Ters yönde ilerleyen motorcunun feci sonu (hassas içerik)

Dehşet verici kaza: Motosiklet sürücüsünün bacağı koptu!​

Ters yöne giren motosikletin bir otomobille çarpıştığı dehşet veren kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, çarpışmanın şiddetiyle sürücünün bacağı koptu.​

Olay, 14 Nisan 2026 Salı günü saat 00.00.18 sıralarında meydana geldi. Ters yönde ilerlediği belirtilen motosiklet ile bir aracın karıştığı trafik kazasında, çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Çarpışmanın etkisi son derece ağır oldu. Yaşanan çarpışmanın şiddeti nedeniyle sürücünün bacağının koptuğu bilgisine ulaşılırken araç sürücüsünün durmayarak olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

whatsapp-image-2026-04-18-at-100644-1.jpeg

TERS YÖNDE GELEN MOTOSİKLETLE ARAÇ ÇARPIŞTI​

Edinilen bilgilere göre, ters istikamette ilerleyen motosiklet ile seyir halindeki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsünün şiddetli darbe nedeniyle ağır yaralandığı ifade edildi.

ÇARPIŞMANIN ŞİDDETİYLE BACAĞI KOPTU​

Edinilen sınırlı bilgilere göre, ters yönden gelen motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, çarpışmanın etkisinin oldukça yüksek olduğu ve bu nedenle motosiklet sürücüsünün ağır şekilde yaralandığı, yaşanan kazanın ciddi sonuçlara yol açtığı ifade edildi.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ DURMADAN UZAKLAŞTI​

Kazanın ardından araç sürücüsünün durmayarak olay yerinden uzaklaştığı belirtilirken, bölgede güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği öğrenildi. Sürücünün kimliğinin tespiti için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI​

Kazanın ardından sürücünün ağır yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim edildiği ve yaşanan kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. Kaza anı, olayın meydana geldiği cadde üzerindeki güvenlik kameralarına yansıdığı, görüntülerde çarpışma anının net şekilde yer aldığı ortaya çıktı.

Video hassastır:

Motosikleti
Yok
Bu video gerçek mi? Kopan bacağı ben maket gibi bir şeye benzettim, kan da göremedim.

Haberin twitter (x) sayfasındaki yorumculardan birisi de benim gibi ikilemde kalmış, o da pantolon nerede diye soruyordu. Buna istinaden başka bir kişi "Santrifüj etkisiyle böyle olur" demiş. (Santrifüj etkisi nedir ben bilemiyorum henüz).

Gerçekse çok fena... :(

Arkadaşlar kaza bela hepimizin başında ama böyle insanı rahatsız edecek videoları da paylaşmayı, böyle konulara da yönetimin izin vermesini doğru bulmuyorum.

Motosikleti
Forza 250
5N 1K nerede. Bu olay nerede olmuş ne zaman olmuş nasıl olmuş hiç bir şey yok sadece sarı çizmeli mehmet ağa. Admin bu sohbeti hemen kapatmalı bence.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
X hesabım yoktu, görsele bakabilmek için üyelik açıp ondan sonra hassas içerik onayı verdim, bence yeterli derecede uyarı var.

Bacaktan kan akma az olabilir ama vücutta gerekli müdahale yapılmazsa kan kaybından garanti gider adam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar