- Konu Yazar
Herkese iyi Gunler.
Bende Motosiklet Ailesine Ucuz Dandik ama işe Yarar Çin Malı CUB ile Dönüş Yaptım.
Sormak istediğim Soru Şu Bazı Çin Malı Motosikletlerin Benzin Seçtiğini Hem Duydum Hem Gördüm.
Bu Nedenle Acaba Siz Nerden Dolduruyorsunuz?
Yani ben Mahallemde Shell-Petrol Ofisi-Opet var Kursunsuz 95 Opet Dolduruyorum En uzakta kalan o
Gecen yolda kala yazdım Farklı bir yerden Total Aldım hav mı varmış havamı yapmış herneyse motoru bir süre çalıştıramadım.
Suan benzin yine bitti yakında Opet yok Petrol Ofisi ve Total var Acil fikir lazım.
2 saat sonra defoyu fulleyip eve gitmem gerekiyor.zaten 4 litre
Total mi Petrol ofisi mi yoksa az (1 litre) burdan alıp eve gidince (10km ilerde) deponun kalanını Opet ilemi doldurayayım ne dersiniz?
Mumkunse çin malı motosiklet kullananlar cevaplarsa çok iyi olur.
Forumu 2 kez aradım en son Googleye sordum
1. Sırada Shell daha önde ve daha fazla götürüyormuş
2.Sırada Opet Varmış
Toplam 1000ne yakın uye Başka Ankete Oy kullanmış sonuc bu.
Bende Motosiklet Ailesine Ucuz Dandik ama işe Yarar Çin Malı CUB ile Dönüş Yaptım.
Sormak istediğim Soru Şu Bazı Çin Malı Motosikletlerin Benzin Seçtiğini Hem Duydum Hem Gördüm.
Bu Nedenle Acaba Siz Nerden Dolduruyorsunuz?
Yani ben Mahallemde Shell-Petrol Ofisi-Opet var Kursunsuz 95 Opet Dolduruyorum En uzakta kalan o
Gecen yolda kala yazdım Farklı bir yerden Total Aldım hav mı varmış havamı yapmış herneyse motoru bir süre çalıştıramadım.
Suan benzin yine bitti yakında Opet yok Petrol Ofisi ve Total var Acil fikir lazım.
2 saat sonra defoyu fulleyip eve gitmem gerekiyor.zaten 4 litre
Mumkunse çin malı motosiklet kullananlar cevaplarsa çok iyi olur.
Forumu 2 kez aradım en son Googleye sordum
1. Sırada Shell daha önde ve daha fazla götürüyormuş
2.Sırada Opet Varmış
Toplam 1000ne yakın uye Başka Ankete Oy kullanmış sonuc bu.
Son düzenleme: