Africa Twin 2017 DCT aldım

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Hayirli olsun. Gule gule kullanin.
Ben olsam sticker da yapistirmam, africa twinin en guzel rengi bu

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
hayırlı olsun dct candır bayaa varmıs fıyatı 2017 modele gore ederı odur ayrı allah kaza bela vermesın

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun.
Yenge ile birlikte keyifli sürüşler.

Tekirdağ'a gitmişken kesin köfte de yenmiştir demiştim ama yememişsiniz. O zaman size bol bol köfteci rotalarında antreman sürüşleri tavsiye edeyim. :)

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Hayırlı olsun kazasız sürüşleriniz olması dileği ile... Artık yenge ile Hatay gezisi gelir madem Tracer satıldı. :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Hayırlı olsun, o paraya 2017 model canavar gibi tiger explorer xca modelleri var, 140 beygir, şaftlı, yolcu selesi bile ısıtmalı, elektronik amortisör, 10 km hızdan sonra yükseliyor, duracağınız zaman deve misali diz çöküyor..

Yani her türlü africa twini ikiye böler, tiger explorer africa twini sabah kahvaltısında börek niyetine yer öyle söyleyeyim, africa yı satıp onun yerine tiger satın alabilirsiniz..

Bir süre africa dan hevesinizi alın ve dediğimi yapın bence. Tiger öyle bir model ki hem hız motoru, hem konforlu yol motoru, ikisi bir arada.

• Haha
Tepkiler: F54

F54

Hayırlı olsun, o paraya 2017 model canavar gibi tiger explorer xca modelleri var, 140 beygir, şaftlı, yolcu selesi bile ısıtmalı, elektronik amortisör, 10 km hızdan sonra yükseliyor, duracağınız zaman deve misali diz çöküyor..

Yani her türlü africa twini ikiye böler, tiger explorer africa twini sabah kahvaltısında börek niyetine yer öyle söyleyeyim, africa yı satıp onun yerine tiger satın alabilirsiniz..

Bir süre africa dan hevesinizi alın ve dediğimi yapın bence. Tiger öyle bir model ki hem hız motoru, hem konforlu yol motoru, ikisi bir arada.
fatih sen hiç afrika satıp tiger 1200xc alıp beğenmeyen ve satıp tekrar afrika alan gördün mü?
ben 2 kişi gördüm evet mantıklı görünmüyor
2 si aynı sınıf motorlar değil tiger kötü değil kendi sınıfında ktm gs multi gibi rakipleri var afrika ile aynı sınıf motorlar değil
vatandaş gidip dct almış tiger de olamayacak bir özellik BÖREK mi yapar çörek mi sarar o kullanıcıdan kullanıcıya değişir

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50

ama DCT değil ben bunu merak ediyordum onu deneyimliyorum bundan sonra da manuel hala ister miyim bilmiyorum olursa dediğinizi dikkate alırım. ilanları gezerken lacivert bir tiger 1200 görmüştüm hangi paketi hatırlamıyorum ama dikkatimi çekmişti.
gene de 2017 model yerine 2017 başka bi motor almak çekici değil aynı paraya 2021 model başka bir motor bu özellikleri verse düşünebilirdim.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar