Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

Tekeri yapamıyor zaten deniyor sadece teker olayı öğrenilmesi gereken birşey yüksek cc bi ss veya torklu bi makine aldığınızda tekere geldiğinde ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz motordaki dengenizi geliştirirsiniz viraj çıkışı ani gaz açmalarda tekere geldiğinde motosikletiniz tekerde yön bile verebilirsiniz iyi öğrenirseniz ancak bunu düşmeden öğrenmek zor fren refleksi geliştirmesi zor oluyor keçelerinizi patlatmayın 👍🙂
Teker yapıp ceza gelince ağlamayacak ceza yiyenler.
Yoksa kimseye zarar vermeden kendi kendine ne halt yerse yesin magandalar.
Çok büyük marifetler değil bunlar.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Teker yapıp ceza gelince ağlamayacak ceza yiyenler.
Yoksa kimseye zarar vermeden kendi kendine ne halt yerse yesin magandalar.
Çok büyük marifetler değil bunlar.
tek teker sadece gösterişten ibaret değildir; güvenli bir ortamda çalışıldığında sürücüye teknik anlamda ciddi artılar katar.
- Gaz ve Debriyaj Koordinasyonu
milimetrik gaz tepkisi ve debriyaj kontrolüdür. Düşük hızlardaki manevra kabiliyetini üst seviyeye taşır
- Arka Fren Refleksi
- Denge ve Vücut Pozisyonu
balance point
- Panik Yönetimi vs ön kalkması Korkusunu Yenmek
ani hızlanma da ön tekerin yerden kesilmesine alışık olmayan bir sürücü düşebilir
- Özgüven ve Farkındalık
Makineye tam hakim olduğunu bilmek sürüş kalitesini artırır doğru ve güvenli bir ortamda çalışıldığında sürücüye teknik anlamda ciddi artılar katar bence

Son düzenleme:
tek teker sadece gösterişten ibaret değildir; güvenli bir ortamda çalışıldığında sürücüye teknik anlamda ciddi artılar katar.
milimetrik gaz tepkisi ve debriyaj kontrolüdür. Düşük hızlardaki manevra kabiliyetini üst seviyeye taşır
- Arka Fren Refleksi
balance point
ani hızlanma da ön tekerin yerden kesilmesine alışık olmayan bir sürücü düşebilir
- Özgüven ve Farkındalık
Makineye tam hakim olduğunu bilmek sürüş kalitesini artırır doğru ve güvenli bir ortamda çalışıldığında sürücüye teknik anlamda ciddi artılar katar bence
chatgptyi azalt qnq

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Kanka ben yazdım ilk başta çok saçma geldi yz ye kendim yazıp bunu düzgün bir makale yap dedim oda böyle bişi yazdı fikir benden cümleleri düzgün anlaşılır yazan o sadece 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

saçma çünkü yaw. tek teker insana sadece tek tekere yapabilme özelliğini katar diye düşünüyorum başka bi s*k katmaz :D
😂😂😂iyi madem

Son düzenleme:
- Arka Fren Refleksi
balance point
- Özgüven ve Farkındalık
Lafım sana değil sadece kardeşim.
Sakın alınma yeni nesil derdini şu yapay zeka olmadan anlatamaz olmuş.
Faydası kadar zararı da var.
İki cümle yazmak zor geliyor.
Trafikte teker tehlikelidir.
Boş alanda ne bok yenirse yenir.
Bak yapaya zekaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar