"motosiklet tehlikeli değil ki" diyen motosiklet eğitmeni

eski başlıkları karıştıtırken gördüm, gozlerime inanamadım. şimdi baslığı verip polemik yaratmak istemiyorum.

motosiklet eğitmeniyim diye dolaşan adamlar motosikletin tehlikeli olmadığını soyluyor.

"motosiklet durdurdugu yerde beni hiç ısırmadı" yazmış bi de allahın espri özürlüsü.

motosiklet tehlikelidir arkadaslar.

iyi aksamlar.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
öyle üstün körü konuyu kapatma nedir tehlikeli olan, nasıl tehlikeli, ne yaparsak tehlikeli ne yapmazsak tehlikeli
birde kim o egitmen anlat dedim sana anlat 😁

öyle üstün körü konuyu kapatma nedir tehlikeli olan, nasıl tehlikeli, ne yaparsak tehlikeli ne yapmazsak tehlikeli
birde kim o egitmen anlat dedim sana anlat 😁

polemik istemiyorum. burdan milyonlarca motorcuya sesleniyorum;

oyle "motosiklet tehlikeli değil, tehlikeli olan onu kullanan insandır!! "(vay beeee) diyen eğitmenlerden kaçın.

motosiklet oldukça riskli bir alet. bunun bilincide olup sürerseniz daha sağlıklı olur.

sevgilerimle

Motosikleti
K 1600 GTL
polemik istemiyorum. burdan milyonlarca motorcuya sesleniyorum;

oyle "motosiklet tehlikeli değil, tehlikeli olan onu kullanan insandır!! "(vay beeee) diyen eğitmenlerden kaçın.

motosiklet oldukça riskli bir alet. bunun bilincide olup sürerseniz daha sağlıklı olur.

sevgilerimle
Kabul et kaos seviyorsun...

Motosikleti
Voge 250RR
Motosiklet tehlikeli değildir, tehlikeli olan nedir biliyor musunuz
Sıralama yapmadım sırası önemsiz

- Direksiyonu tutmasını bile bilmeden ehliyet alabilen kadın sürücülerdir,
- Üstte bahsettiğim kıvamda olanların ehliyet almasına sebep olanlardır,
- Tabakhaneye bok yetiştiren taksi sürücüleridir,
- Birkaç paket fazla atabilmek için tüm ihlalleri yapan motokuryelerdir,
- Neden ve nasıl bu kadar dikkatsiz sürdüklerini anlayamadığım dolmuş sürücüleridir,
- Düzgün asfalt görünce şoka girip feleğimin şaşmasına sebep olan belediyelerimizdir,
- Yollar bu haldeyken bile ABS'siz, yolu tutmasını bırakın hiç alakası olmayacak lastikli motosiklet satanlardır,
- Sürüş eğitimi adı altında ehliyet alacak kişiye hiçbir gerekli bilgiyi öğretmeyenlerdir,
- Çevresini umursamadan sürüş yapan, sağına soluna bakmadan yola atlayanlardır,
- Ne yapacağı belli olmayan beyinden yoksun yayalardır,
- Sağa sola olmayacak yerlere park edip sürücülerin görüşünü kapatan insanlardır,

Bu etkenler göz önünde bulundurulduğuna evet motosiklet tehlikelidir.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
eski başlıkları karıştıtırken gördüm, gozlerime inanamadım. şimdi baslığı verip polemik yaratmak istemiyorum.

motosiklet eğitmeniyim diye dolaşan adamlar motosikletin tehlikeli olmadığını soyluyor.

"motosiklet durdurdugu yerde beni hiç ısırmadı" yazmış bi de allahın espri özürlüsü.

motosiklet tehlikelidir arkadaslar.

iyi aksamlar.
Motosiklet iki teker üstünde giden kaportası direkt bizim bedenimiz olan gayet tehlikeli bir alettir. Bu gerçeği kabul edip ona göre ciddiyetle saygıyla ve risk yönetimiyle binilir. Tehlikeli olduğunu reddeden adam zaten baştan bu işin mantığını kavrayamamıştır bir de üstüne eğitmenlik yapıyorsa vay o öğrencilerin haline. Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın abi.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Dışarı çıkmak da tehlikeli yüzlerce binlerce tanımadığın insanla aynı ortamı paylaşıyorsun saldırganı var sapığı var hırsızı var geri zekalısı var dandik tarihi geçmiş malzemelerle yiyecek içecek yapıp satanı var. Evde olsan sağlık sorunu ev kazası yangın vs tehlikeleri var. Kısacası hayatın her anı potansiyel tehlikeler taşıyor ve motosiklet üstüne düşeni yapıp ekipmanlarını giyip motorunun kontrollerini yapıp kendini ve çevreyi bilerek sürdüğün sürece hayatın geri kalanından daha fazla bir tehlike taşımıyor.

Motosikleti
Voge 250RR
Dışarı çıkmak da tehlikeli yüzlerce binlerce tanımadığın insanla aynı ortamı paylaşıyorsun saldırganı var sapığı var hırsızı var geri zekalısı var dandik tarihi geçmiş malzemelerle yiyecek içecek yapıp satanı var. Evde olsan sağlık sorunu ev kazası yangın vs tehlikeleri var. Kısacası hayatın her anı potansiyel tehlikeler taşıyor ve motosiklet üstüne düşeni yapıp ekipmanlarını giyip motorunun kontrollerini yapıp kendini ve çevreyi bilerek sürdüğün sürece hayatın geri kalanından daha fazla bir tehlike taşımıyor.
Motosiklet tehlikeli ama sürmemeye sebep olacak kadar değil diyelim. Hayatın geri kalanından daha fazla tehlike taşıyor , binek araç kullandığınız zaman fark ediyorsunuz ki bazı insanlar size zorunlu olarak daha fazla saygı duyuyor, yola atlamaktan korkuyor mesela. Bu da motosikleti birçok şeyden daha tehlikeli yapar.

Ama ben en azından kendi şehrim adına konuşursam gerçekten bir motosiklet kültürü oluştu birçok sürücü saygı duyuyor ve fark ediyor, en azından her geçen gün bu fark etme mevzusu artıyor gerçekten çok güzel bir şey.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Motosiklet iki teker üstünde giden kaportası direkt bizim bedenimiz olan gayet tehlikeli bir alettir. Bu gerçeği kabul edip ona göre ciddiyetle saygıyla ve risk yönetimiyle binilir. Tehlikeli olduğunu reddeden adam zaten baştan bu işin mantığını kavrayamamıştır bir de üstüne eğitmenlik yapıyorsa vay o öğrencilerin haline. Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın abi.
O ciddiyet ve saygı, eğitim almak ve tüm ekipmanlarla sürmektir zaten. Diğer postta abartı tepki verildi sana ama söylenmek istenen buydu.

Motosiklete binmek de tabii ki tehlikelidir. Kendi kendine bir tehlikesi yok ama diğer araçlar, işini düzgün yapmayan belediyeler ve KGM gibi unsurlardan dolayı tehlikelidir.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Eğitmenlerin "motosiklet tehlikeli değildir" mottosu (aslında demek istedikleri motosiklet sürmek tehlikeli değildir olsa gerek, yoksa tek başına bir aracın tehlikesinden bahsediliyor olmaz) sanıyorum potansiyel öğrencileri korkularından arındırıp, biraz da ticari bakış açısıyla, yaptıkları işe ulvi bir anlam kazandırma çabasından kaynaklıyor.

"Motosiklet tehlikeli değildir!". AMA, iyi bir eğitmenden iyi bir eğitim alırsanız...:) Sanırım mesaj ve dilin altındaki bakla bu...yanlış mı? değil, samimi mi? her zaman değil...

Aslına bakarsanız sadece motosiklet konusunda değil, popüler olan hemen her konuda pıtrak gibi üreyen eğitmen! tayfasında aynı jargona rastlarsınız. Kayak, fitness, yüzme, vs. Biraz bu işleri yapan hemen eğitmen kesilir başımıza. Ciddi bir açlık var çünkü, e bunu fırsata dönüştürecek insanlar da olacak...

Burada üye olan veya olmayan hiç kimseyi töhmet altında bırakmıyorum, yanlış anlaşılmasın, hemen savunmaya geçilmesin. Ancak bugüne değin gördüğüm ve yaşadığım tüm deneyimler, şu yukarıdaki çıkarımı yapacak kadar bana fikir vermiştir.

NOT: Ulen yine kaşıyacak bir yara bulmuşun. Fenasın valla :)

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Tehlikeye neden olan durum ne peki ? Düşmesi mi dengede duramıyorsa bir kişi ya sürmeyi beceremiyorsa zaten sürmesin. Diğer dış etkenler malum. Motor tehlikeli demek yav he he tehlikeli motor. Binmeyin o zaman garanti hayatınızı yaşayın. Motosiklet eğitmeniyim diyen kişilerin ne dedikleri de zerre umrumda değil.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
adamların müşterileri motosiklete yeni başlayacak ama korkan adamlar tabi ki öyle derler

Eğitmenlerin "motosiklet tehlikeli değildir" mottosu (aslında demek istedikleri motosiklet sürmek tehlikeli değildir olsa gerek, yoksa tek başına bir aracın tehlikesinden bahsediliyor olmaz) sanıyorum potansiyel öğrencileri korkularından arındırıp, biraz da ticari bakış açısıyla, yaptıkları işe ulvi bir anlam kazandırma çabasından kaynaklıyor.

"Motosiklet tehlikeli değildir!". AMA, iyi bir eğitmenden iyi bir eğitim alırsanız...:) Sanırım mesaj ve dilin altındaki bakla bu...yanlış mı? değil, samimi mi? her zaman değil...

Aslına bakarsanız sadece motosiklet konusunda değil, popüler olan hemen her konuda pıtrak gibi üreyen eğitmen! tayfasında aynı jargona rastlarsınız. Kayak, fitness, yüzme, vs. Biraz bu işleri yapan hemen eğitmen kesilir başımıza. Ciddi bir açlık var çünkü, e bunu fırsata dönüştürecek insanlar da olacak...

Burada üye olan veya olmayan hiç kimseyi töhmet altında bırakmıyorum, yanlış anlaşılmasın, hemen savunmaya geçilmesin. Ancak bugüne değin gördüğüm ve yaşadığım tüm deneyimler, şu yukarıdaki çıkarımı yapacak kadar bana fikir vermiştir.

NOT: Ulen yine kaşıyacak bir yara bulmuşun. Fenasın valla :)

"Motosiklet tehlikeli değildir!". AMA, iyi bir eğitmenden iyi bir eğitim alırsanız...:)

ben bu konuyu da vurgulayacaktım da, şimdi eğitim düşmanı falan derler uğraşmıyım dedim. senin kadar guzel giremiyorum ondan oluyor hep csfgsfh
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosiklet tehlikeli değildir, tehlikeli olan nedir biliyor musunuz
Sıralama yapmadım sırası önemsiz

- Direksiyonu tutmasını bile bilmeden ehliyet alabilen kadın sürücülerdir,
- Üstte bahsettiğim kıvamda olanların ehliyet almasına sebep olanlardır,
- Tabakhaneye bok yetiştiren taksi sürücüleridir,
- Birkaç paket fazla atabilmek için tüm ihlalleri yapan motokuryelerdir,
- Neden ve nasıl bu kadar dikkatsiz sürdüklerini anlayamadığım dolmuş sürücüleridir,
- Düzgün asfalt görünce şoka girip feleğimin şaşmasına sebep olan belediyelerimizdir,
- Yollar bu haldeyken bile ABS'siz, yolu tutmasını bırakın hiç alakası olmayacak lastikli motosiklet satanlardır,
- Sürüş eğitimi adı altında ehliyet alacak kişiye hiçbir gerekli bilgiyi öğretmeyenlerdir,
- Çevresini umursamadan sürüş yapan, sağına soluna bakmadan yola atlayanlardır,
- Ne yapacağı belli olmayan beyinden yoksun yayalardır,
- Sağa sola olmayacak yerlere park edip sürücülerin görüşünü kapatan insanlardır,

Bu etkenler göz önünde bulundurulduğuna evet motosiklet tehlikelidir.

çok yanlışş maaalesf. ikili kazalarda motosikletlinin hata oranı %40 lardaymış, tekli kazalar zaten neredeyse tamamı motorcu hatası.
oyle bir yazmışın ki maaaşlah motorcular kendi hatası nedeniyle kaza yapmıyor gibi.

Aranan yüzler hala konuya giriş yapmamış. Çerezler hazır, gözler telefonda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar