uzun yolda lastik sorunu...
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 00:37
slm arkadaşlar bayramda ortalama 1000 klm yol yapmayı düşünüyorum çankırıya gidip gelicem..tek kişi.motorum sorun çıkarcağını sanmıyorumda gerçi kısmet işi de lastiklerimin dublex olmaması bende sıkıntı yapıyor..köpükte işe yaramıyormuş.. bilen arkadaşlar sizce sorun yaşarmıyım malum bayram zamanı yolda kalmak... düşünmesi bile kötü..
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 00:42
lastıklerinin durumu nasıl dişleri varsa hiç korkma
-
01 Ağustos 2013, 00:43
eskilen dublex lastik mi vardı .. bu kadar takıntılı olma yoksa seni bıyıklıya havale ederim...
-
01 Ağustos 2013, 00:43
Dua et kardes. Baska caren gercekten yok. Yolda patlasa yandin. Bence durum varsa lastikleri degis.
-
01 Ağustos 2013, 00:46
cbf_salih adlı üyeden alıntı
lastıklerinin durumu nasıl dişleri varsa hiç korkma
lastikler iyi durumda ama çin işi..
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
eskilen dublex lastik mi vardı .. bu kadar takıntılı olma yoksa seni bıyıklıya havale ederim...
muhterem yorumunu yazar birazdan..
rumelian adlı üyeden alıntı
Dua et kardes. Baska caren gercekten yok. Yolda patlasa yandin. Bence durum varsa lastikleri degis.
öle bi şansım yok şu an...
malesef..
-
01 Ağustos 2013, 00:46
sen sağlam çık yola yeter, biz ayvalık'a gittik biliyorsun geçen ay 1400 km yol yaptık benimkide tubeless değil birşey de olmadı.. şans işi.. yolun açık olsun
-
01 Ağustos 2013, 00:47
bence patlayan lastiğin nasıl tamir edildiğini öğrenip ekipmanlarınızı yanınızda bulundurun. bence çok zor bir iş değil. böylece içiniz hep rahat olur.
-
01 Ağustos 2013, 00:52
Köpük iç lastiklidede gayetde güzel işe yarıyor Mezit kardeşim hiç endişen olmasın birebir başımdan geçti oğlumla beraber cupla Çavdarhisar gezisi yaparken arka lastik patladı sıktım köpüğü şişti teker 26 km sonra tamirciye kadar sorunsuz gittim
-
01 Ağustos 2013, 00:56
MBHoro adlı üyeden alıntı
sen sağlam çık yola yeter, biz ayvalık'a gittik biliyorsun geçen ay 1400 km yol yaptık benimkide tubeless değil birşey de olmadı.. şans işi.. yolun açık olsun
benim güzargah sıkıntılı..bise bayram tatili..
puser adlı üyeden alıntı
bence patlayan lastiğin nasıl tamir edildiğini öğrenip ekipmanlarınızı yanınızda bulundurun. bence çok zor bir iş değil. böylece içiniz hep rahat olur.
kolay olacağını sanmıyorum koca lastik
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Köpük iç lastiklidede gayetde güzel işe yarıyor Mezit kardeşim
hiç endişen olmasın birebir başımdan geçti oğlumla beraber cupla Çavdarhisar gezisi yaparken arka lastik patladı sıktım köpüğü şişti teker 26 km sonra tamirciye kadar sorunsuz gittim
normal lastikçilerde yaparmıki amet ağa...
-
01 Ağustos 2013, 01:00
-
01 Ağustos 2013, 01:02
aga patlarsa köpüğü siboptan sıkıyorsun lastiği şişiriyorsun sonra yoluna devam ediyorsun
bu kaddar
he varacağın yere vardığın zaman motosiklet tamircisine gidiyorsun lastiği söktürüp yeni bi şamriyel alıp taktırıyorsun
iç lastikliye olmuyor dedikleri bu şamriyelin değişmesi gerektiğinden olsa gerek şamriyeli değiştiriyon yani
(zaten normaldede yama yerine değiştirmen önerilir şamriyeli)
kafam çok karışık kötahyalı...tecrübe olmayınca...
-
01 Ağustos 2013, 01:06
-
01 Ağustos 2013, 01:14
Kafa karıştıracak bi durum yok yanına bir adet lastik tamir köpüğü alıyorsun o kadar
hee birde lastiğinin patlayacağını aklına hiç ama hiç getirmiyorsun
-bknz- murphy kanunları -
bide gitmeye mecburum çoluk çocuk ana baba hepsi memlekette bizim oraya küçük mübüsler gidiyor çekilir gibi değil..of puf olayı...
-
01 Ağustos 2013, 01:15
O zaman go go go
-
01 Ağustos 2013, 11:52
Cok sorun olacagini sanmiyorum. Cankiri yazmissin bende bayramda ilgazda olacam gelirsen beklerim
-
01 Ağustos 2013, 12:08
Moderatör
Bukadarcokkorkuyorsanyolacıkma.comklavyeninSpacetu subozulmusbuarada.
-
01 Ağustos 2013, 12:28
Lucas adlı üyeden alıntı
Bukadarcokkorkuyorsanyolacıkma.comklavyeninSpacetu subozulmusbuarada.
allahkolaylıkversin...
-
01 Ağustos 2013, 17:45
arkadaşlar bu dubleks lastikde tamir köpüğünü kullanınca lastiğe bi zararı olmuyomu hiç içi temizleniyomu sonra veya bazıları sibobutıkıyo falan diye söylüyolar aklıma takılan bişey daha miktar nasıl ayarlanıyo yani lastik basıncı köpükle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)