Magandayı yakalattım mutluyum...
-
Merhaba Dostlar;
Dün gece bahçeşehirden çıkıp e-5 üzerinden ataşehire doğru yola çıktım yağmur yağmış yollar hafif ıslak bende temkinli şekilde sağ şeriti ortalamış gidiyorken sağ dikiz aynama bakayım dedim,(sık sık kontrol ederim aynalardan arkamı aman sizde yapın )magandanın biri gelipde sağımdan filan geçmeye çalışmasın diye,iyikide bakmışım o maganada süratli bir şekilde geliyordu bir anda arkamada bitiverdi, tehlikeyi farkedip kendimi orta şerit çizgisine attım çünü solumdada araç vardı,beni teyet geçerek yine süratla öndeki araçlarada makas ata ata kayboldu gitti bu maganda oldukça sinirlendim bende kaptırdım peşinden tam köprüye yaklaşmıştıkki dedim bulaşmayayım hemen köprü girişinde bekleyen polislerin yanına gittim durumu anlattım,sağolsun polis ilgilendi benle senin bir şeyin varmı çarptımı sana düştünmü diye sordu yok dedim ama ramak kalmıştı,tam o sırada sıkışık trafikden araç geldi ,işte dedim bu araç ,çekti sağa aracı başladı makbuzu yazmaya polis banada hadi sen git şimdi,ben onu oyalayayım peşinden gelip sana bir şey yapmasın,böylelikle bir maganda daha cezasını buldu ,ha akılanırmı bilmem ama lütfen sizde duyarsız kalmayın böle durumlarda,hemen ihbar edin yakalatın.
Reklamlar
-
Ellerine sağlık.. İnşallah şöyle babacana bir ceza yemiştir, bide üstüne memur beyden fırça.. Mis!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
Süper olmuş. Polisi bulabilsek şikayet edicezde, hep en gerekli olduklarında olmazlar ortalarda.
-
Ellerin dert görmesin üstadım..
-
ilgisiz kalmayan polis i tebrik etmek lazım arkadaşlar
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
Eline sağlık.
Görevini hakkıyla yapan polislerinde eline sağlık.
-
iyi etmişssin tebrik ederim.hiç muhatap olamayacan böyle tiplerle ben eskiden cezalarını kendim kesiyordum (kendimi unutturup hiç ummadığı bir anda yanından geçerken ayakla ayna kırmak,kaskı çıkartıp elde tutup camını patlatmak gibi) ama artık yapmıyorum hem daha sakin bir yapıya büründüm hemde kimin ne olduğu belli değil it kopuk dolu heryer!!!
geçenlerde banada eminönü'nde bi kamyonet takip mesafesini kısa tuttuğu için topcase dokundurmak suretiyle çarpmış bulundu, ilerde polislere şikayet ettim hemen çevirdiler sonrasını bilmiyorum.illa itelemişlerdir belli bir meblağ...polislerimiz ilgili maaaşallah.
-
helaal helal iyi yapmıssın
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
polisin ilgilenmesi sevindirici, 50li yaşlarda bi abimiz geçen gün durup şikayet eden bayan arkasından sormuş polise bu şikayetleri dikkate alıyormusunuz diye, "gazını alıp gönderiyoruz ne yapalım abi" demiş memur... telefonla şikayet edildiğinde şikayet merkeze düştüğü için açık bırakılamıyor sonuçlanması gerekiyor diye duymuştum ki başıma da geldi...
-
her motosiklet sürücüsüne elektro şok cihazı almasını ve taşımasını tavsiye ediyorum.30tl. bu ülkede böyle kimse kusura bakmasın.
-
ohh elinize sağlık iyi yapmışsınız..
-
izmir3535 adlı üyeden alıntı
her motosiklet sürücüsüne elektro şok cihazı almasını ve taşımasını tavsiye ediyorum.30tl. bu ülkede böyle kimse kusura bakmasın.
Karşındaki silah çıkarırsa şok geçirmeyesin
Bu tür durumlarda ilk trafik ekibine söyleyin, direkt olarak 226 lira kitliyorlar. Kimseyle muhatap olmayın
-
çatışırız ozaman nefsi müdafa))
-
elektro şok biraz abartı olurda sprey saldırı kaçınılmazsa uygun bence. Bu yaz alıp cırtla motorun uygun bi yerine takmayı düşünüyorum.
-
Yalnız polise büyük bravo... İşte olması gereken duyarlılık bu değilmi? Daha önce polisi yeren bir dünya yazılarımız oldu.. Bizde gerektiğinde en ağır ithamlarda bulunduk ama keşke bir çoğu (hepsi demek lüks olur) bu kadar duyarlı olsa..
Bu arada sizede büyük geçmiş olsun.. En azından polise şikayet ederek güzel bir duruş sergilemişsiniz.. Keşke bende o an kendimi sizin gibi tutup polis arayabilsem..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
iyi olmuş. tebrik ederim. inşallah polis seni oyalayıp ona da hadi sende git dememiştir.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
mobessa kamerasının olduğu bir yerde bi araç sürücüsü diğer araç sürücüsünü tehlikeye atıcak hareketlerde bulunursa bunu kamerayla kanıtlrada savcılığa şikayet ederseniz mahkeme 3000tl civarında ceza kesiyormuş araç sürücüsüne.hakime bağlı tabiki rakam yüksele bilirde.ama şikayette bulunmanız gerekiyormuş.
-
Kendi kameramız ile çekilen görüntü delil olarak sayılıyor mu?
-
budur! ben de benzer bir durumu araç kullanırken yapmıştım, ilerde yakallattım falan. ellerine sağlık
tebrik ederim.
-
kamera olsun kayıtta olsun yeter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)