Postacılara 1907 Motosiklet

Az önce izlediğim bir habere göre postacılar artık motorize olacakmış. Neden 1907 tane ve neden sarı motorlar alınmış bilmiyorum ama postacıların da motosiklet kullanması güzel bir gelişme. :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu yeni birşey değil ki, postacılar zaten yıllardır motor kullanıyor. Sarı olmasının sebebide PTT nin renginin sarı olmasıdır.

Acaba motorlar ne marka? YBR olabilir mi? Umarım çin almazlar.

Fotoğraflardan anladığım kadarı ile "Kanuni Speedy" scooterlar.

vay fenerli postacılar kokular geliyor 1907 fenerin doğumu sarı motor lacivert elbiseli postacı!

keeway fuarda da reklamları vardı. keeway PTT'ye motor satacam derken 25'likleri getirmedi. Olan Keeway motor bekleyenlere oldu. işallah 15 Nisan a kadar ÖTV yürülüğe girmez.

05042006img00331ha.jpg

PTT Genel Müdürlüğü tarafından alınan ve Eskişehir PTT Müdürlüğü emrine verilen 70 adet scooter tipi motosiklet, düzenlenen törenle teslim alındı. Mamuca Yolu Sarar Petrol arkasındaki PTT Hizmet binasının bahçesinde düzenlenen törene, PTT Başmüdürü Mete Ersoy, PTT üst düzey kadrosunda görevli müdür ve amirler ile postacılar katıldı.
Törende konuşan PTT Başmüdürü Mete rsoy, "Kuruluşumuzun hizmetlerini süratli, verimli ve çağdaş kriterlere uygun olarak yürütülmesi için genel müdürlüğümüz tarafından satın alınan 70 adet scooter tipi motosiklet, müdürlüğümüz emrine verilmiştir. Bundan mutluluk duyuyoruz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından postacılar yeni motosikletleriyle tur attı.

(Eskişehir Sakarya Gazetesi)

Antalyada honda titan kullaniyorlar ben kendimi bildim bileli PTT de motorsiklet vardir. Eskiden daha yaygindi cunku yildirim telegraf filan vardi. millet dugun dernek tebriklerini onlar ile verirdi. Ptt gorevlileri Jawa lar ile ucarlardi ara sokaklarda , yildirim telegraf yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar