Svartpilene Öyle Bir Takas Teklifi Geldi Ki ... (Spoiler etkisi - Tiger 800 XRX 2017)

Motosikleti
sattık :(
Az evvel uyandım daha gözümü zar zor açıyorum ulan kahveyi bırak su bile içmedim gece 00:53 civarlarında benim svartpilen 250 ye takas teklifi gelmiş, malum sitedeki ilan no'su: 1311346471. Açmak istemeyen arkadaşlar için 2017 model 65 bin km de Tiger 800 XRX ile takas gelmiş, ben 150 ye ilana koymuştum svartpileni - büyük ihtimalle takas 150 nakit + svartpilen olacak. Benim motosiklet 2023 model 18 bin km de temiz bir motosiklet.

Gördüğüm kadarıyla temiz gözüküyor, hasar kaydı da yok (sanırım). Hasar kaydı varsa değerlendirmeyi düşünmem fakat ben bu model ve yılı spesifiğinde hiçbir bilgiye sahip değilim. Birazdan fuara gitmek amacıyla evden çıkacağım ondan önce biraz bakınacağım nedir ne değildir diye. Eğer bu motosikletle aşina arkadaşlar varsa veya tüccarlıktan anlayan bu takas hakkında yorum yapmak isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar sohbete.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tiger'ın km'si o motor için korkutucu bir şekilde yüksek değil, buna rağmen yakın zamanda egzantrik setinin ve benzin pompa motorunun değişmesi güzel, yanında debriyaj balatalarını da veriyor. Bunlar güzel şeyler. Motorda belirtilmeyen bir kusur yoksa 150+150'lik takas teklifi bence senin adına çok avantajlı.

F54

adam 400 yazmış 150nakit+150000 lik motor ile takas kabul etmez

Motosikleti
sattık :(
Tiger'ın km'si o motor için korkutucu bir şekilde yüksek değil, buna rağmen yakın zamanda egzantrik setinin ve benzin pompa motorunun değişmesi güzel, yanında debriyaj balatalarını da veriyor. Bunlar güzel şeyler. Motorda belirtilmeyen bir kusur yoksa 150+150'lik takas teklifi bence senin adına çok avantajlı.
Sabah kel kör yanlış yazmışım, 250+svart olacak takas diye düşünüyorum. Yanında balata vs gelmesi gerçekten güzel şeyler, full + full tur paketli gibi motosikletin kendisi de, bu kadar şeye gerek var mı orası da tartışılır tabii. KM olarak blok hakkında hiçbir fikrim olmadığı için problematik bir durum mu değil mi bilemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adam 400 yazmış 150nakit+150000 lik motor ile takas kabul etmez
evet onu yanlış yazmışım. 250 + svart olacak

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ne kadar sağlam sorunsuz dese de ne olursa olsun ekspertize sok motoru. Kimse yoğurdum ekşi demez. Bu devirde kimseye güven olmaz. Bir şey kaybetmesiniz en azından gönül rahatlığı ile binersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar