Ses İsteyene Ses, Şekil İsteyene Şekil- Lifan V16

Motosikleti
D400
Konuyu hortlatıyorum. İlgili motor ülkemizde satışa sunuldu ve almayı düşünüyorum

güncel modelde arka kampana değil d mi disk olmuş ve abs gelmiş.
18 beygir diyor.

Lifan ın eski modellerini düşündüğümüzde sağlam olabileceğini düşünüyorum bende iyi bir alternatif olur tabi ama fiyat önemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi baktım da kusura bakmasınlar 270 bin ile de başlanmaz ilk satış.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Superlight 125
güncel modelde arka kampana değil d mi disk olmuş ve abs gelmiş.
18 beygir diyor.

Lifan ın eski modellerini düşündüğümüzde sağlam olabileceğini düşünüyorum bende iyi bir alternatif olur tabi ama fiyat önemli
Fiyat 238 lira nakit, 270 lira 8 ay taksitli. Motor bloğu güven veriyor, sarı siteye ilanları düşmeye başladı. Tek eksisi hava soğutmalı olması. ABS ve TCS'de var makinada. Şuan Benda Rock 250 ve CLC450'den daha yakınım kendisine. Spor cruiser yerine klasik cruiser sevenler için güzel bi hamle oldu ülkemize giriş yapması

Motosikleti
D400
Fiyat 238 lira nakit, 270 lira 8 ay taksitli. Motor bloğu güven veriyor, sarı siteye ilanları düşmeye başladı. Tek eksisi hava soğutmalı olması. ABS ve TCS'de var makinada. Şuan Benda Rock 250 ve CLC450'den daha yakınım kendisine. Spor cruiser yerine klasik cruiser sevenler için güzel bi hamle oldu ülkemize giriş yapması

evet 250cc kategorisinde iyi bir alternatif ama güçsüz ne yazık ki.

Benda Rock 30 beygir, ciddi bir fark var arada.

Ama motorun görünüşünü sevdim, keyif isteniyor ise iyi bir tercih olabilir (servis ve yedek parça hk hiçbir bilgim yok)

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Cruiser
Görsel olarak bence de çok güzel,hoşuma gitmeyen kısmı egzoz. Egzozu mat siyah yapmışlar(motorun kendisi parlak siyah) keşke krom yapsalardı. Servis yedek parça gibi sorunları olacağını düşünmüyorum. 250 CC'lik cruiser hava soğutmalı olarak da gayet iş görür. Bence bu bütçelerde ve CC'de klasik cruiser olarak iyi bir açığı kapatır, pek bir alternatif yok çünkü.

Son düzenleme:
Motosikleti
Lifan V16
Dostlar çarşamba günü gittim ve bayiden sipariş geçip kaporayı bıraktım izmir bayındırdaki bayiden. Geldiğinde ilk izlenim tadında sizlere görüşlerimi aktarırım

Kroniği yoksa fiyat/performans olarak alıcısı olur. Görünüşü fena değil, gideri var.

7 yıl önce böyle demişim.

20.000 / 5.2280 (2019 Ocak Dolar kuru) = 3.825 USD

2026 Mayıs dolar kuru = 45.35 TL

3.825 USD x 45.35 TL = 173.488 TL
Çok iyimser davranmışım.

Nakit 238.100 TL/ Taksitli 269.000 TL'ye satışa sunulmuş Türkiye'de :)

Ön arka ABS, TCS var cihazda.
V2 motor, tasarım da güzel, eminim keyiflidir de.

Para bağlanır mı bu kadar, o kişiye kalmış.

Dostlar çarşamba günü gittim ve bayiden sipariş geçip kaporayı bıraktım izmir bayındırdaki bayiden. Geldiğinde ilk izlenim tadında sizlere görüşlerimi aktarırım
Hayırlı olsun ne zaman teslim alacaksınız? Fotoğraf paylaşabilir misiniz ? Fiyat 230 bin lira gibi konuşuluyor ama siz ne kadar ödediniz ?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
7 yıl önce böyle demişim.

20.000 / 5.2280 (2019 Ocak Dolar kuru) = 3.825 USD

2026 Mayıs dolar kuru = 45.35 TL

3.825 USD x 45.35 TL = 173.488 TL
Çok iyimser davranmışım.

Nakit 238.100 TL/ Taksitli 269.000 TL'ye satışa sunulmuş Türkiye'de :)

Ön arka ABS, TCS var cihazda.
V2 motor, tasarım da güzel, eminim keyiflidir de.

Para bağlanır mı bu kadar, o kişiye kalmış.
2019 Ocak'taki 3825$ dolar enflasyonu ile bugün 5018$ yapıyor, o da yaklaşık 225.000₺ civarı eder. Bence tahmin tutmuş...

Motosikleti
Lifan V16
Hayırlı olsun ne zaman teslim alacaksınız? Fotoğraf paylaşabilir misiniz ? Fiyat 230 bin lira gibi konuşuluyor ama siz ne kadar ödediniz ?
Teslim aldım motoru, nakit fiyat 238 bin lira olarak. Motorun duruşu, gidişi vesaire gayet güzel, 136 kilometre kadar oldu daha. Bakalım ileride neler yaşatıcak bize, umarım üzmez, umarım kronikleri can sıkmaz.

Çok fazla problem yaşatacağını düşünmüyorum, Lifan markası genel olarak en sorunsuz çin markalarından biridir, tekrar hayırlı olsun, fotoğraf da paylaşır mısınız ?
Bu arada fiyat hiç fena gelmedi bana, ucuz değil tabii ki ama gereksiz pahalı da gelmedi

Motosikleti
D400
Teslim aldım motoru, nakit fiyat 238 bin lira olarak. Motorun duruşu, gidişi vesaire gayet güzel, 136 kilometre kadar oldu daha. Bakalım ileride neler yaşatıcak bize, umarım üzmez, umarım kronikleri can sıkmaz.

iyice netleştirince bir konu açıp alacak arkadaşlara detaylı bilgi verirsen çok güzel olur.

Motosikleti
Lifan V16
Çok fazla problem yaşatacağını düşünmüyorum, Lifan markası genel olarak en sorunsuz çin markalarından biridir, tekrar hayırlı olsun, fotoğraf da paylaşır mısınız ?
Bu arada fiyat hiç fena gelmedi bana, ucuz değil tabii ki ama gereksiz pahalı da gelmedi
Ben de sırf fiyatı için aldım, benda rockların 340 bin liralara satıldığı dönemde görünüş olarak bendadan iyi, kalite olarak bendaya yakın bir motoru 100 bin lira altına almak bana çok mantıklı geldi ve o yüzden de tercih ettim. Fotoğraf nasıl paylaşıldığını bulamadım, yardımcı olursanız seve seve paylaşırım.
iyice netleştirince bir konu açıp alacak arkadaşlara detaylı bilgi verirsen çok güzel olur.
Kesinlikle aklımda, bir 1000 kilometre yapayım, uzun yol yapayım, hem şehir içi hem de uzun yolda yaşadıklarımı gördüklerimi paylaşacağım ilerleyen süreçte.

Motosikleti
Superlight 125
Ben de sırf fiyatı için aldım, benda rockların 340 bin liralara satıldığı dönemde görünüş olarak bendadan iyi, kalite olarak bendaya yakın bir motoru 100 bin lira altına almak bana çok mantıklı geldi ve o yüzden de tercih ettim. Fotoğraf nasıl paylaşıldığını bulamadım, yardımcı olursanız seve seve paylaşırım.

Kesinlikle aklımda, bir 1000 kilometre yapayım, uzun yol yapayım, hem şehir içi hem de uzun yolda yaşadıklarımı gördüklerimi paylaşacağım ilerleyen süreçte.
Hocam son durum nedir inceleme bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar