- Motosikleti
- 750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muzo biladerim yazın akçay, altınoluk tarafında olursan seninle bi tanışalım mi?
Acayip yokuş ve eğimli. Ama yol güzel, belli bir seviye asfalt, belli bir seviye taş döşenmiş. Biraz gözünü karartsan gidersin.Bu seyir terası tarafları acayip yokuş değil mi? Totom yemedi geri döndüm.
Muzo biladerim yazın akçay, altınoluk tarafında olursan seninle bi tanışalım mi?
Birader senin yaş kaçmuzo biladerim diyosun ama diğer baslıkta hakkımda sacma sapan konusan gereksizi like lıyosun.
madem onun bu dediklerine hak veriyosun benimle neden tanısmak istiyorsun ?
osocan ı sevip sayan biri ile benim tanısma isteğim yok.
hele hele hakkımda boyle konusan birine hak verenle hiç yok.
Hırbocuğumuzun kalbi uf olmuş.muzo biladerim diyosun ama diğer baslıkta hakkımda sacma sapan konusan gereksizi like lıyosun.
madem onun bu dediklerine hak veriyosun benimle neden tanısmak istiyorsun ?
osocan ı sevip sayan biri ile benim tanısma isteğim yok.
hele hele hakkımda boyle konusan birine hak verenle hiç yok.
Hırbocuğumuzun kalbi uf olmuş.
Akşamları "Osocan"ın fotosunu tutup ağladığına dair rivayetler var.
Önüne gelene sallamayı bilen, cevabını alıp susunca ağlamamayı da bilecek. Kaç yaşında adamsın yahu
Bu yaşta seninle tanışmak isteyenden böyle korkmak da pek erkekliğe yakışmadı...
Muzo benimle tanışırmısın ama biliyorsun beni bazı kötü özelliklerim var keh keh keh h
ben hopkido ustasıyım hoplamada kara kuşağımbi yamuğunı görmedim henuz. üstelik beni dovebilecek fiziksel ozelliklere sahip değilsin. o yuzden tanışırım ssfsd
senior krav maga eğitmeniniydin di mi lan ? işim olmaz.
ben hopkido ustasıyım hoplamada kara kuşağım
yav olm iyi adama benziyonda, çok palavra sıkıyosun o huyun kötü.
BMW r12 almıştın/şiparis vermiştin falan ne oldu ? allah bir dediğine bile inanmıyorum artık ,ki ben senın hayabusan olduğuna bile inanmıştım zamnında.
herkesi kendim gibi dürüst sanıyorum, en büyük hatam :/
nereden biiyorsun almadımı. bir kaç tane de evim var fabrikam hepsinin fotosunu koymuyoruz dimi