Ters Yönde Kaçtı, Polis Düşürerek Durdurdu! O Anlar Kamerada

ters-yonde-giden-motorcu.jpg

Sosyal medyada paylaşılan ve İstanbul Beylikdüzü’nde geçtiği iddia edilen görüntülerde, polis ekipleri ile bir motosiklet sürücüsü arasında kovalamaca yaşandığı görülüyor.

Görüntülerde sürücünün ters yönde ilerlediği, polis motosikletinin de takibe devam ettiği anlar yer alıyor. Kovalamaca sırasında polis ile motosikletlinin temas ettiği ve her iki motosikletin de devrildiği görülüyor.

Olayın ne zaman gerçekleştiği ve resmi detaylarıyla ilgili yetkililerden doğrulanmış bir açıklama bulunmuyor.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Arkadaş acemidir, bir anlık hata ile yapmıştır. Polis aşırı güç kullanmıştır, okulda silahlar patlıyor niye böyle yaptı polis hay Allah.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Arkadaş acemidir, bir anlık hata ile yapmıştır. Polis aşırı güç kullanmıştır, okulda silahlar patlıyor niye böyle yaptı polis hay Allah.

İşte bu motorcuyu koruma , polisi suçlama psikolojisi gerçekten iğrenç.

Bugün maalesef motorcu terörüne verilen yıllık kurban sayısı okullarda meydana gelen olaylarda kaybettiğimiz evlatlarımızdan kat kat fazla

Bence her iki durum da cinayet , aradaki tek fark birinde tabanca diğerinde motosiklet kullanılıyor olması.

Polisimiz doğru olanı yapmıştır ve bence yeterince şiddet bile kullanmamıştır.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Polis motosikletlerine otomatik açılır yan ayak gibi bir şey takmak lazım. Motorun devrilmesi fena olmuş.

Ters yönde, yaya kaldırımında gidenin ehliyeti alınmalıdır. Videodan gördüğüm kadarıyla arkadaş neden tersten gidiyor belli değil, sadece bir iki araba kamerası tarafından çekilen görüntüler var. Mahalle arasında tersten girmiş olabilirsiniz o sorun olmaz ancak otobanda ters yöne gitmekle mahallede terse gitmek aynı şey değil.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
İşte bu motorcuyu koruma , polisi suçlama psikolojisi gerçekten iğrenç.

Bugün maalesef motorcu terörüne verilen yıllık kurban sayısı okullarda meydana gelen olaylarda kaybettiğimiz evlatlarımızdan kat kat fazla

Bence her iki durum da cinayet , aradaki tek fark birinde tabanca diğerinde motosiklet kullanılıyor olması.

Polisimiz doğru olanı yapmıştır ve bence yeterince şiddet bile kullanmamıştır.

Şu konuya gönderme yapmıştım. Yoksa polisin eline sağlık.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben bu ülkede 2 gün üst üste okul tarandığını gördüm ama 2 gün üst üste motorcunun trafikte kendinden başkasına zarar verdiğini görmedim bırakın böyle şeylerin mukayesesini bu ülkede yaşayanlar yapsın :)

konuya gelince polisin yanlış bi müdahalesi yok adama vurmadan şiddet uygulamadan gözaltına alıyor ama motosiklet kovalanmasına karşıyım bugün kameralardan evine kadar takip ediliyor insanlar kovalanana da yazık kovalayana da yazık

Motosikleti
XV250 - FZ6
O değil de videoyu çeken araba sürücüsünün de dinlediği müziğin tırtlığı.. İzlerken 38 saniye geçmek bilmedi, tüm enerjimi emdi.

Ben hemen sesi kapattım. Kulaklar kıymetli bu devirde.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Haberi detaylı okumadan / videoyu seyretmeden yorum yapıyorum (olay ters yönde seyreden bir motorcu ile ilgili o kadarını anladım...): Trafikteki kimseyi korumamak lazım, hele ki motorcu diye sempati duymaya gerek yok. Her gün trafikteyim, motorcu arkadaşlardaki zeka geriliği oransal olarak arabalı arkadaşlardakinin en az dört katı. Yani 1 tane arabacı geri zekâlıya denk geldiğim zaman diliminde en az 4 tane motorcu geri zekâlıya denk geliyorum. (Daha fazladır da iltimas geçiyorum, gerçek oran 8-10 kat gibi...) Bu durum zorunlu zekâ testi uygulaması olmadan da düzelmeyecek maalesef. Makarna, pilav, börek + bu eğitim sistemi ile ancak bu kadar oluyor, her sene de daha kötüye gidecek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar