil yağı koymak istiyorsanız alabilirsiniz..
şu an benim motorumda bu var, serviste bu koyuldu, faturada yazan miktar 1lt 35tl (piyasadaki en iyi 10w-40 motosiklet yağıdır)
1000km de bu koyulmuştu 6000de yine bu yağ. düşün millet 5000km de 3 kere yağ değiştiriyor
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7501593/detay/
bu bile castroldan iyidir sanırım...daha önce alışveriş yapmadım ama get ile satışı ve itibarı yüksek bir profili var.almayı düşünüyorum.hatta bulursam 4 lt alacağım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2040181/detay/
buda 4 lt si 25 tl ye geliyor...bedava...:-))
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
kardeş bu yağ 32.5 bizde o kadar para yok
bu bile derken motul markasının en ucuz yağı demek istedim...Mineral olanlar zaten ucuz..en az 1000 km de bir yağ kullanıyoruz onuda kaliteli olsun degil mi? yağın önemi ve faydası çok.sesi ve performansı bile farklı oluyor kaliteli yağın...
1 lt castrol 6.5 tl olurmu çalsa vermezler kardeşim su'mu satıyor adam
Ben castrolun pahalı olanınıda koydum,6,5 liralık sanayide teneke olarak satılanıda fark göremedim.Ha motorun korunması hangisinde iyidir onu bilemiyorm.
Bu MA2 olması ne fark yaratıyor acaba
Motosikletinin kılavuzuna göre yağ seç, MA2 veya SG gibi ibarelerin motosikletin için daha yüksek standartlarda olabilir, bu durumda yine yağdan tam verim alamayabilirsin.
Şu Motul 5100' ün "10W30" unu Honda CB motosikletimde 7000 km kadar kullandım, aşırı memnundum, isviçre saati gibi çalışıyordu alet. Kılavuzumun önerdiği standartarı tam karşılıyordu, ne yüksek ne düşüktü.
Ama dediğim gibi kılavuzda özellikle belirtilmişti "standartları daha yüksek veya daha düşük yağ kullanmayınız" diye, bu duruma dikkat etmeni öneririm
Yırpranma ve yırtılma önleyici katığı sayesinde mükemmel vites koruması ve ömrü "JASO MA2 onayı sayesinde kalkışlarda, hızlanmalarda, ve yüksek hızda daha verilmli ıslak debriyaj. Kolay vites geçişleri. "
sitesindeki açıklama....
Serviste 15x50 TAM SENTETİK mobil yağ değişimine 30 tl alıyorlar,
Tam sentetik koymaları yanlış, yarım sentetik olacak. Bu castrol yağın
litresi 17,5 tl. Değişimi kendiniz yaparsanız. Yüzbin km'de 50 kere yağ
değiştiriyoruz. Karımız: 625 TL.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)