Önerilerinizi Bekliyorum.

İlk motoru asla sıfır almayın. Acemilik döneminde düşer, kalkar canınız sıkılır. Çin ve hint motorlarında sorunsuz 2.el fiyatları bile sıfır fiyatlarından çok aşağıda, siz motoru düşürünce daha fazla fiyat kırmanız gerekecek satarken. Acemiliği atlattıktan sonra sıfır alırsınız. Kimse size 30 40 bin km yapmış 2.el alın demiyor. 4 5 bin km'de mümkünse aksesuarları ve lastikleri yeni bir motor size ilaç gibi gelir. 250 bine temiz suzuki gsx 250r var, 135 km/s hızda kesiciye girmesi sizi rahatsız etmezse çocuğunuza miras bırakırsınız. Hint ve çinli motorları da bakkala sakız almaya gönderir suzuki.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
İlk motorunuz olacaksa ikinci el ucuz yollu x pulse alabilirsiniz. 90 100 civarı düşük km liler var. Parçası bol ucuz. Düşürünce acımıyorsunuz ki acemiyken ille düşüyorsunuz. (Haftasonu çamurda kayıp düştüm; fren maneti 90 tl, gidon 900 civarı) Hem motosiklete alışırsınız hem toprak yollara girersiniz. Sonra kullandıktan sonra size keyif veren yolları ve önceliklerinizi bilip ona göre daha iyi bir motora geçiş yapabilirsiniz. Ben 2007 de 32 yaşındayken 0 km ybr almıştırm 4 ay sonra değiştirdim. 0 km çok zarar ettirdi. Güvenemediğim için 0 almıştım. Çevremde tanıdığım kullanıcı da yoktu. İlk motor sizi motorculuğa alıştırmak için olacak. Çok fazla masraf etmemenizi öneririm.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Daha önce ns200 sahibi olarak 2. El almanı öneririm sıfır almana gerek yok açıklamasını yapmışlar zaten 14-16 model arası düşük km bulursan daha iyi olur çünkü bs3 bloklar (sarı blok - sarı kadran) daha güçlü ve daha sağlam kronik yok varsada çok az bende bitek yağ ve suyu karıştırmıştı motorum 55.000 deydi sonrasında stunt teker motoru için kullandım ve şasesini kırınca sattım parçası çok ucuz ve güzel motosiklet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar