Dünyanın 1 numaralı motosiklet aküsü Yuasa Türkiye’de..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hiç bir şey olmaz ya. 100 bin km sonra hele rodaj bitip üstüne 150 bin km daha yol yapsın, işte o zaman bir baktırır. 🙂🤌
Orası öyle de bence yine de bakmakta fayda var ya, sonra bir şey olursa üzülür insan. "Bakımlı tutulduğu sürece" ömürlük motor bunlarınki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdilik kontak sorunlu, çoğu yerde boyası kalktı. Subaplara bakacak usta bulmak da zor. Hem zaman hem para harcayasım yok açıkçası :oops:
Kontakt daha önce de vardı diye hatırlıyorum. Bende de az sorun yapmıştı wd40'la falan halletmiştim. Motor dışarıda duruyorsa orası suya çok maruz kalıyor maalesef.

hafiflikten ziyade üretici lityum koyarken hazneyi küçük yapıyor başka akü sığmıyor
bu yüzden afrika twin 2018 ve daha yeni model sahipleri çok muzdarip seçenek yok gibi bir şey
hatta 2023 veya 2024 te daha farklı bir teklonolojiye geçip işleri daha karmaşık hale getirdi honda eski kasada olan aküler de çöp oldu diyelim
Yok zaten soru tersten normal akü olan motora lityum koymak içindi de o nedenle ona göre söyledim.
bu arada rs660'ta fabrikadan gelen lityumun da etrafında dolgu vardı, ben de yenisini takarken aynı şekilde kutudan çıkan dolgulardan koydum. kutu daha geniş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar