Gözümün içine baka baka öldürmeye çalıştı
-
Az önce iftara yetişmek için evime giderken bej rengi şahin marka otomobil bütün ışıklarım yanmasına rağmen ve dikiz aynasından beni görmesine rağmen yanından geçerken hususi önüme kırdı bariyer ile aramda iki parmak kaldı 70 km ile öldürecekti beni. Işıklarda durdum motoru yan ayakçağa aldım kaskımı çıkardım araca doğru yürürken adam camları kapattı kapıları kitledi arabadan indiremedim yoksa çok fena canını yakacaktım. Neden motorlulara böyle davranıyorlar ne yaptım da beni öldürmeye çalıştı anlamadım. Bu kadar basit mi insan hayatı arkadaşlar böyle durumlarda ne yapmam lazım bana bir akıl verin bir ayda bu 4 oldu.
Reklamlar
-
hayvan kafese kitlemiş kendini. Silecekler var, aynalar var, sübaplarda indirilebirdi. Neyse geçmiş olsun arkadaşım.
-
kaskla camı kırabilirdin eğer yanında kesici-delici alet varsa lastikleri patlatabilirdin hiç olmadı eline bi taş alıp farkarını kırardın niye yapmadın be aga
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
geçmiş olsun dikkatli olmakta fayda var.beni de araba sürerken çok sıkıştırıyorlar veya ben sıkışıyorum
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...usunu-eziyordu
-
hangi biriyle baş edeceksin bazı şöförler motoru araçtan saymıyolar görmezden geliyolar onun için trafikte cok cok dikkatli olmak lazım gecen gün aracn biri aniden benim şeride daldı ve kaza yaptım aracın sigortası yok kendi ustasına götürdük hep yan sanayi orjinallik gitti motoru gectim ölümden döndüm sen iyi sürücüsün ama yinede cok dikkatli olmak lazım ve kasksız motora binmeyin
saygılar
-
ön camı kıraydın başka türlü akıllanmazlar
-
Şu reflektif yeşil yeleklerden giyip kafalarda "Acaba polis mi?" sorusunu yaratmak yeterince işe yarıyor tavsiye ederim.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
Bizim bi abi var cay verdigimiz yer..İzmirden gelip gidiyor..Hergün 35 Km .. Aman abi dedim dikkat et.. Bana dedigi Niye 2 tekerden korkuyorsun.4 Tekerden korkucan esasında dedi.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Uzak doğu dövüş sporları şart ağa
Vurdunmuydu ya abi dedittirecen
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
28 Temmuz 2012, 23:33
Eski model şahin tofaş murat gibi arabalar trafikte deli gibi gidiyorlar birtek motor için değil normal araçlarıda sıkıştırıyorlar hala anlamış değilim araba eski diyemi böyle davranıyorlar. allahlarından bulurlar yakında merak etme
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
28 Temmuz 2012, 23:45
beyazit60 adlı üyeden alıntı
Az önce iftara yetişmek için evime giderken bej rengi şahin marka otomobil bütün ışıklarım yanmasına rağmen ve dikiz aynasından beni görmesine rağmen yanından geçerken hususi önüme kırdı bariyer ile aramda iki parmak kaldı 70 km ile öldürecekti beni. Işıklarda durdum motoru yan ayakçağa aldım kaskımı çıkardım araca doğru yürürken adam camları kapattı kapıları kitledi arabadan indiremedim yoksa çok fena canını yakacaktım. Neden motorlulara böyle davranıyorlar ne yaptım da beni öldürmeye çalıştı anlamadım. Bu kadar basit mi insan hayatı arkadaşlar böyle durumlarda ne yapmam lazım bana bir akıl verin bir ayda bu 4 oldu.
bence bir ayda 4 kez başına böyle olay geliyorsa biraz kendinde kusur ara derim nasıl motor kullanıyorsun bilmiyorum sadece öneri...Sonuçta hepimizsin içindebi ghost rider yatıyor..2 makas atınca keendimizi pilot sanıyoruz
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
29 Temmuz 2012, 00:13
Geçmiş olsun. Ne yazık ki başımıza gelen bir olay. Daha önce söylenmiş ama görünürlüğü arttıran yelek giymeni tavsiye ederim. Tabi oluyor yine de ama daha az.
Kendim de high-viz yelek giyiyorum, görünmemem imkansız. Ayrıca egzoz da two bros, acayip sesi çıkıyor, duyulmamam da imkansız. Ona rağmen geçen gün yanından geçerken, sola doğru şerit değiştirdi bir tanesi.
1) Kör noktasında durmuyordum.
2) Hızım ondan yüksek, geçip gidecektim kendi şeridimde.
Neyse ki kendi şeridimin içinde ortada konumlanmam (3 şeritli yolda, orta şeritteyim. Hem sağdaki, hem soldaki araca mesafeyi arttırıyorum bu sayede.) ve anında kontrayla sola kaçmam sayesinde değmedi. Ne kör noktasına baktığı var, ne ayna kontrolü var, ne sinyal yakıyor. Bunu yapan araç da Reno toros'tu. Eski püskü araçlardaki sürücülere özellikle dikkat etmek lazım.
-
29 Temmuz 2012, 00:48
gugukk adlı üyeden alıntı
Eski model şahin tofaş murat gibi arabalar trafikte deli gibi gidiyorlar birtek motor için değil normal araçlarıda sıkıştırıyorlar hala anlamış değilim araba eski diyemi böyle davranıyorlar. allahlarından bulurlar yakında merak etme
Çok iyi bir saptama..Nedeni de basit...Şu an ki sahipleri ne yazıkki çoluk çocuk ya da özür dileyerek söylüyorum , son derece cahil insanlar...
-
29 Temmuz 2012, 00:52
bit yavrularına hakaret olacak şimdi o ismi o hanzoya sarf edersem kardeşim her zaman demişimdir bizim millette empati yok eğitim aileden başlar o arkadaşın ailesine saygılar sunarım
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
29 Temmuz 2012, 01:22
Reflektif yelek ve beyaz kask kombinasyonu herzaman olmasa çoğu zaman 2 defa baktırtıyor.
eski tip, şahin, toros ıvır kıvır araç sürücülerinin çoğu aynaya bakmanın sadece sabah saçını tararken kullanılan birşey olduğunu düşündüğü için yolda giderken asla kullanmıyorlar. o yüzden böylelerinin yanından geçerken ben kornada çalıyorum. Normalde korna kullanmayı hiç sevmesemde bu tip araçların yanına yaklaşır yada geçerken kullanıyorum, onun beni arabasıyla rahatsız etmesindense o benim kornamdan 2sn rahatsız olsun, canımızdan kıymetli değil.
ama bizim sokak arasında spacy ile 70le geçip sürekli korna çalan paketçi gibi değil tabi bahsettiğim, gerektiği zaaman, yukarıda ki örnek araçlara ve ticariler birinci hedef bu durumda.
haa birde GÜNDÜZleri FARLARINIZIN UZUNLARINI açık bırakın, akşam gün batmadan önce kısalara geçmek yeterli
-
29 Temmuz 2012, 02:03
normal seridimde gidiyordum adam beni gördü eminim cunki aynadan göz göze geldik sağ seride geçtim hafifçe gaz verdim tam geçerken adam pat üstüme kırdı öyle makas atarakda gitmiyordum. Arabada kullanıyorum ama nerde motosikletli görsem yol hakkı bende bile olsa yol veriyorum. Hatta arka camda 'motosikletlileri fark edelim' diye uyarı levhası bile var. Bir an gözüm döner gibi oldu ya sabır dedim bindim tekrar motora umarım o korku ona yeter.
-
29 Temmuz 2012, 02:36
maalesef yetmez Beyazit. kansız herzaman kansızdır. plakasını alsaydın keşke. bugün sana yarın bize. bilahare ilgilenirdik.
bu arada senin Ankara turun ne oldu? konuyu kaçırdım ben fotograf falan attıysan.
-
29 Temmuz 2012, 02:36
Şahin doğan vs. gördünmü otomatik fren yapmak lazım :
-
29 Temmuz 2012, 02:54
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
-
29 Temmuz 2012, 03:28
Öncelikle hatayı kendinde aramalısın ki burda suçlu sensin.Adı üstünde sollamak demişler.Bir aracı geçerken solundan geçmek zorundasın.Kural budur.Eğer bir araç sol şeritteyse ve sen onu geçmek istiyosan sellektör yaparak yol istemelisin.Adam sağ şeride geçer ve sen de sollarsın.Bu kuralı kafana kazı ve bi daha hiç bir aracı sağlama , solla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)