Merhaba, belki görmeyenler vardır
Merhaba, belki görmeyenler vardır
uyduruk bir önerme.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
motora baslamadan once ve ara verdigim zamanlarda gittigime gore onerme benim icin simdilik dogru. ama bu istanbul trafigi adami cildirtir. sabah sirf desarj olmak icin elimi kolumu sallayip kufurlestim bir arabayla.
çünkü motorcular gezmeye, tozmaya, çırıkçı çıkıkçıya vs.vs. para yetiştirmekten psikoloğa ayıracak parayı gereksiz bulurlar, gibi teori geliştirerek düşünceni desteklemende sana yardımcı olayım...
harley is making love with davidson
dıs guclerın oyunları bunlar nufus azalsın dıye
Bu durumda hiç bir psikolog motosiklet kullanmaz diye bir sonuç da çıkartabiliriz
Bu yazıda anlatılan Motosiklet kullanmanın bir terapi olduğu, bu sebeple motosiklet sürücüsünün psikolog yardımına ihtiyacı yoktur.
Buna göre; psikologların topunu!...
Motosikletli Kaplumbağa...
Trafikte o kadar tacizin,sıkıştırmanın,ölümle burun buruna getirilmenin sonucunda o kadar adrenalin + içten edilen sövmelerin arından tabi ki psikoloğa gerek kalmaz
ya ınsan harbıden kufur ettıgı zaman kendını deşarj edıo hele bıde kask kapalı ıse adama bakıp bakıp kufur edıosan camda fılımlı ıse deme keyfıne ama yazları da :D tam tersı oluyor antalyada bunun yuzunden 2 tane kask değiştirdim kafada kırarak :D
bence motorsıkletlı bır kısının psıkoloğa gerek duymaz
ONUN PSIKOLOJISI NI BOZAN ŞEY MOTORA BİNEMEMEKTİR....
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
Çok doğru ama çin malı motorun varsa motorun derdiyle uğraşmaktan kendi derdini unutuyorsun o yüzden psikolog gibi bir etkisi var tabi sorunların temelinde eften püften meseleler varsa abartıp sinir stres yapıyorsan geçerli anca bu.
Sanırım bu cevap yeterlidir.
Psikolog yerine motor
Tamer Karadağlı , "Motora binerek stres atıyorum. Psikoloğa vereceğim parayı motora veriyorum" diye konuştu
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Bence de doğru bir tespit.Hele ki cross yapanlar tamamiyle dertlerinden kopuyordur.
ANGARAJ
Kötü çünkü. Benzin parasından 2-3 kat parayı tamir ve bakıma verdiğim için yine de ayar tutmadığı için, dökülen civatalarını almak için zamanımı nalburlarda geçirtdiği için, yolda giderken dağılacak kopacak gibi hissettirdiği için, motoru yatırınca içinden pas aktığı için, 4 aylık motorun kromajları paslanmaya başladığı için, en önemlisi 2.el değeri olmadığı için kötü.
o kadar delinin arasına motosikletimi bırakmam ben / bırakamam zaten. Ama yok ben delilerin ortasına bırakır giderim diyen baba yiğit varsa dönüşte o motoru liğme liğme bulması muhtemeledir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)