2024 Xmax'i satıp 2017 Tmax almak

Selamlar, Xmax 250 tech max kullanıyorum. Motorum 2024 model. Artçılı sürüş ve uzun yol için daha performanslı bir makine arayışım var. Bu noktada Tmax 530 radarıma girdi. Yeni seri 560'ları a2 ehliyet nedeniyle kullanamıyorum.

Sizce 2024 model Xmax'ı satıp 2017 model yaklaşık 40 bin km'de Tmax 530 almak mantıklı bir hamle mi olur?

Çin markaları düşünmüyorum. A2 uyumlu yüksek cc scooter önceliğim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu arada artçılıyla birlikte toplam kilo 120 falan :)
Ben de artçımla beraber en fazla 130 kilo oluyorum ama bize vstro anca yetiyor. İnsan artçı ile gezinde daha uzun yollar gezmek istiyor, uzun yolda da scooter yapısı gereği yorar. Bence siz öncelikle A ehiyet alın o engel kalmasın sonra daha çok çeşit arasından seçersiniz.

F54

t max elbet çok iyi bir orta sınıf motosiklet ama 2024 model motor verip 2017 model motor alınmaz
hem 250 den elbet farklı olur ama bence 2 kişi kamp eşyaları olmuyorsa değişmeye gerek yok bence

Motosikleti
DUKE 250
son zamanlarda dikkatimi daha fazla çekti a2 uyumlu motorlarda çoğu modelde resmen s*k*yorlar.
duke 390 lar 350k 400k fiyattayken, duke 790 lar 400 450k fiyatlarda.
eliminatör 500 400k fiyattayken vulcan s 450k fiyat bandında.

Kymco AK 550 yi araştırmanızı öneririm. Tayvan markasıdır ve Tmax in en büyük rakibidir.
Evet karşılaştırmalarda çokça karşıma çıkıyor. Ama tercihimi Japon ya da Avrupa markalarından yana kullanacağım. Tayvan'da olsa kendini ispatlamamış markalardan uzak duruyorum. Daha önce ağzım yandı o yüzden iki kuruş fazla veririm içim rahat olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

son zamanlarda dikkatimi daha fazla çekti a2 uyumlu motorlarda çoğu modelde resmen s*k*yorlar.
duke 390 lar 350k 400k fiyattayken, duke 790 lar 400 450k fiyatlarda.
eliminatör 500 400k fiyattayken vulcan s 450k fiyat bandında.
Kesinlikle fena bir piyasası oluştu. Ehliyet sıkıntısı yaşayanlar masraflarla uğraşmak yerine bu kadar paralar vermeyi göze alıyor.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
asla eskı motor a okey vermedım 125 cc olsun yeni olsun yenı yenıdır

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Evet karşılaştırmalarda çokça karşıma çıkıyor. Ama tercihimi Japon ya da Avrupa markalarından yana kullanacağım. Tayvan'da olsa kendini ispatlamamış markalardan uzak duruyorum. Daha önce ağzım yandı o yüzden iki kuruş fazla veririm içim rahat olur.
...
Kymco dediğiniz firma BMW'nin scooter'larını da yapan firma oluyor - BMW scooter'dan anlamaz zaten... Sym ve Kymco'nun pek kendilerini ispatlamaya ihtiyaç duyan markalar olduğunu düşünmüyorum. En az Japonlar kadar kaliteli düzgün malları var. Bu iki markayı gözüm kapalı alırım.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Kymco dediğiniz firma BMW'nin scooter'larını da yapan firma oluyor - BMW scooter'dan anlamaz zaten... Sym ve Kymco'nun pek kendilerini ispatlamaya ihtiyaç duyan markalar olduğunu düşünmüyorum. En az Japonlar kadar kaliteli düzgün malları var. Bu iki markayı gözüm kapalı alırım.
Ben ortaokula giderken babamda kymco scooter vardı, nereden baksan 10 yıldan fazla var yani kymco bizim pazarda yer alalı baya oluyor. Baya da hızlı gidiyordu meret arkaya zor tutunuyordum.

Motosikleti
Ben ortaokula giderken babamda kymco scooter vardı, nereden baksan 10 yıldan fazla var yani kymco bizim pazarda yer alalı baya oluyor. Baya da hızlı gidiyordu meret arkaya zor tutunuyordum.
Kymco'nun şu anki distribütörü Doğan Trend zaten. Daha ne olsun?

Kesinlikle haklısınız ama Yamaha, Honda seçeneklerim arasındaysa Kymco'ya çok bakmam. Takıntı da olabilir ama kafamın rahat olmasını isterim.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
O zaman alın t max'i sadece onaylanmak için açtınız konuyu gibime geliyor. :) Güç farkını oldukça hissedeksin orası kesin. Artçı konforu ile ilgili fikrim yok. X max Te Tmax te spor scooter sonuçta. Bende 250 lik joymax den 650 lik burgmana geçtim. Benim için uzun yolda rahatlık önemliydi. Spor tarz scooterları sevmiyorum pek. Ama son modellerin çoğu spor tarz a dönüyor nedense. Burgman 400 son modelleri bile spora geçti.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Halen, arkasında durmasına rağmen, bayıldığım AK550 göremiyorum piyasada. Yok satması gerekirdi.

Motosikleti
Halen, arkasında durmasına rağmen, bayıldığım AK550 göremiyorum piyasada. Yok satması gerekirdi.
Pahalı modeller bunlar. (Sıfırına hayatta para vermem ikisinin de. O fiyatlara neler alınır yani...) Şahsen bayi vitrini dışında kanlı canlı TMax hiç görmedim ama iki tane AK550 sahibi biliyorum.

O zaman alın t max'i sadece onaylanmak için açtınız konuyu gibime geliyor. :) Güç farkını oldukça hissedeksin orası kesin. Artçı konforu ile ilgili fikrim yok. X max Te Tmax te spor scooter sonuçta. Bende 250 lik joymax den 650 lik burgmana geçtim. Benim için uzun yolda rahatlık önemliydi. Spor tarz scooterları sevmiyorum pek. Ama son modellerin çoğu spor tarz a dönüyor nedense. Burgman 400 son modelleri bile spora geçti.
Kafam karışık gerçekten:p sadece Xmax'in artçılı sürüşte yetmediğini düşünüyorum. Burgman 400 de radarıma girdi, konforu iyi duruyor. Teknolojik olarak geri kalmış ama çok da önemli değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz AK550'ye gene de bakın; daha yeni model ve daha iyi bir scooter almış olursunuz.
AK550 için A2 ehliyet kurtarmıyor maalesef, yoksa araştırdım baya iyi motor.

Arkadaşlar da ehliyeti yükselt diyor ama şimdilik düşünmüyorum. Tercihim A2'ye uygun torku yüksek, artçılı performansı üzmeyecek bir scooter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar