Kamyoncunun son videosunu buldumm

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla yds botla, egzos tarafında ayağım altta kalmıştı. Hiç bir şey olmadı. İyiki yaz günüde giyiyorum demiştim.

Bir kez kapalı otoparkta parlak beton üzerinde resmen Ikarus sendromundan ötürü motosiklet düştü, Allah yardım etti, kendim bir şekilde atlayıp kurtuldum. Altın Elbiseli Adamın videosu diye hatırımda kalmış orada gördüğüm şekilde motosikleti sırtımı dönerek yerden kaldırabilmiştim. Inazuma F ıslak ağırlık 190 kilo kadar oluyordu sanırım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Heh işte lenduha gibi ağır, iri motorları alıyorsunuz, sonra düştüğünüzde kaldıramıyorsunuz. @haluk23 'ün bir bildiği var ki hep hafif motorları tercih ediyor :)

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Fırsat olsa da atlayıp Bursa'ya gelip eğitim alsam sizden. :) Dur hele bu kış zor geçti, evde LGS manyalığı olunca gezmeye bile fırsat bulamadım. :)

onusu açılmmışken sorayım, geçen sene Mayıs gibi çok heves edip Forma Adventure bot aldım, çok güzel, güven veriyor, hem görüntüsünü seviyorum hem rahat hem yeterince güvenli gibi. ama 30 Mart'da motoru tuvturk'e götürürken yağmur çiseleyen hava vardı, yerler hafif ıslakken bastığım yerler kayıyordu, bahçede motoru parkettiğim yere ürürken bile kayacağım korkusu geldi. Forma öyle dandik marka da sayılmaz, nasıl olur da yepyeni daha 8-10 kez giyilmiş botların tabanı kayar anlamadım. bu tabanlara ne yapılır bir fikrin var mı? Motordan korktum öyle diyeyim. Tuvturk'de içeride muayene sırasında motorun üzerinde boyalı beton üzerinde de tırsarak hareket ettirdim motoru.
Botun tabanına ne yapılabilir bilmiyorum.

Ben bu botu kullanıyorum.

Sağanak yağışda saatlerce sürdük, millet botunu çıkardığında resmen oluk gibi su aktı botundan, benim çoraplarım nemli bile değildi. O kadar yalıtımlı. Taban tutuşu çok iyi. Tabiki fiyatı da ona göre..

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Araçların tercih etmediği güzergahlarda artçısı olmadan gezenler için Crf 250 kraldır.

Keşke Wr250 de güncellenmiş haliyle gelse diyeceğim ama ortada böyle bir motor yok daha. 😄

Motosikleti
cbf 150
aslında şu hintli kardeşlerim himalayanın şasesini adam gibi yapmış olsalardı alınırdı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar