- Katılım
- 12 Şub 2017
- Mesajlar
- 4,160
- Konu Yazar
- #1
Bilerek yapmış desen bilerek değil..Kazaya da benzemiyor..
125'lik Aleti bu tip çevre yolunda kullanmak inanılmaz riskli, ben Joyride 300'üm dışında asla çevre yoluna çıkmıyorum 2 tane daha 125'lik makinem var.yavaş gidiyorsun eziyorlar, hızlı gidiyorsun önüne kırıyorlar, aynı hızda gidemezsin çünkü mutlaka birileri daha hızlı gidiyor yada başkaları daha yavaş gidiyor. Çözüm yok, freni ve motoru güçlü bir makine kullanmak kazadan kurtulma ihtimalini arttırsa bile her zaman bir şans faktörü var olaylarda. Riski azaltmak adına bütçesi olanlar freni sağlam tutan ve motor gücü yüksek bir makine kullanmaları iyi olur, sıkışmamak için bir yerlerden kaçarlar yada özel durumlarda daha çabuk yavaşlayıp durma ihtimalleri olur.
motora başladığım ilk zamanlarda o durumu bir kaç kez yaşadım ve çok korkutucuydu, özellikle sapaklarda sıkıntı oluyordu çünkü ben 100 le zor gidiyordum ama millet sapağa bile 140 ile giriyordu sanki ve sapağı atlatırken bile stres yapardım ben.125'lik Aleti bu tip çevre yolunda kullanmak inanılmaz riskli, ben Joyride 300'üm dışında asla çevre yoluna çıkmıyorum 2 tane daha 125'lik makinem var.
Hızı ani manevralara yetmeyecek alet tehlikeli.
Valla ayna kontrolsüz giden yoktur diye düşünüyorum, ben şahsen ruh hastası gibi boş sokakta bile 5 saniyede bir aynama bakıyorum.Sürerken mutlaka ama mutlaka kısa aralıklarla ayna kontrolü yapıp kafamız sanki radarmış gibi soldan sağa arkamızı tarayalım.
Bence ayna kontrolü yapmadan süren kişi sayısı sandığımızdan da fazla.Valla ayna kontrolsüz giden yoktur diye düşünüyorum, ben şahsen ruh hastası gibi boş sokakta bile 5 saniyede bir aynama bakıyorum.![]()
O yolda haftada en az 2 kez geçiyorum. Aşırı sıkıntılı bir yer. Elektrikli vs5125'lik Aleti bu tip çevre yolunda kullanmak inanılmaz riskli, ben Joyride 300'üm dışında asla çevre yoluna çıkmıyorum 2 tane daha 125'lik makinem var.
Hızı ani manevralara yetmeyecek alet tehlikeli.
Valla Allah sonlarını hayır etsin, müzik + intercom + kapalı ayna tayfanın sonu genellikle doğal seleksiyon olur...Bence ayna kontrolü yapmadan süren kişi sayısı sandığımızdan da fazla.
Elektrikli bisiklet ile kaça çıkıyorsun da çevre yolunda geziyorsun dostum? Yasak değil mi?O yolda haftada en az 2 kez geçiyorum. Aşırı sıkıntılı bir yer. Elektrikli vs5
92 kmye kadar çıkıyor elektrikli moped..Ayrıca o yol çok trafiğin olduğu yoğun bir yol istesende 60ın üzerine çıkamıyorsun..Valla Allah sonlarını hayır etsin, müzik + intercom + kapalı ayna tayfanın sonu genellikle doğal seleksiyon olur...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elektrikli bisiklet ile kaça çıkıyorsun da çevre yolunda geziyorsun dostum? Yasak değil mi?
hatırlarmısın bilmem yıllar önce show tv de ileri sürücülük uzmanı demir bükey "iyi bir sürücü her 15 sn de bir aynasını kontrol eder " demişti.Sürerken mutlaka ama mutlaka kısa aralıklarla ayna kontrolü yapıp kafamız sanki radarmış gibi soldan sağa arkamızı tarayalım.
Düşünme.Valla ayna kontrolsüz giden yoktur diye düşünüyorum,