Fuar Süresince MICHELIN Lastiklerde Kampanya
-
alidgn adlı üyeden alıntı
bak sımdı uzuldum bu duruma gecen persembe arka teker kıtlemesınden dolayı lastıgın bı yerı puruzlendı ve cıvı battı .. tamda lazımdı suan ama maddı durumlar cok kotu .
neyse kullanacagız artık eskı lastıgı napalım.. karızma yerlerde.. ah ulan ah ogrencıyız ya .. basımıza gelen kıcımıza semsıye oluyor..
:(
Bi teker kitlemesinden lastik mi pürüzlenirmiş bozulurmuş ya bişey olmaz. Bizim çinlilerin orjinal lastiğiyle teker yakıyoruz ciyak ciyak yine de sapasağlam.
Reklamlar
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Michelin Pilot Sporty
90/90-18 Arka Tubeless
2.75 - 18 Ön Tubeless
= 180 TL
Teşekkür ederim kardeş... 50 lira güzel indirim takımda...
-
APALA adlı üyeden alıntı
Benim lastikler, duronun "kepaze" serisinin, "kezban" modeli.
Rezillik diz boyu.
Fiyatlar ne durumda acaba, almalı bi çift.
Hahaha
Bana da lazım lastik
-
Xt660 R cılar doluşun. Ön arka takımı 650 den 500 e ınmıs. COntinental alacaktım fırsat ayamıza geldı. Üstünede üctersiz kargo. :D
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
-
excel formatında bir fiyat listesi yapıştırsanız ... bir incelesek .. şimdi lastik almaya istanbul'a gelecek halim yok.en azından kredi kartı ile alır bir kenara koyardık kampanyadan yararlanıp...
-
telefonlamı verecez siparişi alayım bu fırsat kaçmaz
-
kredi karti bilgilerini vererek alicakmisiz. Fakat taksit yok. Tek cekim. Fuara gelirseniz taksit yapariz dediler. Ama vade farki konuluyormus. Fuar icin oldugundan ya nakit ya tek cekim.
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
-
Benim transalpe michelin anakee2 lazım.
-
http://www.michelin.com.tr
sayfasında bisiklet lastiği'ne kadar seçenek var ama motosiklet lastiği bölümünü göremedim bir türlü...
-
ne oldu benim soruya tık yok demi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Eski fiyat yok, yeni fiyat yok indirim oranı yok, hatta belki de indirim bile yok sadece kampanya olduğu yazılmış. Yani sazan.avi'nin ticari versiyonu gibi bir şey.
-
ben sipariş ettim ybr için yarın gelir dedi bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Eski fiyat yok, yeni fiyat yok indirim oranı yok, hatta belki de indirim bile yok sadece kampanya olduğu yazılmış. Yani sazan.avi'nin ticari versiyonu gibi bir şey.
%20 indirim var ybrninki 230 tl yerine 80 tl
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Michelin Pilot Sporty
90/90-18 Arka Tubeless
2.75 - 18 Ön Tubeless
= 180 TL
Hocam CB125 için bu değerler dimi? Bende alacam, niyeti bozdum
sökmesi takması + 40 + 10 lirada siboplar aslında aynı fiyata denk geliyor. Buz motorla. Kampanyayı beklemenin anlamı kalmıyor
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
2move adlı üyeden alıntı
Hocam CB125 için bu değerler dimi? Bende alacam, niyeti bozdum
sökmesi takması + 40 + 10 lirada siboplar aslında aynı fiyata denk geliyor. Buz motorla. Kampanyayı beklemenin anlamı kalmıyor
40 tl takma parası sibop 10 tl mi ben nitrojen dolumuyla birlikte 10 tl ye pirelli bayisiyle anlaştım siboplarda dahil
-
100/90/-18
130/90-15
Fiyat alabilirmiyim?
Syanur adlı üyeden alıntı
http://www.michelin.com.tr
sayfasında bisiklet lastiği'ne kadar seçenek var ama motosiklet lastiği bölümünü göremedim bir türlü...
Ben bisiklet lastiği kısmını bulamadım desem??
ANGARAJ
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
100/90/-18
130/90-15
Fiyat alabilirmiyim?
Ben bisiklet lastiği kısmını bulamadım desem??
telefonla sorsan daha iyi anında cevap veriyorlar zaten
-
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
40 tl takma parası sibop 10 tl mi ben nitrojen dolumuyla birlikte 10 tl ye pirelli bayisiyle anlaştım siboplarda dahil
Şimdi konuştum, 185 lastikler 25 takma 10 siboplar .
Buz motor 40 lira + 10 lira sibop istedi.
-
2move adlı üyeden alıntı
Şimdi konuştum, 185 lastikler 25 takma 10 siboplar .
Buz motor 40 lira + 10 lira sibop istedi.
takabilirsen kendin tak bence burda lastiği aldığın yer ücretsiz takıyor ama dışardan aldığım için 10 tl
-
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
takabilirsen kendin tak bence burda lastiği aldığın yer ücretsiz takıyor ama dışardan aldığım için 10 tl
Yok hocam mümkün değil
-
2move adlı üyeden alıntı
Yok hocam mümkün değil
gitti paracıklar o paraya benzin alır gezerdin neyse sağlık olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler