fatih sen hiç afrika satıp tiger 1200xc alıp beğenmeyen ve satıp tekrar afrika alan gördün mü?Hayırlı olsun, o paraya 2017 model canavar gibi tiger explorer xca modelleri var, 140 beygir, şaftlı, yolcu selesi bile ısıtmalı, elektronik amortisör, 10 km hızdan sonra yükseliyor, duracağınız zaman deve misali diz çöküyor..
Yani her türlü africa twini ikiye böler, tiger explorer africa twini sabah kahvaltısında börek niyetine yer öyle söyleyeyim, africa yı satıp onun yerine tiger satın alabilirsiniz..
Bir süre africa dan hevesinizi alın ve dediğimi yapın bence. Tiger öyle bir model ki hem hız motoru, hem konforlu yol motoru, ikisi bir arada.
ama DCT değil ben bunu merak ediyordum onu deneyimliyorum bundan sonra da manuel hala ister miyim bilmiyorum olursa dediğinizi dikkate alırım. ilanları gezerken lacivert bir tiger 1200 görmüştüm hangi paketi hatırlamıyorum ama dikkatimi çekmişti.Hayırlı olsun, o paraya 2017 model canavar gibi tiger explorer xca modelleri var, 140 beygir, şaftlı, yolcu selesi bile ısıtmalı, elektronik amortisör, 10 km hızdan sonra yükseliyor, duracağınız zaman deve misali diz çöküyor..
Yani her türlü africa twini ikiye böler, tiger explorer africa twini sabah kahvaltısında börek niyetine yer öyle söyleyeyim, africa yı satıp onun yerine tiger satın alabilirsiniz..
Bir süre africa dan hevesinizi alın ve dediğimi yapın bence. Tiger öyle bir model ki hem hız motoru, hem konforlu yol motoru, ikisi bir arada.