Assos Kamp Yeri Onerisi - VAMOS KAMP
Reklamlar
-
Arkadaslar merhaba
Cocukluk arkadasim ayni zamanda is arkadasim ( CUPRA SATIS ) gectigimiz aylarda istifa edip hayallerinin pesinden gitti ve Assos'ta 5 donum zeytinlik kiralayarak kamp alani acti.
Bugun acilisini yaptik, ilk misafirleri biz olduk cevre arkadaslarimizla.
Arkadasim Mustafa hem motosiklet sevdalisidir, hem iyi bir urun bilgisine sahip eski Cupra danismanidir ve hayallerinin pesinden gittigi gibi iyi bir kampcidir.
Konumunu instagram sayfasini paylasiyorum. Google Haritalar
Yolunuz duserse kesinlikle ugrayin selamimi iletin, en azindan kahvesini icin.
Login • Instagram
Denize sifir bir alan degil ancak 1 dakika yurume mesafesinde ve anlasmali plaji var. Kendine ait cadirlari da var, sizde kendi cadirinizi goturebilirsiniz. Ayrica karavan ile gelenler icin gunluk, haftalik, aylik-sezonluk kullanim imkani var.
Reklamlar
-
Arkadaşınıza keyifli ve mutlu kazançlar diliyorum. Allah utandırmasın.
-
Arkadaşınızın yolu açık olsun, inşallah her şey gönlünce olur.
Bence en büyük problem zeytinliğin (yani arazinin) kiralık olması.
Onun dışında büyük bir sorun yok bence.
Bu arada, harita lokasyonu gözükmüyor, tekrar paylaşmanızda fayda olabilir.
Bu mesajınızı görünce 2010 senesine gittim.
O zamanlar gençtim; birkaç yıllık iş hayatı tecrübesinden sonra, 2010 ekonomik krizinin de etkisiyle işsiz kalmıştım, çalıştığım şirket iflas etmişti diyelim.
Ailemin iki dönümlük bir zeytinliği vardı ama Assos tarafında değil de Geyikli'ye yakın diyeyim.
O zamanlar benim de aklıma çadır kamp fikri gelmişti.
Bir süre daha iş bulamasam uygulamaya geçecektim ama iş bulunca kamping fikri rafa kalkmıştı.
Belki bir gün denerim
-
https://maps.app.goo.gl/c7uJEbFM4N4rArS7A
Konum için tekrar paylaştım.
Güzel temennileriniz için teşekkürler.
-
Mustafa benimde arkadaşımdır.Hayalini gerçekleştirmesinden ve böylesine güzel bir ortam kurmasından dolayı tebrik eder,Vamos'u tavsiye ederim.
-
Bizim de Ayvalık'ta zeytinlikler var ama içine kulübe yapamıyoruz. Burada neredeyse site kurmuşlar Bir şeyi eksik yapıyoruz ama ne? Assos'a gidip sırrı öğrenmek lazım
-
Bana 7-8 km mesafedeymiş. Önceden haberim olsa açılışa da gelirdim.
-
Fiyatları nedir
-
Punctum adlı üyeden alıntı
Bizim de Ayvalık'ta zeytinlikler var ama içine kulübe yapamıyoruz. Burada neredeyse site kurmuşlar
Bir şeyi eksik yapıyoruz ama ne? Assos'a gidip sırrı öğrenmek lazım
İnan süreçte siyah saçlar beyazlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
ahmetk. adlı üyeden alıntı
Mustafa benimde arkadaşımdır.Hayalini gerçekleştirmesinden ve böylesine güzel bir ortam kurmasından dolayı tebrik eder,Vamos'u tavsiye ederim.
Kesinlikle çok mutlu olduk ve herşeyin en iyisini yapacağına eminiz.
Punctum adlı üyeden alıntı
Bizim de Ayvalık'ta zeytinlikler var ama içine kulübe yapamıyoruz. Burada neredeyse site kurmuşlar
Bir şeyi eksik yapıyoruz ama ne? Assos'a gidip sırrı öğrenmek lazım
Zor süreçler kesinlikle zaten herşey mobil.
ushuaia adlı üyeden alıntı
Bana 7-8 km mesafedeymiş. Önceden haberim olsa açılışa da gelirdim.
Her daim gidebilirsiniz. Vw den Tuğbay ın selamı var deyin elinden geleni yapar.
arndiol adlı üyeden alıntı
Fiyatları nedir
İnstagram dan yazarsanız hemen cevaplar ama piyasadan uyguna hizmet sunacak.
-
Yolu açık olsun Allah utandırmasın inşallah.
-
arkadaşınıza hayırlı olsun umarım işleri yolunda gider motorcu dostu bir mekanımız olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)