- Motosikleti
- sattık :(
- Konu Yazar
Az evvel uyandım daha gözümü zar zor açıyorum ulan kahveyi bırak su bile içmedim gece 00:53 civarlarında benim svartpilen 250 ye takas teklifi gelmiş, malum sitedeki ilan no'su: 1311346471. Açmak istemeyen arkadaşlar için 2017 model 65 bin km de Tiger 800 XRX ile takas gelmiş, ben 150 ye ilana koymuştum svartpileni - büyük ihtimalle takas 150 nakit + svartpilen olacak. Benim motosiklet 2023 model 18 bin km de temiz bir motosiklet.
Gördüğüm kadarıyla temiz gözüküyor, hasar kaydı da yok (sanırım). Hasar kaydı varsa değerlendirmeyi düşünmem fakat ben bu model ve yılı spesifiğinde hiçbir bilgiye sahip değilim. Birazdan fuara gitmek amacıyla evden çıkacağım ondan önce biraz bakınacağım nedir ne değildir diye. Eğer bu motosikletle aşina arkadaşlar varsa veya tüccarlıktan anlayan bu takas hakkında yorum yapmak isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar sohbete.
Gördüğüm kadarıyla temiz gözüküyor, hasar kaydı da yok (sanırım). Hasar kaydı varsa değerlendirmeyi düşünmem fakat ben bu model ve yılı spesifiğinde hiçbir bilgiye sahip değilim. Birazdan fuara gitmek amacıyla evden çıkacağım ondan önce biraz bakınacağım nedir ne değildir diye. Eğer bu motosikletle aşina arkadaşlar varsa veya tüccarlıktan anlayan bu takas hakkında yorum yapmak isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar sohbete.