üşümeden nasıl motor sürüyorlar???

Motosikleti
Fazer8 abs
biraz önce iş yerinin önünde bakınırken geçer motorcular gözüme çarptı eldiven mont kask vs. hiç bir şey yok ben motora binerken bu mevsimde korumalı kevlar lı eldivenimle kaskımla vs. binerken emin olun o eldivenin içinde parmak uçlarım buz tutuyor kask takılı olduğu halde beynimin sol tarafındaki damarlardan akan kanı hissediyorum soğuktan ama diğer arkadaşlar nasıl biniyor geçen birini gördüm full korumasız ağzı gözü yamulmuş tek gözü kapanmış elleri 5 e 10 kalasa dönmüş valla benden ii gidiyor yani nasıl oluyor ne içiyo bunlar :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
apaçi yemini etmemişsin demekki sen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen: vallahi hiç güleceğim yoktu o ne oluyo kardeşim ben böyle bi yemin etmedim motora başlarken

her tarafta var onlardan.

Kaba etlerim donuyor benim, Adam günlük pantolon ağzında sigara kafasına bi bere almış bana mısın demiyo.

hiç olmazsa kışın bari üşüdüklerine kask kullanırlar diyorum ama yok. Bu işte bi bityenii var. yada bunlar gizli bi örgüt gibi birşey de olabilir. üşünmezmila bu soğukta

Motosikleti
Fazer8 abs
her tarafta var onlardan.

Kaba etlerim donuyor benim, Adam günlük pantolon ağzında sigara kafasına bi bere almış bana mısın demiyo.

hiç olmazsa kışın bari üşüdüklerine kask kullanırlar diyorum ama yok. Bu işte bi bityenii var. yada bunlar gizli bi örgüt gibi birşey de olabilir. üşünmezmila bu soğukta
______aynen______

Arkadaşlar Onlar Artık mutasyona uğramışlar. onun için evrim teorisindeki kurbağa yavrularını hatırlayalım önce kuyruklu, sonra kuyruklu bacaklı, sonra kuyruksuz bacaklı gibi bunlarda öyle işte:queen:

Motosikleti
Fazer8 abs
Arkadaşlar Onlar Artık mutasyona uğramışlar. onun için evrim teorisindeki kurbağa yavrularını hatırlayalım önce kuyruklu, sonra kuyruklu bacaklı, sonra kuyruksuz bacaklı gibi bunlarda öyle işte:queen:
pohahahaha hasan gardaşım çok yaşa güzel bi konu anlatımı olmuş :rendeer:

Teşekkür ediyorum. Bu konuyu gecen akşam bende Motorcu Arkadaşlarla Sapancada bi Cafe de paylaşmıştım. Abi biz de çözemedik vallaha demişlerdi. Ama onlar Mutasyondan sonra 2. evreye geçip Android olacaklarını biliyorum.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Aynen ya bu konuyu konuşmuştuk. Onlar bi tarikat falan herhalde. Adamlar şarabı yemin şurubu diye dikip atıyolar kendilerini sokağa.. Bu tarikattan uzak durmak lazım, neme lazım cırcır falan oluruz..

Motosikleti
Fazer8 abs
doğru söylüyorsunuz hele bi sucu var bizim burda adam aşmış artık 4 damacana dolu su atıyo tabi full korumasız geçenlerde kırmızı ışıkta denk geldik yanına durdum kolay gelsin dedim saol emmolu diyo bi denk gelirsem resim çekicem bu sefer

Ben sucuyu merak ettim. Hocam Sanatsal olarak sigarada içiyormu. Koruyucu beresi ne renk.

Motosikleti
Fazer8 abs
Ben sucuyu merak ettim. Hocam Sanatsal olarak sigarada içiyormu. Koruyucu beresi ne renk.
valla hocam sigara içerken görmedim sarı renk her tarafı dökülmüş scooter (sıkıdur) u var bere eldiven vs. hiç bişey yok söz denk gelirsem 4 damacanalı halini çekp eklicem siteye

Bizim burda o tarz motosiklete binenlere kuruyemiş falan atmak yasak, geçen arkadaşım ceza yedi 72 TL.

Birde farkettiysen vücutları sıradan insanlara göre daha kıllı, buda soğuk ve asfalta olan dayanımlarını güçlendiriyor haliyle ::xicon_ev

Evden çıkmadan yarım kilo pekmez içiyorlar.Duymadın mı yoksa ?

bu konu benimde kafama takılıyor..Son araştırmalara göre eskimo ların genleri türklerinkine benziyormuş..bunlar o taraftan olmasın ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar