Anime kızları için japonyaya gittim

Motosikleti
Triumph Trident 660
okasqsf.jpg

ic5uk96.jpg

Anime kızları gerçek olmadığı için haykırarak ağladım ve dönüşte köfte yiyim bari dedim
nq1amlk.jpg

Karnımı doyurdum biraz da kahve içeyim dedim ve kitabımı okumaya başladım
jop6y5d.jpg

Bugünlük bu kadardı baaaay

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Ne demek gerçek değil lan!. Gönül gözünle bakmamışsın kardeşim.

Afiyetler olsun, acısız şalgam için linçlenmeye de hazır ol kardeşim. Ha bir de, köfteyi gören gözleme sevenler birazdan gelip foto yağdırabilir, kaynak gözlüğünü unutma... 😂 😈

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ne demek gerçek değil lan!. Gönül gözünle bakmamışsın kardeşim.

Afiyetler olsun, acısız şalgam için linçlenmeye de hazır ol kardeşim. Ha bir de, köfteyi gören gözleme sevenler birazdan gelip foto yağdırabilir, kaynak gözlüğünü unutma... 😂 😈
Teşekkürler biber ve acı sos yeterlidir diye düşündüm beklediğim gibi çıkmadı,ne anime kızları ne de gotikler bu aralar güzüm gülmüyor 🙃

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Bir de kazık kadar adamlarsınız len, Anadolu'da sizin yaşınızdakiler baba oluyor, bu yaşta çizgi film izlemek ne demek?
Abi biz Anadolu'daki yaşıtlarımıza baba olmasınlar demiyoruz. Hobi olarak yine olsunlar.

Ama korunsalar daha mı iyi sanki :)

Motosikleti
Ns200 15"
Baba tarafından akraba olan oralarda Kimbusik amcam olacaktı, gördüysen bolbol selamlarımı iletseydin.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Hayaller CAponya gerçekler baltalimanındaki japon bahçesi. :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Oooo, triumph ile köfte de yenmiş. motorun hakkını vermek diye buna derim. :ROFLMAO:

Ama o kahveci boykotdaydı hala. onu tasvip etmedim, starbucks bile daha hayırlıdır.

Motosikleti
Triumph Trident 660
"Cuma'ya gel" desek "abi işim var" der, gelmezsin. anca anime, anca Japon :)

Şaka bir yana len söylesene hangi köfteciye gittiğini, biz mi tahmin edelim köftenin tipinden hangi mekan olduğunu.
Biliyorsun abi ateist olduğumu ,köfteci Halil Rumeli köftecisi
hangi köfteci bilmem de kahveyi espresso labde içtiğini bilirim yakıştıramadım
Oooo, triumph ile köfte de yenmiş. motorun hakkını vermek diye buna derim. :ROFLMAO:

Ama o kahveci boykotdaydı hala. onu tasvip etmedim, starbucks bile daha hayırlıdır.
İskele manzarası güzel boykot felan ilgilenmiyorum,kısa sürelide olsa barista olarak çalışmıştım kahvelerini seviyorum, starbucks rezalet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar