- Konu Yazar
motosiklete binenlerin sıkça rastladığı bir durummudur bu ?
dün izmit sahil yolunda outlet taraflarında 3 şeritli yolun en sağ şeritinde sakin 60 km ile gidiyorum.
solumdada arabalar var .
birden solumdaki araba üstüme kırdı ve aynası koluma vurarak dengemi bozdu. ve benim şeridime adeta tecavüz ederek geçti.
ben sağa kaçsamda banketle araba arasına sıkıştım. ani frene asıldım ve araba ve banket arasında kalan 1 metre mesafelik alanda tank slapping yaparak düşmeden durdum. ama nasıl durdum allah biliyor. sanki bir el düşmiyeyim diye beni tuttu. ve yalpalayarak düşmeden durdum.
şoktan çıktığımda hemen ileriki ışıklarda bana çarpan arabanın yanında durdum.
ama oda ne , adam arabada telefonla konuşuyor.
zahmet edip telefonu kapatıp camını açtı.
"az önce beni öldürüyodunuz farkındamısınız ?" dedim
"ben görmedim kusura bakma , özür dilerim" dedi.
bastık yolumuza gittik.
benim öğrendiğim ise motosikletli adamı öldürmeye teşebbüsün cezası "özür dilerim" miş ..!
dün izmit sahil yolunda outlet taraflarında 3 şeritli yolun en sağ şeritinde sakin 60 km ile gidiyorum.
solumdada arabalar var .
birden solumdaki araba üstüme kırdı ve aynası koluma vurarak dengemi bozdu. ve benim şeridime adeta tecavüz ederek geçti.
ben sağa kaçsamda banketle araba arasına sıkıştım. ani frene asıldım ve araba ve banket arasında kalan 1 metre mesafelik alanda tank slapping yaparak düşmeden durdum. ama nasıl durdum allah biliyor. sanki bir el düşmiyeyim diye beni tuttu. ve yalpalayarak düşmeden durdum.
şoktan çıktığımda hemen ileriki ışıklarda bana çarpan arabanın yanında durdum.
ama oda ne , adam arabada telefonla konuşuyor.
zahmet edip telefonu kapatıp camını açtı.
"az önce beni öldürüyodunuz farkındamısınız ?" dedim
"ben görmedim kusura bakma , özür dilerim" dedi.
bastık yolumuza gittik.
benim öğrendiğim ise motosikletli adamı öldürmeye teşebbüsün cezası "özür dilerim" miş ..!