Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

HJC C10 ve C70'lere de bakabilirsiniz en son baktığımda aynı fiyattalardı Scorpion'da güzeldir hangisi kafa yapınıza uygunsa onu alın

Scorpion 391-491 ve hjc C10 ve c70 alabileceğin en iyi başlangıç seviyesi kasklar.munkunse bir mağazada deneyerek alın.

391 Kullanıcısıyım gayet memnunum bi eksisi var vizör fiyatlarının pahalı olması ve renklerin sınırlı olması. Harici gayet güzel diğer kasklardan farklı duruyor kaskta güzel bir logo olması da ayrı bi hoş ediyor.

391 Kullanıcısıyım gayet memnunum bi eksisi var vizör fiyatlarının pahalı olması ve renklerin sınırlı olması. Harici gayet güzel diğer kasklardan farklı duruyor kaskta güzel bir logo olması da ayrı bi hoş ediyor.
evet görünüşü falan gercekten cok guzel attıgım linkten satın alırsam saydam vizörle mi gelir yoksa siyahla mı bilginiz var mı ben goremedim ama ?

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Scorpion 391 vardı eşim için almıştım.(DENEMEDEN)

Baş ölçülerine tam uymadı inanılmaz bir baş ağrısı yaptı.

Yunanistan'dan yeni kask alarak dönmüştük.

izmirde kask denemek icin bir kac yer bakıcam varsa izmirde olan guzel dukkan oneriri misiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iki adet daha kask buldum fakat emin olamadım suan uc model arasındayım

Son düzenleme:
izmirde kask denemek icin bir kac yer bakıcam varsa izmirde olan guzel dukkan oneriri misiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iki adet daha kask buldum fakat emin olamadım suan uc model arasındayım
Motorcu Aziz

Motosikleti
CF Moto 450MT - Skyjet Rivero 125
Ortalama 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Uzun yolda 100-110'dan sonra rüzgar sesi alıyorsunuz. Harici olarak yalıtımı ve hissiyatı güzel. Normal bedeninizden 1 beden büyük almanızı öneririm. Bu fiyat bandına görüntü ve koruma olarak alınacak kaskların başında geliyor bence.

Ortalama 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Uzun yolda 100-110'dan sonra rüzgar sesi alıyorsunuz. Harici olarak yalıtımı ve hissiyatı güzel. Normal bedeninizden 1 beden büyük almanızı öneririm. Bu fiyat bandına görüntü ve koruma olarak alınacak kaskların başında geliyor bence.
güzel yorumunuz icin tesekkur ederim. bütçemede uyuyor buyuk ihtimal bunu alıcam.
Şeffaf vizör ile geliyor. Açıklamada renkli vizör belirtmezseniz gelmez yazmışlar.
Görmemiştim teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar