Adamlarda, şöförde sopalık.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Adamın artçısı 25 derece sağa yatık gidiyor, kendisi de durumun farkında değil sola yatık gidiyor. Gülmekten öldüm izlerken neyseki çime düştüler. 1 saat dinlenip kendilerine gelirler sonra yola devam Motor da 50 cc scooter, iki koca herif üzerinde hemde sarhoş
gülme krizlerine girdim.. .ok çuvalı gibi yığıldılar...
arabacıya kızıyoz ama adam iyilik yapmış aslında boş yolda çayır çimene devirip olası bi tehlikeyi engellemiş ne kadar içtilerse artık artçi öldürdü beni ya..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Aslinda sofor bi bakima iyi yapmis, onlar ordan cikamazlar ayilana kadar otururlar. Sonra cikarlar yola.
haberlerde görmüştüm aynı videoyu gül gül öldüm yaa ne komiklerdi öyle
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Artçı resmen yan oturmuş teyzeler gibi Kullanan dayıda iki tekerde otomobil kullanır gibi o kafayla bu denge bile zor.
Artçı kornayı duysada açıyı bozmadı yalnız yeri ilk öpen olma merakını son ana kadar sürdürüyor, o dayı tutunup sızmış ellerde kilitli kalmış anlaşılan
Video bitince herikisinede dağarcığımda kelime bitene kadar sövdüm o ayrı
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Betona düşmelerinden iydir de, sarampolde su birikintiside olabilirdi.
Adamlar suyun içine düşüp boğulabilirlerde, tavuk bile bi kaşık suda boğuluyor. ihtimal çok. yol kenarında duran demirlerden birinin üstüne de düşebilirdi. Lap diye ğöğsünden girer sırtından çıkar.
o dingil şöför inipte yardım edermi asla, gaza basıp gider. Rusya bu tür videolara alışkında, biz alışkın değiliz. Umarım onlardaki bu rezillik bizde olmaz.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
motorcular oldugu yere düşseydide çime düşmeseydi yaralanabilirlerdi şöför iyi yapmamış
ama çok komik düştüler be :D
Bence adamlar sarhoş değil neden mi çünkü motorun arka tekerleğin oraya bakarsanız yamuk duruyo arkadaki adam dengeyi sağlamak için yamuk oturmuş olabilir belliki adamlar acemi bi sağa bi sola gidiyolar sarhoş görünümü olabilir
artçı işi biliyo neyseki çimlere düştüler
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
harbiden uzun yıllardır bukadar gülmemiştim yok boyle bişe.
ibi*e şöförün arkasındanda kamyoncu gelip bir çarpsa şerefsize
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Birkaç kere izledim, arabanın değdiği falan yok. Korna sesiyle devrilecek kadar sarhoşlar. Rezillik .
Hiçbir şey yok orada, ne küt sesi, ne yalpalama. Dikkat edersen motor öncesinde de yalpalıyor, öyle çarpmaya dayalı bir hareketlenme yok. Gelen seslerin tamamı aracın içinden. Çarpmayı geçtim adam dokunmamış bile, 27-28. saniyelerde araçla mesafe aynı. Motor sağa giderken aracın kaportası içbükey olduğu için bu mesafe daha da artar .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)