Teşekkürler biber ve acı sos yeterlidir diye düşündüm beklediğim gibi çıkmadı,ne anime kızları ne de gotikler bu aralar güzüm gülmüyorNe demek gerçek değil lan!. Gönül gözünle bakmamışsın kardeşim.
Afiyetler olsun, acısız şalgam için linçlenmeye de hazır ol kardeşim. Ha bir de, köfteyi gören gözleme sevenler birazdan gelip foto yağdırabilir, kaynak gözlüğünü unutma...![]()
![]()
Yaa birak yaa, gitmissin baltalimani japon bahcesine oste![]()
![]()
Anime kızları gerçek olmadığı için haykırarak ağladım ve dönüşte köfte yiyim bari dedim
![]()
Karnımı doyurdum biraz da kahve içeyim dedim ve kitabımı okumaya başladım
![]()
Bugünlük bu kadardı baaaay
Teşekkür ederim gel beraber olsun abiEmirgân ve Rumelihisarı gezisi olmuş. Afiyet olsun.
Hiçbir şey yokmuşYaa birak yaa, gitmissin baltalimani japon bahcesine oste![]()
Netflix'de zenci gayleri ve tvde 85 tane yarım ağız doğu şiveli, herkesin birbirine atladığı türk dizilerini izlemekten 10 kat daha iyidir hocam anime izlemek.Bir de kazık kadar adamlarsınız len, Anadolu'da sizin yaşınızdakiler baba oluyor, bu yaşta çizgi film izlemek ne demek?
Abi biz Anadolu'daki yaşıtlarımıza baba olmasınlar demiyoruz. Hobi olarak yine olsunlar.Bir de kazık kadar adamlarsınız len, Anadolu'da sizin yaşınızdakiler baba oluyor, bu yaşta çizgi film izlemek ne demek?
Walking Dead'e başladım, 6. sezondayım, buraya bile gay sahnesi sıkıştırmışlar.Netflix'de zenci gayleri ve tvde 85 tane yarım ağız doğu şiveli, herkesin birbirine atladığı türk dizilerini izlemekten 10 kat daha iyidir hocam anime izlemek.![]()
Baba tarafından akraba olan oralarda Kimbusik amcam olacaktı, gördüysen bolbol selamlarımı iletseydin.
O çok büyük adam...Amcan hakkında şarkı yazmışlar hocam
Biliyorsun abi ateist olduğumu ,köfteci Halil Rumeli köftecisi"Cuma'ya gel" desek "abi işim var" der, gelmezsin. anca anime, anca Japon
Şaka bir yana len söylesene hangi köfteciye gittiğini, biz mi tahmin edelim köftenin tipinden hangi mekan olduğunu.
hangi köfteci bilmem de kahveyi espresso labde içtiğini bilirim yakıştıramadım
İskele manzarası güzel boykot felan ilgilenmiyorum,kısa sürelide olsa barista olarak çalışmıştım kahvelerini seviyorum, starbucks rezalet.Oooo, triumph ile köfte de yenmiş. motorun hakkını vermek diye buna derim.
Ama o kahveci boykotdaydı hala. onu tasvip etmedim, starbucks bile daha hayırlıdır.