tüm forum ahalisine abilerime ablalarıma selamlar.
ben ilk 2 sene önce piknikte dayımın zorlamasıyla motor sürdüm.motora aşık oldum.2 senedir yaşım tutmadığı için ehliyet alamadım.dolayısıyla motor da almadım.şimdi yaşım 17 ye geldi.aklımda apache tvs 150 var 2012 model.motoru nisan gibi almayı düşünüyorum fakat ehliyet ve aile mevzusunda sizlere bir kaç sorum olucak.
abim ve 3 dayım motorcudur.abim yaz kış motor biner tam korumalı dizlik mont kask vs.bi kere kaza yaptı motor pert oldu abime hiç birşey olmadı.bende arada alırım onun motoru kasksız montsuz motora binmem.fakat ailem bir türlü ikna olmuyor.ne işin var motorla diyorlar.birkere çok 4km okul mesafem var minibüse otobüse 1 tl veriyorum motorla 50 kuruş kardeşimle beraber tutucak. maaliyet bakımından çok iyi.2.si 4km gibi bir mesafeyi istanbulda 40 dakkada gitmektense motorla 40 km hızla 10 dakkada giderim.öncesine nazaren biraz yumuşattım annemi babam zaten karışmaz.annemi nasıl ikna ederim çok forumları okudum her yöntemi denedim ama annem net birşey söylemiyor. (kendisi motorda 160-170 km hızla giderken dayıma bassana lan diyen birisi :D)motoruda dayımla beraber alcağım için annemin izni olması lazım.

2.si ben 1996 7 haziran doğumluyum.malum 29 haziranda sınav var ehliyet sınavı bu sınava kursa kayıt olup girebilirmiyim.kurs kayıtları mayısın ortalarında falan oluyor.şimdi diyeceksiniz birdahaki sınavı neden beklemiyorsun bir dahaki sınavda ehliyeti alırsam motor sezonu bitmiş oluyor onun için.

biraz fazla yazdım galiba kusuruma bakmayın okuyan cvplayan herkeze teşekkürler kazasın belasız sürüşler inş.