Benden önce benden sonra :)

Moderatör
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/96890-gorsel-zevkliler-araniyor.html

Diye bir başlık açmış, siz dostlara danışmıştım. Ufak tefek eksikler hariç motor bitti gibi. Ortaya böyle bişey çıktı. Çevremdeki arkadaşların kimisi orjinalliğini bozduğum için kızdı, kimisi çok beğendi, kimi beğenmedi. Bakalım buradan nasıl yorumlar alacağız :)

img244g.jpg

By rdmytm

img243l.jpg

By rdmytm

img240t.jpg

By rdmytm

img238u.jpg

By rdmytm

img245.jpg

By rdmytm

308xys7.jpg

bu daha iyiymiş,
otomobilde kırmızı rengi hiç sevmem ama bu hondanın bütün motosikletlerine kırmızı yakışıyor.

güzel olmuş olamsına emeğine sağlık,ama bana çamurluk biraz bozmuş gibi geldi ...

Super Moderator
Orijinal halini tercih edecek olanlardan olmakla birlikte, yine de şık olmuş böyle, pişman olunacak bir değişiklik, oynama kurcalama değil en azından...:)

Ben orijinalliğini bozduğun için değil, Yalova hasretimi depreştirdiğin için kızdım. :p

Gerçi nereye kızıyorsam, hala sana bir şeyler yazarken bile utanıyorum kendimden:p

Moderatör
Orijinal halini tercih edecek olanlardan olmakla birlikte, yine de şık olmuş böyle, pişman olunacak bir değişiklik, oynama kurcalama değil en azından...:)

Ben orijinalliğini bozduğun için değil, Yalova hasretimi depreştirdiğin için kızdım. :p

Gerçi nereye kızıyorsam, hala sana bir şeyler yazarken bile utanıyorum kendimden:p
Eheh, ben hatirlatmasan unutmustum bile, o zamanlar kiz arkadasim(simdiki esim) ve beni bir cafede ektigini :p Bekleriz her zaman efem :)

Abi olmamış be :mrgreen: hakkaten yani hani bizim sevgili macuncu Kuvvetmacununkisiki buram buram tarz şekil kokuyor motosiklet ama seninkisiki böle ne bilem biraz havada kalmış sanki?? Alet ben hangi tarzım diye kendini sorgular vaziyette :queen: "la naked miyim yousa endülümüyüm yoksa tek silindirli supermotomuyum?? :sunny: " der gibin :)

---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:33 ----------

Bak şöle şeyler yapsaydın beğeni alırdın hani :p

xr650r022.jpg

2797048751_452141653a.jpg

hondawest010rz.jpg

Moderatör
Abi olmamış be :mrgreen: hakkaten yani hani bizim sevgili macuncu Kuvvetmacununkisiki buram buram tarz şekil kokuyor motosiklet ama seninkisiki böle ne bilem biraz havada kalmış sanki?? Alet ben hangi tarzım diye kendini sorgular vaziyette :queen: "la naked miyim yousa endülümüyüm yoksa tek silindirli supermotomuyum?? :sunny: " der gibin :)
Zaten orjinal halindeykende herkes ayni sorulari soruyordu be pasam, Enduro motor gibi yuksek, cross deposu, naked fari. Ben seleyi, camurlugu ve rengini degistirmisim cok mu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar