Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motobike Expo 2013'ü Protesto Edip Kınayalım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    sipsivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2006
    Şehir
    İstanbul-Göztepe
    Motosikleti
    HONDA XL 650 V TRANSALP


    SEVGİLİ MOTOSİKLET SEVERLER!
    28 ŞUBAT- 3 MART 2013 TARİHİNDE İSTANBUL FUAR MERKEZİNDE DÜZENLENECEK OLAN MOTOSİKLET VE BİSİKLET AKSESUARLARI FUARINDA MOTOSİKLET KULÜP VE DERNEKLERİNE TAHSİS EDİLEN YERİN MESCİT VE TUVALETLERİN OLDUĞU KORİDOR OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ.
    MOTOSİKLET FUARLARININ DÜZENLENMESİNDE ANA HEDEF KİTLE MOTOSİKLETÇİLER VE BİSİKLETÇİLER OLDUĞUNDAN, FUARIN EN GÜZEL YERLERİNİ ONLARA TAHSİS ETMELERİ GEREKİRKEN TUVALETLERİN OLDUĞU KORİDORA LAYIK GÖRÜLMESİNİ DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKİR.
    FUARA KATILIMCI OLARAK MÜRACAAT EDEN BİR ARKADAŞIMIZA VERİLEN YANIT İSE HAYLİ İLGİNÇ,
    “FUAR YÖNETİMİ BİZLERE VERİLECEK STANDLARIN NAMAZ YERİNİN YOLU ÜZERİNDE OLMASI SEBEBİ İLE NAMAZ SÜRESİNCE STANDLARIMIZIN ÖNÜNE PERDE ÇEKECEKLERİNİ SÖYLEDİLER”
    BU YANITI ŞÖYLE AÇIKLIYALIM: BU ÜLKE ETNİK KÖKEN VE DİN KONUSUNDA BİR MOZAİK ŞEKLİNDEDİR, BU GÜNE KADAR HEP BİRLİKTE SORUNSUZ YAŞADIK. FUAR YÖNETİMİ, YAPILAN FUARIN VAROLUŞ NEDENİ OLAN MOTORCULARI HANGİ KALIBA SOKTULAR ACABA ? BİZLER MOTORCU OLARAK KİME VE NE ZAMAN SAYGISIZLIK YAPTIK ? BU GÜN ÇEŞİTLİ DİNLERE MENSUP KİŞİLER AYNI ÇATI ALTINDA İBADET EDEBİLDİKLERİ HALDE FUAR YÖNETİMİNİN MOTORCULARA YÖNELİK BU HAREKETİNİDE ANLAMIŞ DEĞİLİZ.
    BU ÜLKEDE YAPILAN YANLIŞLIKLARA TEPKİMİZİ GÖSTERMEDİĞİMİZ SÜRECE AŞAĞILANMAYA DEVAM EDİLECEKTİR. BİZLER MOTOSİKLET CAMİASI OLARAK GÜÇLÜ OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERMEMİZ VE BAZI HADDİNİ BİLMEZLERE HADDİNİ BİLDİRMEMİZ GEREKİR.
    SEVGİLİ ARKADAŞLAR! SİZLERİ BU YIL YAPILACAK OLAN MOTOSİKLET FUARINA BİREY OLARAK ZİYARET ETMEMEK, GURUP, KULÜP VEYA DERNEK OLARAK DA (FUAR YÖNETİMİ GERİ ADIM ATSA DAHİ) KATILIMCI OLARAK YER ALMAMAYA DAVET EDİYORUZ.
    MOTORCUYA SAYGI, MOTORCUYA SEVGİ İSTİYORUZ…
    SEVGİLİ MOTOSİKLET SEVERLER! 28 ŞUBAT- 3 MART 2013 TARİHİNDE İSTANBUL FUAR MERKEZİNDE DÜZENLENECEK OLAN MOTOSİKLET VE BİSİKLET AKSESUARLARI FUARINDA MOTOSİKLET KULÜP VE DERNEKLERİNE TASSİS EDİLEN YERİN MESCİT VE TUVALETLERİN OLDUĞU KORİDOR OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ. MOTOSİKLET FUARLARININ DÜZENLENMESİNDE ANA HEDEF KİTLE MOTOSİKLETÇİLER VE BİSİKLETÇİLER OLDUĞUNDAN, FUARIN EN GÜZEL YERLERİNİ ONLARA TAHSİS ETMELERİ GEREKİRKEN TUVALETLERİN OLDUĞU KORİDORA LAYIK GÖRÜLMESİNİ DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKİR. FUARA KATILIMCI OLARAK MÜRACAAT EDEN BİR ARKADAŞIMIZA VERİLEN YANIT İSE HAYLİ İLGİNÇ, “FUAR YÖNETİMİ BİZLERE VERİLECEK STANDLARIN NAMAZ YERİNİN YOLU ÜZERİNDE OLMASI SEBEBİ İLE NAMAZ SÜRESİNCE STANDLARIMIZIN ÖNÜNE PERDE ÇEKECEKLERİNİ SÖYLEDİLER” BU YANITI ŞÖYLE AÇIKLIYALIM: BU ÜLKE ETNİK KÖKEN VE DİN KONUSUNDA BİR MOZAİK ŞEKLİNDEDİR, BU GÜNE KADAR HEP BİRLİKTE SORUNSUZ YAŞADIK. FUAR YÖNETİMİ, YAPILAN FUARIN VAROLUŞ NEDENİ OLAN MOTORCULARI HANGİ KALIBA SOKTULAR ACABA ? BİZLER MOTORCU OLARAK KİME VE NE ZAMAN SAYGISIZLIK YAPTIK ? BU GÜN ÇEŞİTLİ DİNLERE MENSUP KİŞİLER AYNI ÇATI ALTINDA İBADET EDEBİLDİKLERİ HALDE FUAR YÖNETİMİNİN MOTORCULARA YÖNELİK BU HAREKETİNİDE ANLAMIŞ DEĞİLİZ. BU ÜLKEDE YAPILAN YANLIŞLIKLARA TEPKİMİZİ GÖSTERMEDİĞİMİZ SÜRECE AŞAĞILANMAYA DEVAM EDİLECEKTİR. BİZLER MOTOSİKLET CAMİASI OLARAK GÜÇLÜ OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERMEMİZ VE BAZI HADDİNİ BİLMEZLERE HADDİNİ BİLDİRMEMİZ GEREKİR. SEVGİLİ ARKADAŞLAR! SİZLERİ BU YIL YAPILACAK OLAN MOTOSİKLET FUARINA BİREY OLARAK ZİYARET ETMEMEK, GURUP, KULÜP VEYA DERNEK OLARAK DA (FUAR YÖNETİMİ GERİ ADIM ATSA DAHİ) KATILIMCI OLARAK YER ALMAMAYA DAVET EDİYORUZ. MOTORCUYA SAYGI, MOTORCUYA SEVGİ İSTİYORUZ…

    Protesto ve kınamalarınızı aşağıdaki adreslere gönderebilirsiniz

    info@motobikeexpo.com
    info@sodex.com.tr
    0212 290 33 31 (Faks)
    ozrace, just4techno ve dockerengin bunu beğendiler.
    Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
    Göztepe-İSTANBUL


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2009
    Şehir
    zigetvar.
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    okudum. gözlerim bozuldu galiba. okuduğumu da anlayamadım. paragraf başı yaparak ve küçük harflerle yazar mısınız ?
    makseli, Mengu16, htmetin ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

  3. #3
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Tepkilisiniz anladık ama bir de yazınızı okuyabilseydik
    ugrgnr bunu beğendi.

  4. #4
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2009
    Şehir
    Angaranı Bağları...
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı sipsivri adlı üyeden alıntı Mesajı göster


    SEVGİLİ MOTOSİKLET SEVERLER!
    28 şubat- 3 mart 2013 tarihinde istanbul fuar merkezinde düzenlenecek olan motosiklet ve bisiklet aksesuarları fuarında motosiklet kulüp ve derneklerine tahsis edilen yerin mescit ve tuvaletlerin olduğu koridor olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.

    Motosiklet fuarlarının düzenlenmesinde ana hedef kitle motosikletçiler ve bisikletçiler olduğundan, fuarın en güzel yerlerini onlara tahsis etmeleri gerekirken tuvaletlerin olduğu koridora layık görülmesini değerlendirilmesi gerekir.

    Fuara katılımcı olarak müracaat eden bir arkadaşımıza verilen yanıt ise hayli ilginç :
    Fuar yönetimi bizlere verilecek standların namaz yerinin yolu üzerinde olması sebebi ile namaz süresince standlarımızın önüne perde çekeceklerini söylediler

    Bu yanıtı şöyle açıklıyalım: bu ülke etnik köken ve din konusunda bir mozaik şeklindedir, bu güne kadar hep birlikte sorunsuz yaşadık. fuar yönetimi, yapılan fuarın varoluş nedeni olan motorcuları hangi kalıba soktular acaba ? bizler motorcu olarak kime ve ne zaman saygısızlık yaptık ? bu gün çeşitli dinlere mensup kişiler aynı çatı altında ibadet edebildikleri halde fuar yönetiminin motorculara yönelik bu hareketinide anlamış değiliz.

    Bu ülkede yapılan yanlışlıklara tepkimizi göstermediğimiz sürece aşağılanmaya devam edilecektir. bizler motosiklet camiası olarak güçlü olduğumuzu herkese göstermemiz ve bazı haddini bilmezlere haddini bildirmemiz gerekir.

    Sevgili arkadaşlar! sizleri bu yıl yapılacak olan motosiklet fuarına birey olarak ziyaret etmemek, gurup, kulüp veya dernek olarak da (fuar yönetimi geri adım atsa dahi) katılımcı olarak yer almamaya davet ediyoruz.

    Motorcuya saygı, motorcuya sevgi istiyoruz…

    Protesto ve kınamalarınızı aşağıdaki adreslere gönderebilirsiniz

    info@motobikeexpo.com
    info@sodex.com.tr
    0212 290 33 31 (Faks)
    Evet arkadaşlar, mesajı okumak yada düzeltmek gerçekten dünyanın en zor işiydi.

    Bana göre mesajın içeriği çok önemli.

    Özellikle namaz vakti standların önüne perde çekilecek olmasına takıldım. Bunu nasıl yapacaklar, nedir oluşturmak istedikleri şey...?
    dockerengin, Shrieker ve Raphae1 bunu beğendiler.
    #sürenadam

  5. #5
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Bir arkadaşımın yönetimle görüşmesinden sonraki yazısı:


    Fuar yönetimi ile görüştüm arkadaşlar olay fuar yönetiminin bizlere tuvaletin olduğu yeri uygun görmesi değil. Bakış açıları farklı. Fuara bu sene çok katılım gerçekleşmiş ve takdir edersiniz ki fuar yönetimi katılımcılara yer vermekle yükümlüdür. Stand ücretini ödeyen herkese yer bulmak birinci hedefleri. Bu sene çok yoğun bir katılım olduğundan ve Motosiklet Kulüplerin de her sene olduğu gibi bu sene de ücretsiz olarak dahil etmek istediklerinden ellerindeki tek boş yer olan koridoru ayarlayabilmişler.Bizi fuar bahçesine alıp dışlamamak, üşütmemek için bunu düşündüklerini söylediler. Bu koridor 2 Hall alanını birbirine bağlayan bir yer ve en yoğun şekilde insanların geçeceği alan olacak. Kulüplerini tanıtmak isteyenler için bence bir fırsattır.

    Fuar alanında bir mescit ve tuvalet var evet ve bu da bu koridorda ancak ona göre bir düzenleme yapacaklarmış. Bize güvenmiyor musunuz diye de sitem ettiler. Cuma günkü cuma namazı saatinde mescite namaz için gelecek insanların ibadet zamanında 30 dakikalığına o alanı boşaltmamızı istediler, çünkü takdir edersiniz ki kulüpler biraz gürültü yapabiliyor dediler.
    hellboys ve just4techno bunu beğendiler.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

  6. #6
    sipsivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2006
    Şehir
    İstanbul-Göztepe
    Motosikleti
    HONDA XL 650 V TRANSALP
    Metin benim tarafımdan değil Türkmok Başkanı Ersal Oğuzalp Karatay tarafından kaleme alınmıştı.Ben alıntı yapıp olduğu gibi yayınladım.Gelen uyarıdan sonra paragrafları ayırayım dedim ama forumda edit seçeneği yoktu ,müdahale edemedim.Moderatör arkadaşlardan rica etsem,Syanur arkadaşımızın düzeltmiş olduğu şekilde benim ilk mesajımla değitirebilirler mi acaba
    Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
    Göztepe-İSTANBUL

  7. #7
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2010
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Bir sitem, bir de güzel bir açıklama var. şimdi hangisine kulak verelim.
    Bende zaten fuara gidecek para kalmadı. Her sene gidiyoruzda hangi motorla dönüyoruz. En iyisi evde çekirdek çitlemek.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

  8. #8
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2009
    Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşımın yönetimle görüşmesinden sonraki yazısı:


    Fuar yönetimi ile görüştüm arkadaşlar olay fuar yönetiminin bizlere tuvaletin olduğu yeri uygun görmesi değil. Bakış açıları farklı. Fuara bu sene çok katılım gerçekleşmiş ve takdir edersiniz ki fuar yönetimi katılımcılara yer vermekle yükümlüdür. Stand ücretini ödeyen herkese yer bulmak birinci hedefleri. Bu sene çok yoğun bir katılım olduğundan ve Motosiklet Kulüplerin de her sene olduğu gibi bu sene de ücretsiz olarak dahil etmek istediklerinden ellerindeki tek boş yer olan koridoru ayarlayabilmişler.Bizi fuar bahçesine alıp dışlamamak, üşütmemek için bunu düşündüklerini söylediler. Bu koridor 2 Hall alanını birbirine bağlayan bir yer ve en yoğun şekilde insanların geçeceği alan olacak. Kulüplerini tanıtmak isteyenler için bence bir fırsattır.

    Fuar alanında bir mescit ve tuvalet var evet ve bu da bu koridorda ancak ona göre bir düzenleme yapacaklarmış. Bize güvenmiyor musunuz diye de sitem ettiler. Cuma günkü cuma namazı saatinde mescite namaz için gelecek insanların ibadet zamanında 30 dakikalığına o alanı boşaltmamızı istediler, çünkü takdir edersiniz ki kulüpler biraz gürültü yapabiliyor dediler.
    Bu açıklama beni tatmin etti

  9. #9
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2011
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Sahiplenmek, birlik olmak çok güzeldir.. Ama ergün1968 isimli mt arkadaşımın açıklaması bana daha samimi geldi.
    30 dk. standın önünü kapatarak ,motosikletçilerin ne kadar ''duyarlı ve saygılı'' olduğunu göstermek daha mantıklı. Sizin dediğiniz gibi yaparsak, ''motosikletçiler
    ne kadar bencilmiş mantığı'' oluşabilir. Kısacası; o arkadaşlar standlarını kapatsın, herkes mutlu olsun
    ortadadogulu ve boschnak_tr bunu beğendiler.

  10. #10

    Üyelik
    21 Mayıs 2012
    görende zanneder ki sadece tuvalet önünde fuar yapılıyor,biraz daha objektif olunsaydı daha iyi anlaşılabilirdi
    [B]King is back baby!King is back![/B]

  11. #11
    hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Hemen protesto edip, kınamaya gerek kalmadı sanırım. Diyaog işi çözdü.

    Hepimiz geçen senelerde Türkiye' deki fuarın çok küçük olduğundan vs şikayetçiydik. Şimdi katılım yükselince, yer sıkıntısı başladı.
    Tabii bu katılım daha ne kadar sürer? Büyüyerek mi devam eder bilinmez. Fuar organizatörleri de en uygun yerde en çok katılım olacak şekilde fuar yapmak ister.

    Sonucda ücret alınmayan bir grup insanı kırmak da istemezler.

    Bence açıklama yeterli. Daha büyük bir fuar alanı pratik olmuyor anlaşılan.

  12. #12
    I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Arkadaslar giris ucretleri ne kadar olucak bi bilginiz varmi?

  13. #13
    semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı I.Love.Drift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar giris ucretleri ne kadar olucak bi bilginiz varmi?
    aynen ücret ne kadar olcak bilen var mı ? veya öğrenciye indirim falan, en kırklarelinden gelicem oraya mont,kask falan almak için.

  14. #14
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    F650GS
    benim takıldığım nokta neden birileri ibadet ederken diğerleri işlerinden güçlerinden ediliyor... neden ibadet yerleri hep yetersiz?
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

  15. #15
    ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA NC 750S
    demekkı oyle uygunmus acıklamasını da yapmıslar ne guzel daha ne _?_
    www.erkakurye.com

  16. #16
    hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim takıldığım nokta neden birileri ibadet ederken diğerleri işlerinden güçlerinden ediliyor... neden ibadet yerleri hep yetersiz?
    Orası küçük bir mescit. Cuma günü çok kalabalık olacağını öngörmüşler herhalde... insanlar koridora taşacak... Normalde o kadar kalabalık olmuyor zaten. Yani dışarı taşmıyor.

    Başka tecrübesi olan varsa yazsın...

  17. #17
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Cuma günü öğle vakti fuara çok ziyaretçi gelmez zaten...
    30 dakikalığına ibadetlerini görecek insanlara müsade etmeleri kimseyi mağdur etmez...
    Motosiklet kulüpleri derneği katılım için geç kalmış anlaşılan...
    Bu kadar isyan edip ortalığı bulandırmaya hiç gerek yoktu...

    Ayrıca herkesin mutlaka geçtiği koridor onlar için artı pozisyon sağlar...
    Fuar yönetiminin açıklaması gayet mantıklı ve kibarca...
    İlgilerinden ötürü tebrik ediyorum...
    ortadadogulu bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  18. #18
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2010
    Ben bir aşağılama göremedim valla. Adamlar da gayet haklı.

    Hem tuvalet yolu üstünde olması iyidir, her fuarda tuvalete uğrarım. :D
    ortadadogulu ve alp_tunay bunu beğendiler.
    www.motorumla.net

  19. #19
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    peki bu durumda ıçarım böyle fuarın içine diyen herkes potansiyel bir müşteri olacaktır değilmi???
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

  20. #20
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    tracer 900
    öncelike yazıyı kaleme alan arkadaş süreli tekrarlara düştüğü için aynı şeyi 40 defa okuduk saolsun...

    okuyunca ben bütün namaz vakitleri için o uygulamayı yapacaklarını düşündüm açıkçası ve bi anlam veremedim, diğer arkadaşın yaptığı açıklama da mantıklı geldi açıkçası...elbette gönül isterki daha güzel bir yerde olsun ama şu koşullarda ülkede F1 yarışlarının kaldırıldığı düşünülürse bir fuarımız olduğuna şükretmemiz lazım...


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)