- Konu Yazar
kesin birde adamı suçlamışlardır
http://www.iha.com.tr/motosiklet-kucuk-cocugu-ezdi-234940-haber
http://www.iha.com.tr/motosiklet-kucuk-cocugu-ezdi-234940-haber
Biraz abartı olacak ama yol kenarındaki yayaları sürekli gözlüyorum kullanırken özellikle çocuk vs. varsa, motosiklet suçlu değil ama önceden dikkat edip böyle bir olayı öngörebilirdi.
Biraz abartı olacak ama yol kenarındaki yayaları sürekli gözlüyorum kullanırken özellikle çocuk vs. varsa, motosiklet suçlu değil ama önceden dikkat edip böyle bir olayı öngörebilirdi.
Yuh yorumlara bak .. Motoru kullanan öküz.. ilerde aleni görünüyor çevirme veya bir uygulama var.. zaten dikkat edin öküz kaçacak polis zorla sağa alıyor.. ülen yaya geçişi var . polis uygulama yapıyor hız kes dikkatli ol .. şehir içindesin öküz her an böyle bir çocuğun yola atlayacağını düşünmek zorundasın .. ve dikkat edin frene basmıyor zaten yavaş geliyor ama aynı hızla eziyor .. polis gidona yapışmasa devam edecek .
yukarıda herkes çocuğa suç bulmuş .. bu ülkede trafik sorunu çözülmez .. kafa bu ise sorun devam eder gider ..şehrin işlek bir caddesi yaya geçişine açık polis 3m ötede yolda yayalar ve motor çocuğu resmen altına aldı yaa yuhhh.. ve işin acı yanı bunu seyreden diğer motorcular adamı suçsuz çıkarttı .. devam edin böle siz ..işallah bi gün ezilen sizin çocuğunuz kardeşiniz anneniz babanız olmaz..
arkadaşım sen motorcuya suçu atmışsın fakat sana katılmıyorum,burada bütün suç çocuğun annensinde,ha birde yaya geçidi felan yok çevirmede yok,motorlu polis arabayı durdurmuş ceza yazıyor normal rutin kontrol yapmıyor eğer polis çevirme yapsa yolda daralan dubalar olur normal kontrol yapıyor olur ve çocuğa çarpan motorlu yavaşlardı.Yuh yorumlara bak .. Motoru kullanan öküz.. ilerde aleni görünüyor çevirme veya bir uygulama var.. zaten dikkat edin öküz kaçacak polis zorla sağa alıyor.. ülen yaya geçişi var . polis uygulama yapıyor hız kes dikkatli ol .. şehir içindesin öküz her an böyle bir çocuğun yola atlayacağını düşünmek zorundasın .. ve dikkat edin frene basmıyor zaten yavaş geliyor ama aynı hızla eziyor .. polis gidona yapışmasa devam edecek .
yukarıda herkes çocuğa suç bulmuş .. bu ülkede trafik sorunu çözülmez .. kafa bu ise sorun devam eder gider ..şehrin işlek bir caddesi yaya geçişine açık polis 3m ötede yolda yayalar ve motor çocuğu resmen altına aldı yaa yuhhh.. ve işin acı yanı bunu seyreden diğer motorcular adamı suçsuz çıkarttı .. devam edin böle siz ..işallah bi gün ezilen sizin çocuğunuz kardeşiniz anneniz babanız olmaz..
sen yetkili bir abiye benziyorsun ama repliğinizden tam çıkaramadım siz kimi suçladınız burda motorcu suçlu mu sizce?
Yayanın sığırlığı hiç motorcuyu suçlamayın ölmediğine dua etsin o velet
El kadar bebeye sığır diyosun.Daha konuşamayan çocuğa ölmediğine dua etsin diyosun.Suçlu kim olursa olsun bunları söylemek yakışmıyo.
Sinir oluyorum böyle arabanın arkasından yola atlayanlara sonra motorcuyu dövmeye kalkışanlar bile var Olduğu yerde vurasım geliyor böylelerini
birader sen hiç kaza yaptınmı ? görmüyormusun orda koşup adamın gidiş yönünde 2 adım geriden önüne atlıyor.Sen Süpermen olacaksın anca kurtarırsın frene bile basmıyor diyorsun çocuk önüne direk atlıyor fren MESAFESİ YOK orda..Oldu çocuk bam çıkıp atlayacak önüne sonra motosiklet sürücüsüne ağzına geleni söyleyeceksin.o çocuk senin olsaydı .. bu sığır aynen frene bile basmaya tenezzül etmeden ezseydi.. böylemi konuşurdun ..
orda tek sığır var oda motoru kullanıyor..
yukarıda yazmayı unutmuşum eğer orası yay geçişine kapalı ise poliste suçlu.. gözünün önünde yayalar geçiş yapıyor.
ama bu ülkede her suç zaten göz göre göre işlenmiyormu.. alışkanlık olmuş
o yüzden 6-7 yaşında ki çocuğa suç atmak ne kadar kolay ..