Mondial yedek parça fiyatı vermiyor

29 mayısta trafik kazası geçirmiştim motorum ağır hasar aldı karşı tarafa %100 kusur verildiği için motorumu sigortadan yaptırmak için servise gittim servis motoru kabul etmedi bende özel servise gittim özel servis yedek parça fiyatlarını bilmediği için bana servisten öğren dedi servis bana fiyat listesi vermedi.

bende çağrı merkezini aradım çağrı merkezindeki kadın biz fiyat vermiyoruz cevabını verdi nasıl vermezsiniz sattığınız ürüünn fiyatını söylemek zorundasınız dedim zorunda değiliz dediler

o zaman bana ürünü satın faturamı gönderin 5 dk sonra iade alın faturamı iptal edin dedim çağrı merkezindeki kadın iade almayız dedi

bunları ticaret bakanlığına cimere şikayet etsem bir şey çıkar mı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun. Şu aşağıda verdiğim site Mondial'in resmi yedek parça sitesine benziyor. Buradan fiyatları baz almayı deneyin. Bir de muhatap olduğunuz insanlar bir Borusan, bir Korlas çalışanı değil, çok da büyük beklentileriniz olmasın.

https://www.mondialyp.com

ticaret bakanlığına şikayet ettim şimdi şirketin avukatları düşünsün

Motosikleti
CB650R
Telefonda UMA asla fiyat paylaşmıyor hatta telefonu açan kişilerin evlerinden çalışan sadece şikayetlerinizi not düşme yetkisi olan kişiler olduğunu sanıyorum

Uma portal giriş yetkisi olan bir bayi fiyatları çıkartabilir. Karşı taraf %100 kusurlu ise serviste yaptırmak daha avantajlı olur o bayi almadıysa başka bayi alır.

Motosiklet yürüyor ise serviste bırakmayacağınızı sadece parça listesini çıkartmalarını isteyin parçalar geldiğinde de taktırmaya getirirm diyin yaparlar
Maalesef iş güzar servisler yürümeyen yada parçayı çok bekleyeceği motoru yer kaplıyor sebebi ile almıyor

Telefonda UMA asla fiyat paylaşmıyor hatta telefonu açan kişilerin evlerinden çalışan sadece şikayetlerinizi not düşme yetkisi olan kişiler olduğunu sanıyorum

Uma portal giriş yetkisi olan bir bayi fiyatları çıkartabilir. Karşı taraf %100 kusurlu ise serviste yaptırmak daha avantajlı olur o bayi almadıysa başka bayi alır.

Motosiklet yürüyor ise serviste bırakmayacağınızı sadece parça listesini çıkartmalarını isteyin parçalar geldiğinde de taktırmaya getirirm diyin yaparlar
Maalesef iş güzar servisler yürümeyen yada parçayı çok bekleyeceği motoru yer kaplıyor sebebi ile almıyor
motor yürümüyor 3-4 tane servise gittim dediğin gibi yer kapladığı için almadılar
özel servise gittim parça listesi çıkartı fiyatını öğren ekspre vereyim dedi

ama bayiler fiyatta vermedi bana çağrı merkezide fiyat vermedi en azından bu konu ile ilgilenecek birine bağla dedim onuda yapmadı

en son ticaret bakanlığına cimer üzerinden şikayet ettim bakalım ne yapacaklar

motorum zaten ağır hasarlı %90 ihtimalle eksper pert verecek ama ben bu işin peşini bırakmacam fiyat vermediklerine pişman edecem onları

çin malı motor kötü diyorlar ama çinlilerde japonlar kadar olmasada güzel motor yapıyor burda suç çinlilerde değil bizim Türklerde çinliler yapıyor ama bizimkiler kötü hizmet sunduğu için suç çinlilere kalıyor

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Öncelikle geçmiş olsun. Bayinin motor almaması ne demek yahu? Başka bayi yok mu çevrenizde?

Servis motoru almak istemiyorsa bile servis veya distribütör yedek parça temin etmek zorunda:
Tüketiciler, yetkili servis istasyonları ile yedek parça temin edebileceǧi yerlere ilişkin bilgilere nasıl ulaşabilir?
Üretici veya ithalatçının kurumsal internet sitesi mevcut ise yetkili servis istasyonu bilgilerinin bu sitede yer alması zorunludur. Ayrıca üretici veya ithalatçı Bakanlık tarafından kurulan Servis Bilgi Sistemine (www.servis.gov.tr) güncel tüm yetkili servislerini doğru bir şekilde girmek zorundadır.

Buna ilaveten yetkili servis istasyonları ile yedek parça malzemelerinin temin edilebileceği yerlerin unvan, adres, telefon numarası ve diǧer iletişim bilgileri tanıtma ve kullanma kılavuzunda yer almak zorundadır.

Kullanım ömrü süresince bakım, onarım yedek parça sağlanmaması durumunda tüketicinin ne gibi hakları vardır?
Tüketici bir malın kullanım ömrü boyunca satış sonrası hizmetlerin sağlanmaması durumunda zararını ispat etmek şartı ile uyuşmazlık çözüm mercileri olan tüketici hakem heyeti, zorunlu arabuluculuk veya tüketici mahkemeleri nezdinde tazminat talep edebilir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Sözün özü: GUNDIAL almayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar