cross alıcam

asya tepee250 en büyük aday, bu motora binen ve almak istiyen varmı.

asya 200gy kullanıcısı olarak RX250 tavsiye ederim , farkı su soğutmalı olması ve dış görünüşünün daha güzel olması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoran xf 250

asya 200gy kullanıcısı olarak RX250 tavsiye ederim , farkı su soğutmalı olması ve dış görünüşünün daha güzel olması
tam cross amaçlı değilde, aynı zamanda trafikte kullanılabilecek bir model düşündüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

motoran içinse iyi şeyler duymadım, yeni alan bir arkadaş crossta yolda kalmış, motor iptal olmuş, ayrıca da fiyatı uygun değil.

tam cross amaçlı değilde, aynı zamanda trafikte kullanılabilecek bir model düşündüm.

Gel biz ona Endruro diyeli :wiinkk: Ben oyumu Kuba STR den yana kullanıyorum. Kullananlar memnun. Fiyatını hakeden nadir motorlardan. Asya ile çok benzer bir model sanırım ama daha çok tuttu gibi...

ben bu motoru alıcam, deneyimlerimi paylaşırım, foto ekleyemedim bu arada.

Gel biz ona Endruro diyeli :wiinkk: Ben oyumu Kuba STR den yana kullanıyorum. Kullananlar memnun. Fiyatını hakeden nadir motorlardan. Asya ile çok benzer bir model sanırım ama daha çok tuttu gibi...
asya tutamadı çünkü daha piyasaya giremedi :) mayıs ayının sonlarında bayilere gelecekmiş. bence yanlış politika, cross motorun mevsimi kış ve bahardır, dağ taş yağmura çamura bulanacaksın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar