1968 li Sevgilime İyi Bak Ağa

Bana ayrılan süre dolmak üzere.Uzatmaları oynuyorum.Ağa; 1968 li sevgilim sana emanet.Beni düşün her vites aralığında.Rüzgârı hisset yüzünde bedeninde,çalışmadığında ciğerini doldurarak bas küfürü sanki ben ediyormuşum gibi.Calıştığında ise atla o insanı aşka getiren gürültülü makineye bas gaza, benim yerime ara gazı selamı ver bu sevdaya düşenlere.Seni izlerim ben yukarıdan vay beee derim; gidiyor gene yolların Kabadayısı .Hararet mi yaptı dur bir cesme kenarinda, çek ağacın altına bırak serinlesin gölgede.Bir gün sübap keserse eğer, ac üst kapağı sök sanki ben söküyormuşum gibi tamir et ,çalıştır yeniden heryeri yağlasın yağ kanalları ve ellerinin yağını acımadan üzerine sür aynı ben sürermişim gibi.Annem seni o halde görünce köpürsün aynı bana köpürdüğü gibi ve kursun aynı cümleleri ''Eşşek oğlum,akılsız oğlum deterjan çıkarmıyor bari git benzin alda ıslayım önce benzine ''.Babamsa oğlum sana kız vermezler bak dediğinde,Baba ben 1968 li sevgilim için kaç kıza hayır dedim biliyormusun dersin.Ben bunları izlerken gülerim hep sana buradan.Aga 1968 li sevgilim sana emanet en ufak vidasında,boyasında hatıram ve emeğim var ruhumdan bir parça verdim
ona.Sevdama iyi bak ağa tıpkı senin sevgilinmiş gibi...

Vefatindan once Kardesimin guncesinden motorumuza yazdiklari.

2ia5som.jpg

Allah rahmet eylesin :salut: okurken dedimki herhalde askere falan gidecek abisine motorunu emanet ediyor ama yazının sonunu okuyunca boğazım düğümlendi :pale: hastamıydı kardeşiniz öleceğini biliyormuydu yani :silent: Bu arada motorada gayet ii bakmışınız:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin,kardeşinizin mekanı cennet olsun...
Ne güzel yazmış,ne güzel bir bütün olmuş motosikletiyle... :pale:

biraz ayrıntılı açıklama yapsan üzme bizi belki sonuç farklıdır

Allah rahmet eglesin kardesim.Cok etkilendim.Diyecek hic bir sey bulamiyorum.

Allah rahmet eylesin dicek birşey bulamadım vala üzücü Allah yakınlarına sabır versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amacim keyif bozmak degil arkadaslar.Bu gune kadar soylememistim kimseye.Ortak almistik motoru.Bu hale getirmek icin bir suru is yaptik.Keyifli zamanlardi.

Mekanı cennet olsun inşallah ağa. Bu resimdeki motorun toplanması ile ilgili bir konu açılmıştı sanıyorum. Ne desek boş. Hatıralar. Allah sabır versin size inşallah.

Amacim keyif bozmak degil arkadaslar.Bu gune kadar soylememistim kimseye.Ortak almistik motoru.Bu hale getirmek icin bir suru is yaptik.Keyifli zamanlardi.
Allah rahmet eylesin o motorada gözün gibi bakacağından eminim hatıra lar çok şey hatırlatır . çok üzüldüm okurken :(

Mekanı cennet olsun inşallah ağa. Bu resimdeki motorun toplanması ile ilgili bir konu açılmıştı sanıyorum. Ne desek boş. Hatıralar. Allah sabır versin size inşallah.
Açmıstım bır konu ama ıcerığı bu degıldı.sadece toplama resımlerı.Yazı cıgerımıze aıt.Sevgının anlatımı kendı dılınden.Iyı dıleklere tesekkurler.

soa

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet, Toprağı bol olsun.
Ne güzel anlatmış bu aşkı

mekanı cennet olsun içim titredi okurken ne güzel kaleme almış....

Toprağı bol olsun.Her klasiğin ruhunda emek verenden bişeyler vardır.Bu ingilizde de senden ve kardeşinden bişeyler var.

söyleyebilecek başka bir şey bulamıyorum maalesef. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar