Selamlar. O boy ile maalesef leylek bacaklı modeller haricinde çoğu motor sana ufak olacaktır.
Son düzenleme:
tesekkurler bilgilendirme icinA2 18 yaşına girince ala bilirsin direk araba gibi o dediğin a ehliyet a ehliyeti almak için ya 24 yaşında olmalı ya da 2 sene a2 ye sahip olman gerekir
evet haklısınız fakat 250 cc gibi bi motorla vitese ve tepkilere alısmam lazım yoksa bizimde hayalimizde var tracer 900 lerSelamlar. O boy ile maalesef leylek bacaklı modeller haricinde çoğu motor sana ufak olacaktır.
O abla nasıl 1.73 metre yahu? Rahat 2 metresi var.Selamlar. O boy ile maalesef leylek bacaklı modeller haricinde çoğu motor sana ufak olacaktır.
Bana da garip geldi. Benim boy 174 ben bu motorların üzerine bindiğimde ayaklarım kuş gibi havada kaldı. Bu kızın topukları bile yere bastı. Belki var ise alçak sele falan takılıdır diye düşünüyorumO abla nasıl 1.73 metre yahu? Rahat 2 metresi var.
ağa benim 660 bile 120 130 stabil gitmiyotabi ki bende hata söylemedim cok bi hız beklentim yok 120 130 stabil gitsin bana yeter şehir içi hızlanmaları guzel ve atik olsun oturdugum sehir ve semtin yolları baya bozuk ona uygun olsun butcemde maksimum 250 civarı
o nasıl oluyo bende 700 var 130 140 stabil gidebiliyorumağa benim 660 bile 120 130 stabil gitmiyo![]()
6. viteste motorun çevirdiği devrin yarısını geçmemeye çalışıyorum o da tam sınıra denk geliyor 5.500de 120yle gidiyorumo nasıl oluyo bende 700 var 130 140 stabil gidebiliyorum