Kanuni Kanuni Seha 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kanuni başlığına en son Nisan 2022 yazılmış.:cherry:
Neyse hafta sonu eşime ilk motosikleti olarak bunu 78 küsüre aldık. Perşembe teslim alacağım. O fiyata ns yada Hero da vardı. Eşim ns i istemedi Hero ise Hazirana kadar satmıyormuş ondan sonrada nasip
Bu motosikletle deneyimlerimi yazacağım. Bunun başlığının olmaması da ilginç geldi ama neyse.

Yaklaşık 18.000 Km kullandıktan sonra geçen hafta aldığım fiyata sattım. Bu süreçte bizi hiç üzmedi,,hiçbir kronik problem yaşamadım. Kurye olmadığım için sadece bireysel olarak bakımlarına dikkat ederek kullandım. Her ne kadar Kanuni ehliyet ayağına bu motosikletin arkasında durmasa da bence bireysel kullanıcı için on numara motor. Şimdi çıkıp pck 100.000 km yapıyor diyecek adamlar olacaktır ama üç yıl öncesine geri dönsem aynı motoru gözümü kırpmadan yine alırım. O kadar memmundum. Sadece ülkedeki kw ayarı, ehliyet saçmalığı vs gibi bürokratik saçmalıkların kurbanı oldu bu motor. Buda böyle hatıra kalsın.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Seha 150'nin ehliyet ile ilgisini anlamadım...

Bu arada yazdan yaza da olsa kullandığım ve gerçekten keyifli, sessiz, sorunsuz, albenili bir motor Seha 150. Trafikte sık sık "bu ne" diye soran bile oluyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar