Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok

En sağa veya en sola yanaşıp yol verin yayaya. Kendinizi korumaya alın önce. Bu hayvan oğlu hayvanlarla muhatap olmaya gerek yok. Kameranız varsa da denk geldiğiniz trafik polisine izletirsiniz.

Kurallara uyan birisiyim ama bazen yaya geçitlerinde yaya olsa da durmamayı tercih ediyorum, çünkü ben durduğumda yürümeye başlıyorlar ama yan şeritteki araçlar durmuyor ve ciddi bir tehlike ortaya çıkıyor. Yani toplum olarak gelişmişlik seviyemiz neden bu kadar yerlerde aklım almıyor. Cehalet ve saygısızlık bizim toplum olarak kaderimiz mi?

F54

İçinde yaşadığımız bilgisizlik ve kuralsızlık ortamını değiştirmenin yollarından biri ömürboyu ehliyet sistemi yerine 5 yılda bir ehliyet yenileme sınavıdır. Ehliyet iptal sistemi de sıkılaştırılırsa insanlar kuralı da saygıyı da öğrenmeye mecbur kalır.
çok tehlikeli birşey olur ehliyet iptali
sosyal medyada izliyoruz adamın egzoz orjinal polis banane ben ceza yazarım sen git dava aç diyor vatandaşa mahkemelere hakimlere haksız yere iş çıkartıyor ve kendisi bu yaptığı kanunsuzluk karşısında hiçbir yaptırım ile karşılaşmıyor ee keyfiyetten milletin canını yakan çok
polise bu kadar yetki verilip kendisinin sorumlu sayılmıyor olmaması çok yanlış

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
çok tehlikeli birşey olur ehliyet iptali
sosyal medyada izliyoruz adamın egzoz orjinal polis banane ben ceza yazarım sen git dava aç diyor vatandaşa mahkemelere hakimlere haksız yere iş çıkartıyor ve kendisi bu yaptığı kanunsuzluk karşısında hiçbir yaptırım ile karşılaşmıyor ee keyfiyetten milletin canını yakan çok
polise bu kadar yetki verilip kendisinin sorumlu sayılmıyor olmaması çok yanlış
Trafik bilgisi, sürüş becerisi yetersiz ve ruh sağlığı yerinde olmayan sürücüler trafikte aramızda olmamalı. Aynı şekilde trafiği denetleyen görevliler de asgari şartlara sahip olmalı. Keyfi ceza yazmak görevi suistimal suçudur. Soruşturma ve ceza söz konusudur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar